If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега е 1,3626 но смятам че едва сега е "безопасно" да се продава. Слагам го в кавички щото си знаете че безопасно по принцип няма. Има обаче премерен риск... и това е което имам предвид безопасно.
Е, не, ако ще да е дълъг долар поне да е срещу CHF. Що евро?! Както и да е...
Ако ще е дълъг долар нека да е срещу канадеца...
Един лимит на 1/2 под 1,0445 (ще го видим в Понеделник) още 1/2 под 1,0395 и стоп на цялата под 1,0340. Целта е откат поне до 1,08 в резултат на вербална интервенция до 2 дена!!
Ако е рекъл господ да ми изпълни първия лимит, ще търся добавка към печеливша позиция, за да доразвием темичката на Милион. Този път малко по- голям стоп, но има и изключения. След тгт1, стопът на останалите отива на 0.
Абе стига с тия данъчни че ми се развали настроението - важното е да има какво да се облага - има ли печалба що да не им даде човек некой лев, проблемът не е в данъчните а в това че още не сме държава в която всичко е регламентирано законово - просто и ясно айде успехи
Проблема е, че загубите са си наши ... а печалбата на държавата !!!!!!!!
Та мисля си,че трябваше да се усетите като боднаха моряците,сега ксероксите,после гастарбаитерите и жъобще всички които правят доход и имат неблагоразумието да са български данъкоплатци(а могат да се регистрират другаде като такива,не е задължително residence da savpada s "residence for tax purposes" и други такива,а иначе от банките-no mercy,info се подава автоматично кам местната данъч
на администрация и респективно нататък
ситуацията е много sorry ама мисля,че те ще мушкат на темата "местно физическо лице" пък ти дурма обяснявай,че приходите ти са на друго място.
те това е,комунисти навласт-бачкане на ангария,данъци до дупка и мизерия повсеместна;в коя ком страна не е било така?май не си спомням...
Коментар