IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    short gbpusd 1.9927 sl 1.9957 tp open
    Пляс пляс кабелче.Местя стопа на +1 :-)

Коментар

• Аз имам ТП на 9834 за 50% и на 9752 за останалите но съм къс от 9919 за жалост хехе

Коментар

• Спокойствието си е относително понятие.Шорт от 1,9930 с ТП -1,9780 и СЛ - 1,9955 си е добро съотношение риск -печалба, с преместване на стопа на 1,9930, когато достигне 1,9890.
        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          Мисля, че шортвалите на паунд-долар може да са спокойни.....
          И паунд-йена ще е в тяхната посока, а и падането на Дау Джоунс ще корелира със засилване на долара.
          Аз съм шортнал това животно но не съм спокоен хехе. Виж на мъненките графики изпълняваме перфектно бътерфлайчета което явление е типично за флаг тоест е възможно да направим импулс нагоре повтарящ тоя от 9860 на 4ч графика, за щастие ССИ и макадака не индикират такава развръзка, но не мисля че мога да съм спокоен.

http://forexmasters.hit.bg/GBP_USD1.png

Коментар

• Колеги, дълга позиция Eur/Jpy в момента дава добро съотношение доходост/риск. Като цяло тенденцията в тази двойка е възходяща а в момента тя е на стойността си от началото на седмицата. Има поне още 50-на пипса нагоре.
            Едва ли банката на Япония ще повиши лихвените проценти имайки предвид по-слабото производство в страната и ниската инфлация. От друга страна PMI в еврозонатаизлезе и беше по-силен от прогнозите. Докато не се появи някаква значителна промяна ще продължаваме да бъде свидетели на кери трейд и на все по-ниска йена.

Коментар

• Мисля, че шортвалите на паунд-долар може да са спокойни.....
              И паунд-йена ще е в тяхната посока, а и падането на Дау Джоунс ще корелира със засилване на долара.

Коментар

• Колеги под 1.3371 при евро/долар се открива една широка зона за свободно падане до 1.3320.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Бау Джус почна да се учи да лети.....за сега само с около 80пункта.
                  Стоп на 13 600, ТП1 - 13300.
                  DJIA хич не се е залетял. 100 пункта са по-малко от процент. Аз ти казах, че има смисъл от твоето отиграване, ако сработи двоиния връх на дневна база. Там където ти е първия лимит е сълно ниво на подкрепа... ако си влезнал с повече от 1 бройка, ти препоръчвам там да затвориш между 1/3 и 1/2 от позицията и да преместиш стопа на 0.
                  Пробие ли там, ще е добре за теб ...
                  Аз все още държа на моето - това не е върхът, върхът ще се формира юли месец.
                  Поздрави!
                  Братле пунктовете са 153,а не 100
                  Братле, след 3 месеца може да са и 1530, ама аз говорех за момента на писането! Няма как да знам колко ще падне, нали?!
                  Иначе търговията беше добра за мечките... смарт мъни бяха с тях и доста висок обем, остава да прочета какво е движело пазара. А за това, че Wall Street движи и валутния пазар се обеждавам все повече...

Интересни са обаче графиките... все още няма сигнал за смяна на тренда : http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SPX&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                  http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NDX&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                  http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$INDU&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                  Или АДХ е в зона която не потвърждава тред или ОБВ е над средната си плъзгаща... или и двете...
                  Е той трендът не се е сменил още..трябва според мен поне още 230-240 пункта падане да видим за да се появят сигнали за обръщане сериозни.Иначе,че Wall Street движи пазара съм съгласен на 100%.Ликвидноста на Форекс до голяма степен за мен идва от хедж фондовете

Коментар

• Какво става? Много умрял е този форум днес
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                      не видях да имаме затваряне отгоре....да не говорим за пробив....
                      не ти ли прави впечатление, че от 1.0547 до днес имаме по-високи върхове и дъна (защо снощи не пробваха 1.0602)....че от два дни излизат данни, които не подкрепят Канада..че всички са вперили поглед в продажбите на дребно утре.... ако и те са по-зле....корекция.....не бих искал да те обременявам, просто гледам по-простичко на нещата....
                      Колега ами затова е лъжлив щото пробива за кратко трендлинията и затваря под нея .А за днес съм с очакване за истински пробив и движение на север .

Коментар

• Там-ти-ри-ри-рам.

Коментар

• Добро утро колеги.

