IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    И аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .
    Още информация
    Jul 04, 2007 12:49 PM
    Canadian Press

OTTAWA – The Bank of Canada will raise interest rates by half of a percentage point by the end of the summer, causing the Canadian dollar to soar to new 30-year highs, the Bank of Montreal (TSX: BMO) predicts.

The forecast says that despite the May reprieve, core inflation in Canada will again pick up in June as industrial capacity pressures remain high and productivity is sluggish.

As a result, it predicts the central bank will raise its key lending rate by 25 basis points to 4.5 per cent next week and again on Sept. 5 to 4.75 per cent, before the rising Canadian dollar causes it to take a break from its tightening cycle.

While this will have the effect of lifting the Canadian loonie even higher, the Bank of Montreal says it is unlikely the currency will reach par with the U.S. dollar.
    http://www.thestar.com/Business/article/232375

Коментар

• бля бля

друг ник нямам само във free зоната е друг а за точките смятам че когато се пише за пари и се обсъждат тактики и стратегии това са дреболии ама ти може да ме обориш като извадиш някоя модерна теория с мн непознати за мен думи и сложни завоалирани изречения както преди седмица две имаше подобна твоя реч разбрах и я осмислих 4ак в заведението към 3.00 сутринта което ще рече че съм бил на 4-5 водки е може би алкохола ме образова)
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        И аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .
        Колега, абсолютно съм съгласна с теб Единственото, което не ми харесва, е месечния бар - не можа да затвори в рейнджа на предния. Това ме навежда на мисълта за една дълга и не много широка база. То няма и как да е при това, което видяхме последните 3-4 месеца. Освен някакви интрадей-позиции друго аз няма да се осмеля да предприема.
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
          Първоначално изпратено от Happy68
          Първоначално изпратено от trade
          забравих да спомена дълги EUR/AUD от 1.5850 1.5950 1.6050
          и дълго евро от 1.3630
          значи няма да тестваме зоната на 1,56.

Доколкото си спомням, влезна в дълги заради възможността от формиране на двойно дъно. Според мен това вече не е двойно дъно. Не е ли по-логично преразглеждане на ситуацията ?!
          така . според мен преразглеждане на ситуацията не е необходимо знам какво ще кажеш че е имало вероятно провал на двоиното дъно и заход към спад но мисля когато влязох в първите позиции маи бе от 1.5820 ,1,5920 които вече са затворени писах че е вероятно или двоино дъно 1,2,3 или множественно дъно което е равносилно на реиндж преди да пробием 1.5750 неможем да кажем че спада ще се поднови но дори и да има такъв пробив отде да знаем дали не е фалшив имах дори една открита къса от 1.59 която е затворена за 100 пипа но е опасно според мен да се играе късо предвид големия спад от 10-11 фигури редно е да ссе помисли за образуване на база която ще предшества движение на север и така след като си стоя на дълги от 1.5850,1,5950,1,6050 някои може ли да отгатне къде е 6те еследващата добавка??? ще дам жокер завършва на 50
          Това ли е причината да очакваш образуване на база? (маркирането в червено) Ако е така, няма какво да говорим повече Успех
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Пис-пис-пис... Мацко, къде се загуби, бря?

Na4inae6 - ММ (ах, колко е лесно да се дава акъл отстрани...).

Трейд, другият ти ник да не е Супертрейдър? Или Неточка Незванова?

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
              За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
              това скоро май няма да стане !!! А всеки ден губя от отрицателния
              суап !!! Направо се чудя дали да не затворя тази загубена поръчка!
              Вие как бихте постъпили ???
              писал съм преди за паунд иена че винаги трябва да се играе дълги едно заради тренда че е на север едно заради суапа не знам как е при евро иена ам решението е твое на колегата PLP ще кажа че за долар канадец писах още преди когато бе 1.05 и нещо че според мен също трябва някаква база за започване на възходящо движение ама ще се образува малко мъчително и бавно ама ти не бъди сигурен щот кои знае )
              Pip master

Коментар

• хе чувал съм лафа /намери си първо пазар за тая стока и тогава я произвеждаи /е тук пазара е готов винаги има кои да купи или продаде само трябва да отгатне6 посоката а що се отнася до валутите гледам на тях като на цифри и ги деля на волатилни и по малко волатилни абе какъвто ианализ да се приложи решение няма никои не може да познае утрешния курс затова че стратегии много стоп усредняване муувинги индикатори и залъгалки колко щеш ама наи добре с усредняване парички за 20 фигури барабар с добавките през 100 пипа лично мнение господа
                Pip master

Коментар

• И аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .

Коментар

• За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
                    това скоро май няма да стане !!! А всеки ден губя от отрицателния
                    суап !!! Направо се чудя дали да не затворя тази загубена поръчка!
                    Вие как бихте постъпили ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                      Първоначално изпратено от trade
                      и дълго евро от 1.3630

Доколкото си спомням, влезна в дълги заради възможността от формиране на двойно дъно. Според мен това вече не е двойно дъно. Не е ли по-логично преразглеждане на ситуацията ?!
                      така . според мен преразглеждане на ситуацията не е необходимо знам какво ще кажеш че е имало вероятно провал на двоиното дъно и заход към спад но мисля когато влязох в първите позиции маи бе от 1.5820 ,1,5920 които вече са затворени писах че е вероятно или двоино дъно 1,2,3 или множественно дъно което е равносилно на реиндж преди да пробием 1.5750 неможем да кажем че спада ще се поднови но дори и да има такъв пробив отде да знаем дали не е фалшив имах дори една открита къса от 1.59 която е затворена за 100 пипа но е опасно според мен да се играе късо предвид големия спад от 10-11 фигури редно е да ссе помисли за образуване на база която ще предшества движение на север и така след като си стоя на дълги от 1.5850,1,5950,1,6050 някои може ли да отгатне къде е 6те еследващата добавка??? ще дам жокер завършва на 50
                      Pip master

Коментар

Отвратителни 10 дни на валутна търговия ! Еврото и паунда ми
                        скъсаха нервите ! Понесох сериозни финансови загуби !
                        Не знам за вас , приятели , но аз се издържам от този бизнес и съм
                        много притеснен за бъдещето изобщо ! Това на нищо не
                        прилича !!!
                        Колега,за да успееш на този пазар не бива да се поддаваш на никакви емоции,трябва да приемаш печалбите или загубите хладнокръвно.Трябва да анализираш причините за всяка твоя загуба и изводите са твоят път към успеха.Никога не забравяй,че този пазар е безмилостна арена ,а ти си гладиатор,който може да успее само ако не пада духом и не трепери от неприятеля!

Коментар

прилича !!!
                          ако наиситна се издържаш от това трябва да си смениш виждането за нещата. какво значи това "и съм
                          прилича !" притеснен си за сметката си, защото ако се притесняваш за паунда или еврото или която и да е валута значи проблема е при теб. как точно се притесняваш за една валута...да не би да си Централна Банка или Министерство някакво ( не че някой от тях се пристесняват толкова много защото им е ясно че това е пазар, има пазарни цикли а и едно скачане примерно с 2 цента което е много за един маржин търговец е нищо за самата валута, а пък и времевия хоризонт е различен). Курсовете могат да си ходят където ги заведе търсенето и предлагането и това е риск/процес който не можеш да контролираш. единственото което можеш да контролираш е собствената си експозиция и да си управляваш риск (с прости думи - стопове, хеджове или кой както сие решил). За паунда, британците, БОЕ или който се сетиш е абсолютно незначително дали ще отиде прво на 2.20 или на 1.90 курсът, но ти ще търпиш печалби/загуби. А и да отиде на тези стойности (примерни стойности) притеснително ще стане за някои институции ако се задържим там сравнително дълго време, а не 1-2-5 търговски сесии.
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

прилича !!!
                            Съчувствам ти. Дано скоро нещата се оправят.
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Отвратителни 10 дни на валутна търговия ! Еврото и паунда ми
                              прилича !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                                и дълго евро от 1.3630

Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X