IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от uwscsi
    Дано си прав. При СТС я няма тази двойка. Трябва да поровя за да я намеря. Засега не бързам да затварям поне част от дългите, но може би няма да е лошо да глътна малко студена вода от порядъка на 1000 гущера, че да ми дойде акъла. Успех.
    Има я двойката но трябва да я извадиш

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
      Първоначално изпратено от uwscsi
      st10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.
      При тази двойка всичко зависи от йената сравни дневните графики на CAD/JPY и USD/CAD за да разбереш какво ти говоря.Хода на юг зависи единствено от йената .В момента си гледам графиката и за един месец съпротивата е отишла на 1,0396.Ако има импулсно движение на това ниво ще има корекция , но 1,10 може би на есен

Това не го разбрах защо хода да зависи от йената верно кросовете на йената са доста натоварени и дърпат мейджърите - те си бяха хит но мисля че при канадеца не е така и хиената не пее в хора като минимум када е на далавера от петрола например докато хиената страда от него -но аз се надявам скоро макс къде 1.04 да тръгнем поне до 1.15 но това е лично мнение както казах аз съм предубеден

Коментар

• Дано си прав. При СТС я няма тази двойка. Трябва да поровя за да я намеря. Засега не бързам да затварям поне част от дългите, но може би няма да е лошо да глътна малко студена вода от порядъка на 1000 гущера, че да ми дойде акъла. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Първоначално изпратено от Ajax4o
          И аз играя само aud/usd, ама не се правя на велик, нали?
          Е какво велико има да си правиш яките кярове?
          Еми щом си го усъзнал, значи остава само да си промениш начина на писане!
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            koko гледам и ти си станал фен на аб=цд
            Аз съм му фен отдавна

Коментар

st10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.
              При тази двойка всичко зависи от йената сравни дневните графики на CAD/JPY и USD/CAD за да разбереш какво ти говоря.Хода на юг зависи единствено от йената .В момента си гледам графиката и за един месец съпротивата е отишла на 1,0396.Ако има импулсно движение на това ниво ще има корекция , но 1,10 може би на есен

Коментар

• koko гледам и ти си станал фен на аб=цд

Коментар

• Колеги,колеги докато вие се карате маса пара си сменя собствениците за минути.Не е ли по-важно и ние да прехванем малко от тази смяна ? Дори и както казва мастер коко само трохите ?

Коментар

• st10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.

Коментар

• Колега СТ - говориш за хамър на дневна но там дали нещо е хамър или не е рано да се каже.

До тогава няколко обяснения какво аз видях днес като кендъли на малки графики. - Чук да на 2.0060 съ потвърждения както пише по книгите задействан 2В но целта на тая малка графика е ниска 2.0150 - но да беше сигурен бай сигнал но направи горе сел зона както и да е - не се карайте уважавам твоето мнение а и това на Аяксчо - него даже лично познавам и знам че знае доста така че смятам че просто не сте се разбрали нещо а иначе всеки има право на мнение и съдията разбира се е пазара за съжаление след време хехе.

Приятен уйкенд

http://forexmasters.hit.bg/gbp3.GIF

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        Е какво велико има да си правиш яките кярове?

Коментар

Исках само да ти кажа да не се правиш на вездесъщ ... просто не си!
                          Така е браточка,язека си кярим само у паундйената,музем си я здраво,други не пипам
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            Исках само да ти кажа да не се правиш на вездесъщ ... просто не си!
                            Така е браточка,язека си кярим само у паундйената,музем си я здраво,други не пипам

Коментар

Това, че си имал трудно детство, не ти дава право да си арогантен и да се опитваш да унижаваш хора тук...
                              Ажах4о,май си решил да се цаниш при мен за личен психолог,кажи си тарифата поне,да видим дали ми е по джоба,че не съм толкова толкова накярил,колкото мислиш
                              Аз не съм психолог... и аз имам проблеми с нервите.
                              Колко си изкярил, не е моя работа а твоя! Исках само да ти кажа да не се правиш на вездесъщ ... просто не си!
                              България Над Всичко

Коментар

Благодаря за отговора все пак. Чудих се дали само аз съм такъв карък в тази двойка. Успех ти желая и приятен уйкенд!
                                Колега , при дневния индикатор MACD и "моментим" имаме положителна дивергенция и няма да се изненадам ако направим обърната глава

Коментар

Working...
                                X