IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KRASFX
    ... а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
    Като в оня стар виц... Ще успеете дума да няма... САМО ако сте били милиардери преди това!

Коментар

То човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.
      И няма да спра да пиша, май ще ми стане забавно
      Естествено няма да се дразня, а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
      Хоската,честит нов ник брато,звучи доста трейдърски,за съжаление ти нямаш нищо общо с форекса,ама нека не отваряме тази болна тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        започна форума да се изчиства от заядливци...нормално...като им омрънзе или няма с кой да се заяждат и присмиват си търсят друго място...
        наличието на различни сценарии е задължително...само така си личи че се анализира а не се хвърляме сляпо в сделки...
        забравих да спомена че утре има и ЕЦБ, за тях е важно да се знае че за разлика от БОЕ не правят изненади и обикновено каквото се очаква това става, но е важно изявлението на Трише след това да видим дали ще е hawkish или някаква друга завоалираност ще измислят
        Анализа ти за форума е неправилен. Тренда е на повишаване на
        заяжданията и той се наблядава с пълна сила у теб.

Не забравяй че аз се върнах и както ти отбеляза сам
        перспективата е нещата само ще се влошават!

А сега делово - и според мен ще има завоалираност и ще се очаква
        каквото ще стане!

Коментар

То човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.
          Естествено няма да се дразня, а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
          Извинявай ама толкова глупости за толкова кратко време друг не е писал .Май нищо не схващаш
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• започна форума да се изчиства от заядливци...нормално...като им омрънзе или няма с кой да се заяждат и присмиват си търсят друго място...
            наличието на различни сценарии е задължително...само така си личи че се анализира а не се хвърляме сляпо в сделки...
            забравих да спомена че утре има и ЕЦБ, за тях е важно да се знае че за разлика от БОЕ не правят изненади и обикновено каквото се очаква това става, но е важно изявлението на Трише след това да видим дали ще е hawkish или някаква друга завоалираност ще измислят
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Аз тук отдавна не пиша въпреки че създадох тази тема за ползотворна и полезна дискусия.Но по някакви обективни или субективни причини нещата коренно се промениха.
              И не си прав че 40% от постващите нищо не разбират.Цифрата клони по-скоро към 80%,но това е без значение.
              Щом имаш нерви.......... успех.

Коментар

• [quote=Форекс Форексов][quote="Kiyosi Ito
                Повече тук няма да пиша.[/quote]
                Колега
                Всеки е добре дошъл да изкаже мнение , но без да обижда или накърнява достойнството на другите с подигравателни забележки.Всеки е добър в нещо и разбира много в дадена област и за това трябва да бъде оценен .А във форекса всички се учим от грешките си .......

Коментар

а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx

Дай Боже, всекиму... :lol:

Чао на всички.

Коментар

• То човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.

Коментар

• Изненадата утре според мен ще е невдигането на лихвата евентуално .

Коментар

това наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизане

Аз със Форекс не се занимавам, Ксерокса е моята страст, но това вече звучи абсурдно.

СТ10 - в общи линии май си ми схванал мнението за Петър Караиванов и Сашко Николов. Петре, палячо, още ли не си си махнал сайта от местожителството? Всички ти знаят сайта - правил си му реклама във всеки български икономически сайт, нейсе, който те търси, знае къде да те намери. Хубаво впечатление направи с фразата "Жалко че времето на 96', 97' никога няма да се върне" - правилно, нека пируваме по време на чума, отгоре на всичко да сме щастливи и това време да ни липсва. Ако се издържаше от спот търговия, системата щеше да е "Качамак, качамак, днеска ядох, утре пак". Добре че са ти опциите и 60-левовите локуми.

За Александър Николов какво да кажа - брои вълни , добре че за това му плащат поне. Миналата година леко сбърка в една акция на БФБ - тя от 90 лева трябваше да ходи на 60 и да стои там во веки веков, тя взе че поскъпна три пъти :mrgreen: Продължава да брои вълни стабилно с 25% познаваемост, но винаги има и алтернативно броене и всичко е наред - здраве да е!

Времето и пазара отдавна показаха че гурутата в този и всички други форуми са едни хелиеви сферични тела. Изведнъж се оказва, че въпреки колосалните им грешки и смайващи само/заблуждения, те трябва да бъдат уважавани, ценени и почитани. Уважавайте ги, ценете ги и ги почитайте, вярвайте в митове и задаващи са гръмовни трендове. Продавайте сирена, домати и долари едновременно - валутния пазар е квартална бакалия.

Успешна търговия и приятно прекарване на всички в този форум, на който аз нищо не искам да дам и нищо не дължа. В заключение ще кажа, че твърдата убеденост на някои относно пазара в стил "Нещо може да стане, такива нива са невъзможни, вие ще видите като дойде доларовия тренд и изпомачка всичко"са илюзии, които не са безплатни.

Повече тук няма да пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от KRASFX
                          Първоначално изпратено от st10
                          кабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
                          Колега пиши си не ни пречиш и без друго докато не почнеш да пишеш смислени работи , никой няма да ти обърне внимание
                          Аз и не искам да ми обръщаш внимание. Дребни аматьорчета със сметки от по 10-20К да не ми четат коментарите.
                          Прас ..гъза в тавана :lol:
                          Колега аз не се заяждам с теб , просто ти обеснявам неща които ще ги разбереш с времето а що се отнася до сметките като натрупаш опит ще започнеш да разбираш ,кой с колко търгува.

Коментар

Първоначално изпратено от st10
                            кабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
                            Колега пиши си не ни пречиш и без друго докато не почнеш да пишеш смислени работи , никой няма да ти обърне внимание
                            Аз и не искам да ми обръщаш внимание. Дребни аматьорчета със сметки от по 10-20К да не ми четат коментарите.
                            Прас ..гъза в тавана :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от st10

Коментар

Появи се караконжул и започнаха заяжданията..
                                Kiyosi, това не е моя заслуга. Просто моето появявяне съврадна с един,
                                хъммм, ъъъммм, много деликатен момент. На 1.3520 викам то няма смисъл
                                да пиша, на всички е ясно за къде сме.

Но си иначе прав че аз съм като трол тука, в един форум за лонг-долар
                                специалисти аз се опитвам да обяснявам пазара и това дразни губещите,
                                които предпочитат конспирационни теории.

Погледни отново по-горното си изявление, помисли, и ако ти е останала
                                смелост ще приема извиненията ти!

Коментар

Working...
                                X