IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KRASFX
    кабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.
    Колега пиши си не ни пречиш и без друго докато не почнеш да пишеш смислени работи , никой няма да ти обърне внимание

Коментар

• 6 % ми се струва малко вероятно

Коментар

• кабела почти няма да реагира на предстоящото покачване на лихвите. Вече има индикации за забавяне в ръста на вътрешното потребление.

Коментар

• що не каза бе човек...ей сега ми стана ясно...терминала ми не струва...
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            Появи се караконжул и започнаха заяжданията....СТ10 докато гледаше само опен клоз на дневните изведнъж взе да разбира от теорията да Дау...какво става....слънцето ли ви напече...скучно ли ви е...идете на плаж не се тормозете днес вероятно ще е спокоен ден в очакване на решението на БОЕ томоро...56 от 70 икономисти очакват 25 точки покачване до 5.75....това наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизане
            Колега , ти си назад с информацията 5,75% отдавна е калкулирано в цената а утре се чака изказване за 6% до края на годината и скок евентуално с 100 до 200 пипа , евентуално защото и 6 те процента вече не са новина
            П.С Колега може би нямам твоите познания и опит , но заядливата ти забележка ми се струва неуместна (да не кажа нещо по .......

Коментар

• Появи се караконжул и започнаха заяжданията....СТ10 докато гледаше само опен клоз на дневните изведнъж взе да разбира от теорията да Дау...какво става....слънцето ли ви напече...скучно ли ви е...идете на плаж не се тормозете днес вероятно ще е спокоен ден в очакване на решението на БОЕ томоро...56 от 70 икономисти очакват 25 точки покачване до 5.75....това наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизане
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                Първоначално изпратено от ogiiv
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Абе след тия лоши данни за Европа няма ли да изгърбим Е-то или ....
                И ас това искам.Къс съм от 1.33 и то с много ако отиде на 1.38 ще се довнасят пари в сметката.Все си мисля че след петък ще има корекция или обръщане на тренда /троен връх/.
                Кои са лошите данни? Че със 5% по-силно евро имаме по-евтини продукти
                и въпреки повишеното купуване европейците плащат 0.5% по-малко в номинал?

Или пак това съм само аз и тълпата нещастници като мен?
                това бе най тъпото умозаключение което съм чел днес

Коментар

• Петре
                  Мен не ме е срам да си призная че за опции познанията ми са бедни (елементарни) и ако имаш ученически пищови (точно ,кратко , ясно) по тази тема с радост бих ги прочел

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от st10
                    Дядо Дау нали знаеш какво е казал.'Всичко е написано в графиката' - само трябва да можеш да я прочетеш.
                    Очевидно е че не търпиш чуждо мнение и гледна точка.То си е за теб.
                    Само ще отбележа,че времето от дядо ти Дау и настоящият момент е една техническа революция на цялото човечество.Едва ли е останало нещо непроменено от тогава до наши дни!?
                    А , той и Елиът и Ган са живели преди революцията , но още им вървят нещата .Да не говорим за Питагор и компания.А иначе търпя критика , но само ако е подкована с неопровержими факти.За сега такива не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Дядо Дау нали знаеш какво е казал.'Всичко е написано в графиката' - само трябва да можеш да я прочетеш.
                      Очевидно е че не търпиш чуждо мнение и гледна точка.То си е за теб.
                      Само ще отбележа,че времето от дядо ти Дау и настоящият момент е една техническа революция на цялото човечество.Едва ли е останало нещо непроменено от тогава до наши дни!?

Коментар

• Американците днес почиват а помните ли "Деня на благодарността' как ни благодариха руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от karakondjul
                          Ще видищ следобед
                          Какво? Да не би еврото да падне пак 17 пипа?
                          170
                          Това ще е прецедент! Целия форум ще се напълни с богаташи!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                            Ще видищ следобед
                            170

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                              Първоначално изпратено от ogiiv
                              Абе след тия лоши данни за Европа няма ли да изгърбим Е-то или ....
                              И ас това искам.Къс съм от 1.33 и то с много ако отиде на 1.38 ще се довнасят пари в сметката.Все си мисля че след петък ще има корекция или обръщане на тренда /троен връх/.
                              Кои са лошите данни? Че със 5% по-силно евро имаме по-евтини продукти
                              и въпреки повишеното купуване европейците плащат 0.5% по-малко в номинал?

Или пак това съм само аз и тълпата нещастници като мен?
                              Ще видищ следобед
                              ... на плажа къв трейд става Пуснали еФтина бира

Последвайте Хамериканците и почивайте.

Успех
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Ще видищ следобед

Коментар

Working...
                                X