Първоначално изпратено от kiril123
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от VIPИзпълнен таргет при паунд-йената на 242 ТП
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Петре , приятелю
Дай една прогноза за е/$ , ако може на аванта , че с кирил имаме лек приятелски спор.
ПоздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kiril123kolegi , pri dne6nata korekcia pri paund/jpy ili no6tnata do kym 240.00 - 241 si kupete i za4aiate da vidite kak 6te ste napred s 10 figuri do kraia na sledva6tata sedmica. Imam danni 4e se zapo4vat da se zaemat kusi pozicii v jpy i ako tova se potvyrdi 6te stane ludnica i jpy 6te padne pak s mnogo spriamo vsi4ki valuti.
Uspeh
PozdraviForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123kolegi , pri dne6nata korekcia pri paund/jpy ili no6tnata do kym 240.00 - 241 si kupete i za4aiate da vidite kak 6te ste napred s 10 figuri do kraia na sledva6tata sedmica. Imam danni 4e se zapo4vat da se zaemat kusi pozicii v jpy i ako tova se potvyrdi 6te stane ludnica i jpy 6te padne pak s mnogo spriamo vsi4ki valuti.
Uspeh
симпатичния триъгълник на Н4 графика, който ще проследя с особен интерес.
Успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123kolegi , pri dne6nata korekcia pri paund/jpy ili no6tnata do kym 240.00 - 241 si kupete i za4aiate da vidite kak 6te ste napred s 10 figuri do kraia na sledva6tata sedmica. Imam danni 4e se zapo4vat da se zaemat kusi pozicii v jpy i ako tova se potvyrdi 6te stane ludnica i jpy 6te padne pak s mnogo spriamo vsi4ki valuti.
Uspeh
Коментар
-
kolegi , pri dne6nata korekcia pri paund/jpy ili no6tnata do kym 240.00 - 241 si kupete i za4aiate da vidite kak 6te ste napred s 10 figuri do kraia na sledva6tata sedmica. Imam danni 4e se zapo4vat da se zaemat kusi pozicii v jpy i ako tova se potvyrdi 6te stane ludnica i jpy 6te padne pak s mnogo spriamo vsi4ki valuti.
UspehForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Къса позиция в Евро/Сиуси
Здравейте, подлеци такива!
Вие май още не сте разбрали колко са пенсиите, а тука ми търгувате с някакви си 50$/пип :-) Ха-Ха-Ха
Такаааа....Сега за позициите ми...
Къса в EUR/CHF от нива 1.6466, цел 1.63 поне, стоп не повече от 1.6490. Също и Паунд/Франк е интересен за скъсяване от нивата над 2.42 както препоръча Петър Караиванов.
Иначе днес затворих дълга NZD/JPY, успях да влезна на 89.28 и ми се струва, че няма лесно да прескочи 91 и затова я затворих на 90.90
Освен тази, затворих на профит и дълги AUD/USD, от 0.8533 вчера вечерта, до 0.8573 днес, 40 пипса, кой ти ги дава:-)
Успехи....
Др.БГ
Коментар
Коментар