IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Хайде да направя едно добро дело днес.
    Ще споделя как избирам вход за позиция.
    Анализите ги правя на Н4 и Н1.Точният момент го търся на М15 и М5 едновременно.
    На едрите графики следя десетина индикатора.
    Най важните 3 трябва да са задължително на едно мнение.
    Sto(6,4,5),MACD(12,24,9) i най-важният за мен SOLAR WIND.
    Точно така .Да.Последният вие е непознат?
    Пропуснали сте много.
    Най-добрият помощник за мазохисти като мен, които се измъчват с джапанките.Е поне според мен.
    Докато другите индикатори превъртват "циферблатите" слънчевият вятър е доста точен.Особенно що се отнася за йените.
    Следя подкрепи и съпротиви включително с super SR6.
    Когато се отблъснем от ниво отваряме позиция със стоп 30 пипа над защитата .Следя движението с Parabolic SAR и Zig Zag и гореспоменатите.След 20/50 пипа зависи от двойката стопа на 0 и затварям 1/2 или 1/3 от позицията.На останалата част давам шанс да порасне прилично.Ако обърне против мен опъвам лъка с 1х,2х добавки ,но стопа си е същият.В този случай също така разтоварвам добавките по усмотрение като хване моята посока, колкото може по бързо.В общ план това е.
    Ще се радвам ако някой извлече полза от поста ми.
    Не, не съм рекламен агент на SOLAR WIND но ви го препоръчвам горещо.На мен ми повиши успешните входове осезателно.
    Кой-каза че няма индикатори за хиените.
    :
    Успех.
    Отивам да разпускам.
    Abe, Mitak... V tova che ti si mazohist niama losho..., ama samo ne razbrah zashto i drugite triabva da sme takiva!!! Bi li povtoril??!!!

Коментар

• priwet kolegi,

Iskam da popitam,niakoi ot was polzwa li EA i po-konkretno baziran na newronni mreji ,fuzzy logic i ako da dowolen li e ot rezultatite ?
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        Бау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
        Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
        DJIA хич не се е залетял. 100 пункта са по-малко от процент. Аз ти казах, че има смисъл от твоето отиграване, ако сработи двоиния връх на дневна база. Там където ти е първия лимит е сълно ниво на подкрепа... ако си влезнал с повече от 1 бройка, ти препоръчвам там да затвориш между 1/3 и 1/2 от позицията и да преместиш стопа на 0.
        Пробие ли там, ще е добре за теб ...
        Аз все още държа на моето - това не е върхът, върхът ще се формира юли месец.
        Поздрави!
        Братле пунктовете са 153,а не 100

Коментар

• Има ли някой съгласен с мен че ако на дневна
          затворим близо до тези нива на които сме сега
          то вероятноста да видим даун до 1.33(като за начало)
          някъде е много вероятна . Като се замисля за утрешните
          "очаквано добри новини от Щатите" мисля още
          от сега да SELL-вам.

Коментар

• про st10: йапан купува петрол от канада. (Канада девети производител, Япония внася)
            круде оила 80(примерно) от сегашно 68.68, и аз сам здраво за обезценени йени, ст10 ще се вклучи при канадеца..и така хаха

Коментар

• не видях да имаме затваряне отгоре....да не говорим за пробив....
              не ти ли прави впечатление, че от 1.0547 до днес имаме по-високи върхове и дъна (защо снощи не пробваха 1.0602)....че от два дни излизат данни, които не подкрепят Канада..че всички са вперили поглед в продажбите на дребно утре.... ако и те са по-зле....корекция.....не бих искал да те обременявам, просто гледам по-простичко на нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                PLP, кой е лъжливия пробив?
                от18 .06

Коментар

• PLP, кой е лъжливия пробив?

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                    [Няма какво да се говори .Ако EURUSD се движи с 100 пипа USDCAD почти не мърда ,но ако CADJPY мръдне с 100 пипа USDCAD топи лагери
                    легенда: червените нямат нищо общо
                    към сините букви... доста хора по света работят с цена в момента 0.9371, а не 1.0671....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Първоначално изпратено от Happy68
                      Подкрепям колегите, които смятат, че при канадеца нещата още не са приключили надолу. Движението от 1,1870 си е тренд на дневна графика и, за да приключи, трябва да видим дивергенция там. За съжаление такава все още няма - нито на МАКД, нито на РСИ.
                      С преминаването 1,0931 стана ясно, че тече импулсна вълна, което пък означава, че трябва да имаме 5 подвълни. Ако се вгледате, ще видите, че досега имаме1,2 и 3-та. В момента тече 4-та, а ни очаква и пета, която може да бъде и доста дълга. Имам обаче опасения, че тази 4-та в момента ще бъде по-продължителна.

Ще се радвам на коментар относно разсъжденията ми за вълните.
                      Лично аз очаквам след лъжливия пробив на трендлинията на дневна на када да последва истински и да коригира на първо време поне едно 38 % фибо т.е около 1.10 .Дълъг съм от 0685 -без стоп .
                      Аз предполагам, че ще коригира само до 23%, но пък времето ще покаже. Причината е, че 2-а (ако въобще вълните са правилни) коригира повече от 62%.
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• забравих при евро ауд . евро канадец смятам низходящтия тренд за свършен лека нощ вече
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                          Бау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
                          Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
                          DJIA хич не се е залетял. 100 пункта са по-малко от процент. Аз ти казах, че има смисъл от твоето отиграване, ако сработи двоиния връх на дневна база. Там където ти е първия лимит е сълно ниво на подкрепа... ако си влезнал с повече от 1 бройка, ти препоръчвам там да затвориш между 1/3 и 1/2 от позицията и да преместиш стопа на 0.
                          Пробие ли там, ще е добре за теб ...
                          Аз все още държа на моето - това не е върхът, върхът ще се формира юли месец.
                          Поздрави!
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Първоначално изпратено от st10
                            Заеби канадката , сега не ми се занимава с нея.Там няма нищо интересно .Кажи каквото знаеш за СЕК
                            е, ти не сподели, защо аз да си разкривам тайните
                            Няма какво да се говори .Ако EURUSD се движи с 100 пипа USDCAD почти не мърда ,но ако CADJPY мръдне с 100 пипа USDCAD топи лагери

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                              Заеби канадката , сега не ми се занимава с нея.Там няма нищо интересно .Кажи каквото знаеш за СЕК
                              е, ти не сподели, защо аз да си разкривам тайните
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Заеби канадката , сега не ми се занимава с нея.Там няма нищо интересно .Кажи каквото знаеш за СЕК

Коментар

Working...
                                X