Първоначално изпратено от XY
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Все пак трябва да се ибере минималният риск от различните алтернативи. Аз мисля, че дългите са доста по-безрискови, особено като се има в предвид и възстановяването на индексите по света.
И все пак лихвения диференциал движи пазара и засега дългосрочния тренд си е нагоре.... Затова само по трендаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от PLPХиената ми удари стоплоса .Ще я скъся отнаво от 243 ако отиде дотам или по отдолу.Успех на всички които имат смелостта да я играят.
Смело ще си загубиш паричките!!!
Коментар
-
За тези, които са пропуснали ФЕД не пипна лихвата, няма да го стори и септември, за октомври още не е съвсем ясно.
Австралия вдигнаха с 0,25 както бе очакванео.
Нещо интересно: от 98ма всеки август с изключение на миналата година долара пада срещу йената защото чпонските износители продават долари преди летните си почивки.
Тазси година е по-вероятно да се повтори миналогодишното положениет тъй като все повече японски индивидуални инвеститори заемат йени и инвестират в щатски инструменит, общо взето куцо, кьораво и сакато прави кери трейдТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Plamen1967Това че ще видим Е/$ над 1.38 отново това е повече от сигурно, но за да се върнем пак там до края на седмитцата то днес трябва да затвори на +. Да видимForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар