няколко пъти пропускам да прибера 1-2 фигури от пауд/йена как я виждате
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Plamen1967Това че ще видим Е/$ над 1.38 отново това е повече от сигурно, но за да се върнем пак там до края на седмитцата то днес трябва да затвори на +. Да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Това че ще видим Е/$ над 1.38 отново това е повече от сигурно, но за да се върнем пак там до края на седмитцата то днес трябва да затвори на +. Да видимForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Добро утро колеги
Преди няколко дни ви писах че се формира триъгълник за край на движението към 1,3850.В момента вече имам потвърждение че хода в северна посока е приключил и всяко ниво между текущото 1,3750 и върха 1,3837 е перфектно за скъсяване с цели към 1,34.Голямото слизане може да започне веднага или до няколко дни в зависимост от това кога ще се събудят банките.
Коментар
-
На какво прилича това?!
Колеги.
Вижте на какво прилича форума с тези цитати, на цитатите, на цитатите, на цитатите, на цитатите, на цитатите - до безсъснание...
Човек и при най-добро желание нищо не може да прочете, камо ли
да напише.
Толкова ли ви мързи да напишете ЕДНО ЗАГЛАВИЕ САМО, с което
хем ще избегнете тази цитатница, хем ще придадете на написаното
читаем фасон и пригледност?! Хайде стига толкова!!! Предполагам, че не съм само аз, дето нямам намерение да прочета две страници, за да
се окаже, че всъщност съм прочел само три изречения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumЕто и моя отговор, колкото и смешен да е за момента SELL GBP/USD 1.9770 - 188K , SELL EUR/USD - 250k - 1.3511, влача ги от 2- месеца
и не си се "полакомил" да осредниш някъде ? ако е така браво за нервната с-ма !
Можеш ли да ми кажеш само от суам колко си напред , говоря за губещата сделка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Han KrumЕто и моя отговор, колкото и смешен да е за момента SELL GBP/USD 1.9770 - 188K , SELL EUR/USD - 250k - 1.3511, влача ги от 2- месеца
и не си се "полакомил" да осредниш някъде ? ако е така браво за нервната с-ма !
Коментар
Коментар