Първоначално изпратено от Djoro
                          Първоначално изпратено от Mitac
                          Хайде да направя едно добро дело днес.
                          ...
                          Най-добрият помощник за мазохисти като мен, които се измъчват с джапанките ....
                          Abe, Mitak... V tova che ti si mazohist niama losho..., ama samo ne razbrah zashto i drugite triabva da sme takiva!!! Bi li povtoril??!!!
                          Пише го.Всеки който търгува йени е малко или повече мазохист.Хе хе..
                          Не се обиждайте, така си е.

Първоначално изпратено от Djoro
                          ...

Ле-ле...!!! Страхотия... !!! Направо ми се приплака..., ама все пак благодаря ти за безплатния урок... Успех!!!
                          Поплачи си тогава ...
                          Ако с нещо не си съгласен лошо няма.
                          Сподели забележките си ще се аргументирам.

Всеки трябва да има собствено виждане.
                          Нормално е също така то да е различно при всеки и при различен стил на търгуване.
                          Аз споделям моето.
                          Комбинирам скалп със средносрочна търговия.
                          Ще отговоря на въпроси ако има такива.

Лесно е да се печели.Много по-трудно е да се ограничават загубите и да се пазят тези спечелени пари.

Затова е много важно да се подбира много внимателно момента за отваряне на позиция.

Това е което се опитвам да споделя.

Успех на всички.
                          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Първоначално изпратено от Ajax4o
                            DJIA хич не се е залетял. 100 пункта са по-малко от процент. Аз ти казах, че има смисъл от твоето отиграване, ако сработи двоиния връх на дневна база. Там където ти е първия лимит е сълно ниво на подкрепа... ако си влезнал с повече от 1 бройка, ти препоръчвам там да затвориш между 1/3 и 1/2 от позицията и да преместиш стопа на 0.
                            Поздрави!
                            Братле пунктовете са 153,а не 100
                            Братле, след 3 месеца може да са и 1530, ама аз говорех за момента на писането! Няма как да знам колко ще падне, нали?!
                            Иначе търговията беше добра за мечките... смарт мъни бяха с тях и доста висок обем, остава да прочета какво е движело пазара. А за това, че Wall Street движи и валутния пазар се обеждавам все повече...

Интересни са обаче графиките... все още няма сигнал за смяна на тренда : http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SPX&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                            http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NDX&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                            http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$INDU&p=D&b=5&g=0&id=p15256534116
                            Или АДХ е в зона която не потвърждава тред или ОБВ е над средната си плъзгаща... или и двете...
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Поздрави!
                              Стопа вече е на +. На 13 280 ще поставя утре ордер за удвояване на позицията, щото падането днес се ускори. Следваща цел ще е разтоварване на 1/2 на 13 000.

Коментар

• [quote="Mitac"]Хайде да направя едно добро дело днес.
                                Ще споделя как избирам вход за позиция.
                                Анализите ги правя на Н4 и Н1.Точният момент го търся на М15 и М5 едновременно.
                                На едрите графики следя десетина индикатора.
                                Най важните 3 трябва да са задължително на едно мнение.
                                Sto(6,4,5),MACD(12,24,9) i най-важният за мен SOLAR WIND.
                                Точно така .Да.Последният вие е непознат?
                                Пропуснали сте много.
                                Най-добрият помощник за мазохисти като мен, които се измъчват с джапанките.Е поне според мен.
                                Докато другите индикатори превъртват "циферблатите" слънчевият вятър е доста точен.Особенно що се отнася за йените.
                                Следя подкрепи и съпротиви включително с super SR6.
                                Когато се отблъснем от ниво отваряме позиция със стоп 30 пипа над защитата .Следя движението с Parabolic SAR и Zig Zag и гореспоменатите.След 20/50 пипа зависи от двойката стопа на 0 и затварям 1/2 или 1/3 от позицията.На останалата част давам шанс да порасне прилично.Ако обърне против мен опъвам лъка с 1х,2х добавки ,но стопа си е същият.В този случай също така разтоварвам добавките по усмотрение като хване моята посока, колкото може по бързо.В общ план това е.
                                Ще се радвам ако някой извлече полза от поста ми.
                                Не, не съм рекламен агент на SOLAR WIND но ви го препоръчвам горещо.На мен ми повиши успешните входове осезателно.
                                Кой-каза че няма индикатори за хиените.
                                :
                                Успех.

Ле-ле...!!! Страхотия... !!! Направо ми се приплака..., ама все пак благодаря ти за безплатния урок... Успех!!!

Коментар

Working...
                                X