е сега на 1.3810 ще вкарам една тройна и сме готови за даун 1.3762 таргет !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от st10Дневната МА20 не е интересна на този етап .Въпроса е дали ще стигнем горния болинджер на 4 часовата , защото той ще даде сигнала за продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Дневната МА20 не е интересна на този етап .Въпроса е дали ще стигнем горния болинджер на 4 часовата , защото той ще даде сигнала за продажба.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Петре , приятелю
Дай една прогноза за е/$ , ако може на аванта , че с кирил имаме лек приятелски спор.
Ако си го прочел на време,значи за по една бира да почерпиш, ще се намерят кинти.
За какви нива ми говориш от 1,3850/90 .Аз се чудя как да подлъжа е/$ да се качи до горния болинджер на 4 часовата и да го удари , защото има опасност да кривне изненадващо от МА20 на юг и да ме остави на сухо.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Петре , приятелю
Дай една прогноза за е/$ , ако може на аванта , че с кирил имаме лек приятелски спор.
Ако си го прочел на време,значи за по една бира да почерпиш, ще се намерят кинти.
За какви нива ми говориш от 1,3850/90 .Аз се чудя как да подлъжа е/$ да се качи до горния болинджер на 4 часовата и да го удари , защото има опасност да кривне изненадващо от МА20 на юг и да ме остави на сухо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Петре , приятелю
Коментар
Коментар