Първоначално изпратено от Mitac
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Plamen TanevБау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
Пробие ли там, ще е добре за теб ...
Аз все още държа на моето - това не е върхът, върхът ще се формира юли месец.
Поздрави!
Коментар
-
не видях да имаме затваряне отгоре....да не говорим за пробив....
не ти ли прави впечатление, че от 1.0547 до днес имаме по-високи върхове и дъна (защо снощи не пробваха 1.0602)....че от два дни излизат данни, които не подкрепят Канада..че всички са вперили поглед в продажбите на дребно утре.... ако и те са по-зле....корекция.....не бих искал да те обременявам, просто гледам по-простичко на нещата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Happy68Подкрепям колегите, които смятат, че при канадеца нещата още не са приключили надолу. Движението от 1,1870 си е тренд на дневна графика и, за да приключи, трябва да видим дивергенция там. За съжаление такава все още няма - нито на МАКД, нито на РСИ.
С преминаването 1,0931 стана ясно, че тече импулсна вълна, което пък означава, че трябва да имаме 5 подвълни. Ако се вгледате, ще видите, че досега имаме1,2 и 3-та. В момента тече 4-та, а ни очаква и пета, която може да бъде и доста дълга. Имам обаче опасения, че тази 4-та в момента ще бъде по-продължителна.
Ще се радвам на коментар относно разсъжденията ми за вълните.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevБау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
Пробие ли там, ще е добре за теб ...
Аз все още държа на моето - това не е върхът, върхът ще се формира юли месец.
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от st10Заеби канадката , сега не ми се занимава с нея.Там няма нищо интересно .Кажи каквото знаеш за СЕК
Коментар
Коментар