Първоначално изпратено от KRASFX
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KRASFXТо човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.
И няма да спра да пиша, май ще ми стане забавно
Естествено няма да се дразня, а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoзапочна форума да се изчиства от заядливци...нормално...като им омрънзе или няма с кой да се заяждат и присмиват си търсят друго място...
наличието на различни сценарии е задължително...само така си личи че се анализира а не се хвърляме сляпо в сделки...
забравих да спомена че утре има и ЕЦБ, за тях е важно да се знае че за разлика от БОЕ не правят изненади и обикновено каквото се очаква това става, но е важно изявлението на Трише след това да видим дали ще е hawkish или някаква друга завоалираност ще измислят
заяжданията и той се наблядава с пълна сила у теб.
Не забравяй че аз се върнах и както ти отбеляза сам
перспективата е нещата само ще се влошават!
А сега делово - и според мен ще има завоалираност и ще се очаква
каквото ще стане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KRASFXТо човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.
Естествено няма да се дразня, а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
започна форума да се изчиства от заядливци...нормално...като им омрънзе или няма с кой да се заяждат и присмиват си търсят друго място...
наличието на различни сценарии е задължително...само така си личи че се анализира а не се хвърляме сляпо в сделки...
забравих да спомена че утре има и ЕЦБ, за тях е важно да се знае че за разлика от БОЕ не правят изненади и обикновено каквото се очаква това става, но е важно изявлението на Трише след това да видим дали ще е hawkish или някаква друга завоалираност ще измислятТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Естествено няма да се дразня, а ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
И не си прав че 40% от постващите нищо не разбират.Цифрата клони по-скоро към 80%,но това е без значение.
Щом имаш нерви.......... успех.
Коментар
-
[quote=Форекс Форексов][quote="Kiyosi Ito
Повече тук няма да пиша.[/quote]
Колега
Всеки е добре дошъл да изкаже мнение , но без да обижда или накърнява достойнството на другите с подигравателни забележки.Всеки е добър в нещо и разбира много в дадена област и за това трябва да бъде оценен .А във форекса всички се учим от грешките си .......
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от KRASFXа ще обясневам на 40-те процента от Вас как можете и Вие да станете милионери за 5-6 години от fx
Дай Боже, всекиму... :lol:
Чао на всички.
Коментар
-
То човек да не реши да пише в някой форум и веднага ще се намерят 20 човека да ти кажат че щом си за пръв път тук значи нищо не разбираш. Та като чета коментарите на 40 % от Вас виждам че нищо не схващате от forex, ама повярвайте ми съвсем нищо.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoтова наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизане
Аз със Форекс не се занимавам, Ксерокса е моята страст, но това вече звучи абсурдно.
СТ10 - в общи линии май си ми схванал мнението за Петър Караиванов и Сашко Николов. Петре, палячо, още ли не си си махнал сайта от местожителството? Всички ти знаят сайта - правил си му реклама във всеки български икономически сайт, нейсе, който те търси, знае къде да те намери. Хубаво впечатление направи с фразата "Жалко че времето на 96', 97' никога няма да се върне" - правилно, нека пируваме по време на чума, отгоре на всичко да сме щастливи и това време да ни липсва. Ако се издържаше от спот търговия, системата щеше да е "Качамак, качамак, днеска ядох, утре пак". Добре че са ти опциите и 60-левовите локуми.
За Александър Николов какво да кажа - брои вълни , добре че за това му плащат поне. Миналата година леко сбърка в една акция на БФБ - тя от 90 лева трябваше да ходи на 60 и да стои там во веки веков, тя взе че поскъпна три пъти :mrgreen: Продължава да брои вълни стабилно с 25% познаваемост, но винаги има и алтернативно броене и всичко е наред - здраве да е!
Времето и пазара отдавна показаха че гурутата в този и всички други форуми са едни хелиеви сферични тела. Изведнъж се оказва, че въпреки колосалните им грешки и смайващи само/заблуждения, те трябва да бъдат уважавани, ценени и почитани. Уважавайте ги, ценете ги и ги почитайте, вярвайте в митове и задаващи са гръмовни трендове. Продавайте сирена, домати и долари едновременно - валутния пазар е квартална бакалия.
Успешна търговия и приятно прекарване на всички в този форум, на който аз нищо не искам да дам и нищо не дължа. В заключение ще кажа, че твърдата убеденост на някои относно пазара в стил "Нещо може да стане, такива нива са невъзможни, вие ще видите като дойде доларовия тренд и изпомачка всичко"са илюзии, които не са безплатни.
Повече тук няма да пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от KRASFXПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от KRASFXкабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KRASFXПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от KRASFXкабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от KRASFXкабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПояви се караконжул и започнаха заяжданията..
хъммм, ъъъммм, много деликатен момент. На 1.3520 викам то няма смисъл
да пиша, на всички е ясно за къде сме.
Но си иначе прав че аз съм като трол тука, в един форум за лонг-долар
специалисти аз се опитвам да обяснявам пазара и това дразни губещите,
които предпочитат конспирационни теории.
Погледни отново по-горното си изявление, помисли, и ако ти е останала
смелост ще приема извиненията ти!
Коментар
Коментар