IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Подкрепям колегите, които смятат, че при канадеца нещата още не са приключили надолу. Движението от 1,1870 си е тренд на дневна графика и, за да приключи, трябва да видим дивергенция там. За съжаление такава все още няма - нито на МАКД, нито на РСИ.
    С преминаването 1,0931 стана ясно, че тече импулсна вълна, което пък означава, че трябва да имаме 5 подвълни. Ако се вгледате, ще видите, че досега имаме1,2 и 3-та. В момента тече 4-та, а ни очаква и пета, която може да бъде и доста дълга. Имам обаче опасения, че тази 4-та в момента ще бъде по-продължителна.

Ще се радвам на коментар относно разсъжденията ми за вълните.
    Лично аз очаквам след лъжливия пробив на трендлинията на дневна на када да последва истински и да коригира на първо време поне едно 38 % фибо т.е около 1.10 .Дълъг съм от 0685 -без стоп .

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      ст10, не искам да ти се бъркам, но би ли обяснил тази жестока логика?
      USDCAD зависи 80% от движението на CADJPY.Кажете нещо за USDSEK защото сега там е бизнеса
      моля те де, обясни ни повече...как го сметна този процент, как реши че точно от кад/йена зависи...разкрии малко от тайните си, а пък аз може да ти разкажа за сек-а
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        ст10, не искам да ти се бъркам, но би ли обяснил тази жестока логика?
        USDCAD зависи 80% от движението на CADJPY.Кажете нещо за USDSEK защото сега там е бизнеса

Коментар

• според мен пак иената няма да се обезценява вероятно утре вдруги ден ще коригира до 122
          Pip master

Коментар

• според мен тренда при канадеца свърши ще има мъчително изграждане на база и е възможно падане до наи ниските нива вероятно и леко подминаване а за индикатори и дивергенции и вълни не знам нищо ще гледам за графични формации ) но отсега нататък мисля пътя е нагоре колкото и странно да звучи абе времето ще покаже успехи
            Pip master

Коментар

• ст10, не искам да ти се бъркам, но би ли обяснил тази жестока логика?
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                Подкрепям колегите, които смятат, че при канадеца нещата още не са приключили надолу. Движението от 1,1870 си е тренд на дневна графика и, за да приключи, трябва да видим дивергенция там. За съжаление такава все още няма - нито на МАКД, нито на РСИ.
                С преминаването 1,0931 стана ясно, че тече импулсна вълна, което пък означава, че трябва да имаме 5 подвълни. Ако се вгледате, ще видите, че досега имаме1,2 и 3-та. В момента тече 4-та, а ни очаква и пета, която може да бъде и доста дълга. Имам обаче опасения, че тази 4-та в момента ще бъде по-продължителна.

Колега
                Това сме го коментирали хиляда пъти.Ако ми кажеш колко ще се обезцени още йената , ще ти кажа до къде ще падне USDCAD а вълните ги заеби

Коментар

• Подкрепям колегите, които смятат, че при канадеца нещата още не са приключили надолу. Движението от 1,1870 си е тренд на дневна графика и, за да приключи, трябва да видим дивергенция там. За съжаление такава все още няма - нито на МАКД, нито на РСИ.

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Колеги дайте малко информация
                    защо USDSEK се е сгромолясъл днес.Проблема само с лихвите ли е или има и друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                      Бау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
                      Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
                      Паунд-йена едно си знае, едно си бае....Но спада на Бай Джо може да е добър сигнал за начало поне на нова сериозна корекция - поне до 237,60.
                      И аз го следя бай Даун Джоунс вчера писах че има двоен връх и моментума губи ускорение и мисля че се засилваме по пързалката ама кой знае.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от chicago
                        SELL 1.343 SL 1.3573
                        TP 1.2942 (62 fibo)
                        Dosta ambiciozno no na pyrwo wreme go wizdam samo kato figurka i malko otgore za kysata!

Mozes li da postnes povece argumenti?

Коментар

• Сел кабел 9944 стоп 9775 таргет както дойде

Коментар

• Бау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
                            Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
                            Паунд-йена едно си знае, едно си бае....Но спада на Бай Джо може да е добър сигнал за начало поне на нова сериозна корекция - поне до 237,60.

Коментар

• e смятам долар иена му е време да пада може би защото на 4 часова имаме пробито дъно 123.30 с фалшив пробив и така се образува по ниско дъно от предходното мое мнение успех
                              Pip master

Коментар

• EUR/USD

SELL 1.343 SL 1.3573
                                TP 1.2942 (62 fibo)
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X