Има ли някой който е дълъг в евро? Ако няма... знаете си... всички сме за... Варна!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от Kiyosi ItoДобро утро!
Ето нещо интересно в деня на лихвите.
Анализатори на JPM казват че Трише е по-възможно да каже че банката ще "monitor closely" инфлацията. Интересното е че е забелязано че тази фраза се използав два месеца преди повишаване на лихвите. А фразата "vigilance" обиклновено предшества вдигането само с 1 месеца..а коя е фразата която казва няма да вдигаме лихвата?
а гледал ли си пресконференция на Трише? Много е забавно и като започне да отговаря на въпроси на журналисти е още по-кеф да го слушаш и да му се чудиш откъде му идват такива завъртулки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от Kiyosi ItoДобро утро!
Анализатори на JPM казват че Трише е по-възможно да каже че банката ще "monitor closely" инфлацията. Интересното е че е забелязано че тази фраза се използав два месеца преди повишаване на лихвите. А фразата "vigilance" обиклновено предшества вдигането само с 1 месеца..а коя е фразата която казва няма да вдигаме лихвата?
а гледал ли си пресконференция на Трише? Много е забавно и като започне да отговаря на въпроси на журналисти е още по-кеф да го слушаш и да му се чудиш откъде му идват такива завъртулки
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoДобро утро!
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Добро утро!
Анализатори на JPM казват че Трише е по-възможно да каже че банката ще "monitor closely" инфлацията. Интересното е че е забелязано че тази фраза се използав два месеца преди повишаване на лихвите. А фразата "vigilance" обиклновено предшества вдигането само с 1 месеца.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от PLPИ аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .Единственото, което не ми харесва, е месечния бар - не можа да затвори в рейнджа на предния. Това ме навежда на мисълта за една дълга и не много широка база. То няма и как да е при това, което видяхме последните 3-4 месеца.
Освен някакви интрадей-позиции друго аз няма да се осмеля да предприема.
От 21.06.07 няма нов връх при тази двойка тоест има но все по ниски, което ме притеснява защото и аз съм дълъг от 1.0555. На 4Ч се образува триъгълник в низходящ тренд който трябва да избие на някъде. За това стоп на нула и дано не гръмне
Коментар
-
Добро утро,
от заяжданията вчера май сте уморени и подремвате все още
За да не давам глупави прогнози ще споделя как мисля да процедирам през днешния рисков ден:
Нагласата ми е за 1-2 скалпчета за по 15-20 пипа до към 13:00ч,впоследствие се взима почивка и се правят опити да се превърнат тези скалпчета в течно състояние тип "Пиво" на плажа.
Така мисля че ще си спестя доста главоболия (освен онези от пивото де)
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от na4inae6За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
това скоро май няма да стане !!! А всеки ден губя от отрицателния
суап !!! Направо се чудя дали да не затворя тази загубена поръчка!
Вие как бихте постъпили ???
Хоска, откога 8 фигури срещу теб могат да те притеснят?
:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от na4inae6За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
Вие как бихте постъпили ???
Значи слушай ме внимателно сега,няма да затваряш късата си позиция,отвори веднага от текущото ниво дълга евройена със същия обем,тоест отвори хеджираща позиция,след това ми дай параметрите и на двете ти позиции (дълга и къса ) и аз ще ти направя системата,по която ще излезеш на кяр от цялата тази неприятна ,но поучителна за теб, ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от na4inae6За мен е много важно евро/йена да падне под 166 , но като гледам
Вие как бихте постъпили ???From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Re: бля бля
Първоначално изпратено от tradeдруг ник нямам само във free зоната е друг а за точките смятам че когато се пише за пари и се обсъждат тактики и стратегии това са дреболии ама ти може да ме обориш като извадиш някоя модерна теория с мн непознати за мен думи и сложни завоалирани изречения както преди седмица две имаше подобна твоя реч разбрах и я осмислих 4ак в заведението към 3.00 сутринта което ще рече че съм бил на 4-5 водки е може би алкохола ме образова)
Иначе за точките можем да поспорим, но няма особен смисъл. Важното е профити да има!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от PLPИ аз да кажа за доларкад .Някой чака надолу ааз нагоре .Защо ?Имаме пробита трендлиния на дневна тестване -пробив но затваряне над нея ,фалшив пробив на дъно - затваряне над1.0548,което е предишното дъно ,дивергенция на маса индикатори -все фактори ,поради което очаквам движение на север.Но за тази цел трябва да пробием нивото 1.0660-70 т.е. да активираме бай зоната.Ихаааааа чак аз го харесах как го написах.Остава да се окаже и вярно .Единственото, което не ми харесва, е месечния бар - не можа да затвори в рейнджа на предния. Това ме навежда на мисълта за една дълга и не много широка база. То няма и как да е при това, което видяхме последните 3-4 месеца.
Освен някакви интрадей-позиции друго аз няма да се осмеля да предприема.
Pip master
Коментар
Коментар