IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Колега
    Не ми харесва тона на тъпите ти забележки.Можеш да коментираш но не и да се заяждаш. Ако имаш комплекси - избивай ги на друго място .А това дали е дъно или не в момента никой неможе да ти отговори
    Кое точно не разбра от обръщението ми към теб?
    Този бар е посредата на нищото което значи, че нито може да е чук, нито каквато и да е друга конфигурация.

Иначе къде си избивам комплексите... то това е върху стените и вратите в нас. Надявам се си доваолен от отговора.
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Благодаря за отговора все пак. Чудих се дали само аз съм такъв карък в тази двойка. Успех ти желая и приятен уйкенд!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Това, че си имал трудно детство, не ти дава право да си арогантен и да се опитваш да унижаваш хора тук...
        Ажах4о,май си решил да се цаниш при мен за личен психолог,кажи си тарифата поне,да видим дали ми е по джоба,че не съм толкова толкова накярил,колкото мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
          Коко, ако продължаваш да следиш долар/кад, как виждаш нещата в там?

Не искам да ги виждам защото съм предубеден - имам в рамките на 1 месец само игра в дълга и един профит срещу 4 стопа отишли в големите ловни полета - дължи ми някъде 170п за този период но не бих рискувал от тук да удължа може би някъде 1.0400 но си дърпа надолу а аз поради предубеденост дори не искам сега да му гледам графиките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
            Първоначално изпратено от Хоската
            Първоначално изпратено от st10
            Колеги
            До кога тази йена ще ни трови живота
            Докато не си затворя дългите паундйени
            Хоска... ти и Маската сте най-дразнително-смешните хора в този форум. Бива да си арогантен, бива, ама това е прекалено. Да не забравяме корекцията в тази така кярова двойка, след която корекция някъде се затри 6 месеца...
            Не ми обяснявай колко си печеливш... Просто ако беше такъв нямаше да киснеш в този форум и да се заяждаш с мушмороците!
            Това, че си имал трудно детство, не ти дава право да си арогантен и да се опитваш да унижаваш хора тук. и то най-вече защото повечето са начинаещи и много, ама много начинаещи ни четат без да се обаждат. И то не се обаждат от страх, че бате хоси и бате косматко /маската/ мноо рабират д'ге.
            Айде върви почивай и се надявам, да се замислиш за начина по който пишеш, за да не стане "С твойте камъни, по твоята глава"

Коко на дневната при кабела имаме 'чук" а като видиш чук , слагай един два кендъла нагоре .То май небило чук ами дожи и евентуално може да се размине корекцията .Но до края на деня има време
            Какъв чук посредата на нищото бре? Чука е обръщаща тренда конфигурация... тука не сме на върха или на дъното на тренда. Тааа с тоя чук си закови един пирон ;-)
            Колега
            Не ми харесва тона на тъпите ти забележки.Можеш да коментираш но не и да се заяждаш. Ако имаш комплекси - избивай ги на друго място .А това дали е дъно или не в момента никой неможе да ти отговори

Коментар

• Не съм съгласен. Хоската е една от малкото фигури, чиято поява разведрява форума... А има и практическо значение за мен. Един от индикаторите на графиката си съм го озаглавил "Хоската"...

Коментар

• Първоначално изпратено от generalfailure

Проблема е, че загубите са си наши ... а печалбата на държавата !!!!!!!!
                Според мен няма проблем или поне това е най-малкият - ако възприемете форекс като обикновен бизнес то задълженията към държавата са нищо я отговаряй там за 20 работника дето копат в полето пък купувай семена торове нафти и прочие - давам това сравнение щот съм ял дървото от земеделие с една близо 6 цифрена сума хехе а форекса какво е ори мели яж е не е така има загуби дето компенсират оперативните разходи в другите бизнеси и стига да има печалба данъците са най-малкият проблем.

В тоя ред на мисли моите адмирации към колегата блябля аз от доста време следя начина по който играе и мисля че това е истината - от добри нива за малко пипове както беше девиза на тотото - с малки суми но редовно - просто трябва да обираме трохичките от храната на акулите - аз и преди съм го казвал 20на пипа на ден е една добра цел и стига толкоз хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                  Колеги
                  Докато не си затворя дългите паундйени
                  Хоска... ти и Маската сте най-дразнително-смешните хора в този форум. Бива да си арогантен, бива, ама това е прекалено. Да не забравяме корекцията в тази така кярова двойка, след която корекция някъде се затри 6 месеца...
                  Не ми обяснявай колко си печеливш... Просто ако беше такъв нямаше да киснеш в този форум и да се заяждаш с мушмороците!
                  Това, че си имал трудно детство, не ти дава право да си арогантен и да се опитваш да унижаваш хора тук. и то най-вече защото повечето са начинаещи и много, ама много начинаещи ни четат без да се обаждат. И то не се обаждат от страх, че бате хоси и бате косматко /маската/ мноо рабират д'ге.
                  Айде върви почивай и се надявам, да се замислиш за начина по който пишеш, за да не стане "С твойте камъни, по твоята глава"

Коко на дневната при кабела имаме 'чук" а като видиш чук , слагай един два кендъла нагоре .То май небило чук ами дожи и евентуално може да се размине корекцията .Но до края на деня има време
                  Какъв чук посредата на нищото бре? Чука е обръщаща тренда конфигурация... тука не сме на върха или на дъното на тренда. Тааа с тоя чук си закови един пирон ;-)
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• И аз бях инвестирал малко в доларчето. А то тръгнало да гони цената на тоалетната хартия. Поредния стоп!!!!!! Мамка му!!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Коко на дневната при кабела имаме 'чук" а като видиш чук , слагай един два кендъла нагоре .То май небило чук ами дожи и евентуално може да се размине корекцията .Но до края на деня има време

Коментар

• Коко, ако продължаваш да следиш долар/кад, как виждаш нещата в там?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Колеги
                            Долар/йена още доста дълго време... ако скъсяваш йената. Не го прави, защото икономическата и финансовата интеграция между САЩ и Япония продължава да се задълбочава. Колкото повече блести китайската звезда толкова по-силна ще е тая интеграция!

Що се отнася до евро/йена или паунд/йена... вече сме близо до повратната точка... Нека мине лятото!
                            Другия месец май ще вдигат лихвите , но до тогава ще ощастливя много японски майки ....

Коментар

• Аз се успокоих като чух бат Пешо да вика киип лонг и скъсих и кабел

2.0125 цел 1.9905 стоп 2.0225

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                                Колеги
                                Долар/йена още доста дълго време... ако скъсяваш йената. Не го прави, защото икономическата и финансовата интеграция между САЩ и Япония продължава да се задълбочава. Колкото повече блести китайската звезда толкова по-силна ще е тая интеграция!

Що се отнася до евро/йена или паунд/йена... вече сме близо до повратната точка... Нека мине лятото!

Коментар

Working...
                                X