IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Колеги
    До кога тази йена ще ни трови живота
    Докато не си затворя дългите паундйени

Коментар

• Колеги
      До кога тази йена ще ни трови живота

Коментар

• Първоначално изпратено от ogiiv
        Short eur/usd 1.3635 s.l. 1.3665 t.p. open
        Сега е 1,3626 но смятам че едва сега е "безопасно" да се продава. Слагам го в кавички щото си знаете че безопасно по принцип няма. Има обаче премерен риск... и това е което имам предвид безопасно.

Коментар

• При тея цени на евро-йена смятам да удвоя позицията си на Nikkei, мисля
          че момента е идеален!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            На всички които карат курс при мен съм казвал и ще им казвам - научи се да губиш на ДЕМО за да можеш да печелиш на РЕАЛ.
            На всички които са карали курс при мен съм им казвал - на демо почти нищо не може да се научи...

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
              Е, не, ако ще да е дълъг долар поне да е срещу CHF. Що евро?! Както и да е...
              Ако ще е дълъг долар нека да е срещу канадеца...

Един лимит на 1/2 под 1,0445 (ще го видим в Понеделник) още 1/2 под 1,0395 и стоп на цялата под 1,0340. Целта е откат поне до 1,08 в резултат на вербална интервенция до 2 дена!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                DEMO-то не си го давам - този месец с него може да спечеля вече една награда от конкурса на СТС ;-)
                За сега съм на 6-о място...

Виж, REAL-а го давам на половин цена :-)
                Просто, защото съм над 50% загуба... хехех
                На всички които карат курс при мен съм казвал и ще им казвам - научи се да губиш на ДЕМО за да можеш да печелиш на РЕАЛ.

От мне приятен уикенд и hold long euro and cable vs USD

Коментар

• Е, не, ако ще да е дълъг долар поне да е срещу CHF. Що евро?! Както и да е...

Коментар

• Ако е рекъл господ да ми изпълни първия лимит, ще търся добавка към печеливша позиция, за да доразвием темичката на Милион. Този път малко по- голям стоп, но има и изключения. След тгт1, стопът на останалите отива на 0.

Коментар

• Short eur/usd 1.3635 s.l. 1.3665 t.p. open

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Първоначално изпратено от karakondjul
                        Първоначално изпратено от Хоската
                        Споко пичове,ше ги изклатим ние,нека първо да видим как ше процедират
                        Ще им пратиме на данъчните снимка как правиме барбекю на плажа с парите от демо сметката.
                        Ако Опасен ни хариже демото си нямам нищо против
                        DEMO-то не си го давам - този месец с него може да спечеля вече една награда от конкурса на СТС ;-)
                        За сега съм на 6-о място...

Виж, REAL-а го давам на половин цена :-)
                        Просто, защото съм над 50% загуба... хехех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Абе стига с тия данъчни че ми се развали настроението - важното е да има какво да се облага - има ли печалба що да не им даде човек некой лев, проблемът не е в данъчните а в това че още не сме държава в която всичко е регламентирано законово - просто и ясно айде успехи
                          Проблема е, че загубите са си наши ... а печалбата на държавата !!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                            3632 е нивото. Да видим там как ще се развие картинката. Стоповете са задължителни.
                            Ще ви обере стоповете малко над 1,3235/40 и пак е надолу!

Коментар

• Картинката се развива по план, а стопа вече е преместен на нула.

Коментар

• Та мисля си,че трябваше да се усетите като боднаха моряците,сега ксероксите,после гастарбаитерите и жъобще всички които правят доход и имат неблагоразумието да са български данъкоплатци(а могат да се регистрират другаде като такива,не е задължително residence da savpada s "residence for tax purposes" и други такива,а иначе от банките-no mercy,info се подава автоматично кам местната данъч
                                на администрация и респективно нататък
                                ситуацията е много sorry ама мисля,че те ще мушкат на темата "местно физическо лице" пък ти дурма обяснявай,че приходите ти са на друго място.
                                те това е,комунисти навласт-бачкане на ангария,данъци до дупка и мизерия повсеместна;в коя ком страна не е било така?май не си спомням...

Коментар

Working...
                                X