Първоначално изпратено от KRASFX
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПояви се караконжул и започнаха заяжданията....СТ10 докато гледаше само опен клоз на дневните изведнъж взе да разбира от теорията да Дау...какво става....слънцето ли ви напече...скучно ли ви е...идете на плаж не се тормозете днес вероятно ще е спокоен ден в очакване на решението на БОЕ томоро...56 от 70 икономисти очакват 25 точки покачване до 5.75....това наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизане
П.С Колега може би нямам твоите познания и опит , но заядливата ти забележка ми се струва неуместна (да не кажа нещо по .......
Коментар
-
Появи се караконжул и започнаха заяжданията....СТ10 докато гледаше само опен клоз на дневните изведнъж взе да разбира от теорията да Дау...какво става....слънцето ли ви напече...скучно ли ви е...идете на плаж не се тормозете днес вероятно ще е спокоен ден в очакване на решението на БОЕ томоро...56 от 70 икономисти очакват 25 точки покачване до 5.75....това наистина може да засили паунда към 2.05 но ако не го видим най-вероятно нещата ще останат на текущо ниво, въпреки че при тези нива има възможности за слизанеТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от ogiivПървоначално изпратено от Han KrumАбе след тия лоши данни за Европа няма ли да изгърбим Е-то или ....
и въпреки повишеното купуване европейците плащат 0.5% по-малко в номинал?
Или пак това съм само аз и тълпата нещастници като мен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от st10Дядо Дау нали знаеш какво е казал.'Всичко е написано в графиката' - само трябва да можеш да я прочетеш.
Само ще отбележа,че времето от дядо ти Дау и настоящият момент е една техническа революция на цялото човечество.Едва ли е останало нещо непроменено от тогава до наши дни!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Дядо Дау нали знаеш какво е казал.'Всичко е написано в графиката' - само трябва да можеш да я прочетеш.
Само ще отбележа,че времето от дядо ти Дау и настоящият момент е една техническа революция на цялото човечество.Едва ли е останало нещо непроменено от тогава до наши дни!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от ogiivПървоначално изпратено от Han KrumАбе след тия лоши данни за Европа няма ли да изгърбим Е-то или ....
и въпреки повишеното купуване европейците плащат 0.5% по-малко в номинал?
Или пак това съм само аз и тълпата нещастници като мен?Пуснали еФтина бира
Последвайте Хамериканците и почивайте.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар