IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли някой който е дълъг в евро? Ако няма... знаете си... всички сме за... Варна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Първоначално изпратено от SANDO
      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Добро утро!
      Ето нещо интересно в деня на лихвите.
      Анализатори на JPM казват че Трише е по-възможно да каже че банката ще "monitor closely" инфлацията. Интересното е че е забелязано че тази фраза се използав два месеца преди повишаване на лихвите. А фразата "vigilance" обиклновено предшества вдигането само с 1 месеца.
      гледам четеш теория на конспирацията .а коя е фразата която казва няма да вдигаме лихвата?
      до края на годината вдигане ще има и това е почти сигурно, ако имаш предвид че днес няма да е вдигнат - и това е почти сигурно(почти = 95%) а гледал ли си пресконференция на Трише? Много е забавно и като започне да отговаря на въпроси на журналисти е още по-кеф да го слушаш и да му се чудиш откъде му идват такива завъртулки
      Kiyosi, недей да участваш в пазара че е много страшен, стой на страна и коментирай. Коментирай пазара и форума!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        Добро утро!
        Анализатори на JPM казват че Трише е по-възможно да каже че банката ще "monitor closely" инфлацията. Интересното е че е забелязано че тази фраза се използав два месеца преди повишаване на лихвите. А фразата "vigilance" обиклновено предшества вдигането само с 1 месеца.
        гледам четеш теория на конспирацията .а коя е фразата която казва няма да вдигаме лихвата?
        до края на годината вдигане ще има и това е почти сигурно, ако имаш предвид че днес няма да е вдигнат - и това е почти сигурно(почти = 95%) а гледал ли си пресконференция на Трише? Много е забавно и като започне да отговаря на въпроси на журналисти е още по-кеф да го слушаш и да му се чудиш откъде му идват такива завъртулки
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          Добро утро!
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• По-интересно е какво ще правят от Банк ъф Ингланд? От там ще дойде фурора. Пазарът вече е калкулирал едно вдигане с 25 бт и ако кажат "стоп" изненадата ще е огромна!

Коментар

• Добро утро!
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                Значи слушай ме внимателно сега,няма да затваряш късата си позиция,отвори веднага от текущото ниво дълга евройена със същия обем...
                Какво да говорим повече за Хоската? От това по-категорична диагноза здраве му кажи!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                  Първоначално изпратено от Happy68
                  Първоначално изпратено от PLP
                  И аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .
                  Колега, абсолютно съм съгласна с теб Единственото, което не ми харесва, е месечния бар - не можа да затвори в рейнджа на предния. Това ме навежда на мисълта за една дълга и не много широка база. То няма и как да е при това, което видяхме последните 3-4 месеца. Освен някакви интрадей-позиции друго аз няма да се осмеля да предприема.
                  голяма работа но пък има месечен чук и така времето ще покаже следва соред мен движение нагоре при долар канадец успех
                  Здравейте и успех, ще си позволя да дам и моето мнение.
                  От 21.06.07 няма нов връх при тази двойка тоест има но все по ниски, което ме притеснява защото и аз съм дълъг от 1.0555. На 4Ч се образува триъгълник в низходящ тренд който трябва да избие на някъде. За това стоп на нула и дано не гръмне

Коментар

• Добро утро,
                    от заяжданията вчера май сте уморени и подремвате все още
                    За да не давам глупави прогнози ще споделя как мисля да процедирам през днешния рисков ден:
                    Нагласата ми е за 1-2 скалпчета за по 15-20 пипа до към 13:00ч,впоследствие се взима почивка и се правят опити да се превърнат тези скалпчета в течно състояние тип "Пиво" на плажа .
                    Така мисля че ще си спестя доста главоболия (освен онези от пивото де )

Успех
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                      Първоначално изпратено от na4inae6
                      За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
                      това скоро май няма да стане !!! А всеки ден губя от отрицателния
                      суап !!! Направо се чудя дали да не затворя тази загубена поръчка!
                      Вие как бихте постъпили ???
                      Пич ,не се шашкай... и аз преди време се нахендрих на паундйена и трябваше да влача една къса позиция цели 8 фигури,докато накрая успях да изляза на 50 пипса кяр,ама какви притеснения съм брал не ме питай...
                      :lol:

Хоска, откога 8 фигури срещу теб могат да те притеснят?

:lol:

Коментар

• хоси голям си

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
                          Пич ,не се шашкай,допуснал си характерната грешка на начинаещия да отваря къси позиции в кросовете на йената.Така и аз преди време се нахендрих на паундйена и трябваше да влача една къса позиция цели 8 фигури,докато накрая успях да изляза на 50 пипса кяр,ама какви притеснения съм брал не ме питай,всъщност ти вече имаш представа
                          Значи слушай ме внимателно сега,няма да затваряш късата си позиция,отвори веднага от текущото ниво дълга евройена със същия обем,тоест отвори хеджираща позиция,след това ми дай параметрите и на двете ти позиции (дълга и къса ) и аз ще ти направя системата,по която ще излезеш на кяр от цялата тази неприятна ,но поучителна за теб, ситуация

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
                            Аз бих добавил!
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Re: бля бля

Първоначално изпратено от trade
                              друг ник нямам само във free зоната е друг а за точките смятам че когато се пише за пари и се обсъждат тактики и стратегии това са дреболии ама ти може да ме обориш като извадиш някоя модерна теория с мн непознати за мен думи и сложни завоалирани изречения както преди седмица две имаше подобна твоя реч разбрах и я осмислих 4ак в заведението към 3.00 сутринта което ще рече че съм бил на 4-5 водки е може би алкохола ме образова)
                              Хехе, усетил си, че се гъбаркам, което е хубаво! Иначе за точките можем да поспорим, но няма особен смисъл. Важното е профити да има!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от PLP
                                И аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .
                                Колега, абсолютно съм съгласна с теб Единственото, което не ми харесва, е месечния бар - не можа да затвори в рейнджа на предния. Това ме навежда на мисълта за една дълга и не много широка база. То няма и как да е при това, което видяхме последните 3-4 месеца. Освен някакви интрадей-позиции друго аз няма да се осмеля да предприема.
                                голяма работа но пък има месечен чук и така времето ще покаже следва соред мен движение нагоре при долар канадец успех
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X