а и аз със личната сметка (която я коментирам) съм изключително интрадей трейдър !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
е не можеш да кажеш, че този път не ти напомних
срам не срам - не съм дълъг нямам отворена позиция ! но ти ме пита първо дали съм за дълъг кабел и аз за това ти казах - да !
но пък имам дълга в еврата и киви !
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от PLPАз пък селнах хиена от 239.40 т.п.237.80 стоп 241
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPХане - Круме
на 20 пипса си от продаване... ?
В смисъл ти ми каза че съм се объркал с дългата ми поцзиция! Защо тогава я коментираш като не я разбираш,или играеш ?
еее с този пост се изложи има как разбира се, когато йената пада повече от паунда дали паунда пада или се вдига спрямо $ няма значение - там зависимоста е от долар йена и паунд долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPХане - Круме
В смисъл ти ми каза че съм се объркал с дългата ми поцзиция! Защо тогава я коментираш като не я разбираш,или играеш ?
еее с този пост се изложи има как разбира се, когато йената пада повече от паунда дали паунда пада или се вдига спрямо $ няма значение - там зависимоста е от долар йена и паунд долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPХане - Круме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPХане - Круме
Коментар
Коментар