Първоначално изпратено от uwscsi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от uwscsist10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.
Това не го разбрах защо хода да зависи от йената верно кросовете на йената са доста натоварени и дърпат мейджърите - те си бяха хит но мисля че при канадеца не е така и хиената не пее в хора като минимум када е на далавера от петрола например докато хиената страда от него -но аз се надявам скоро макс къде 1.04 да тръгнем поне до 1.15 но това е лично мнение както казах аз съм предубеден
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от Ajax4oИ аз играя само aud/usd, ама не се правя на велик, нали?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от uwscsist10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.
Коментар
-
st10, благодаря за мнението. Макар че, при тази двойка се нагледах на толкова дивергенции последно време и накрая нищо, че просто нямам думи. Явно целта е може би 1,02-1,03. То аз съм си за е..., че още държа едни 30к дълги със средна цена около 1,10 очаквайки някаква по-сериозна корекция. Да не говорим на колко хеджиращи къси им отхвърчаха стоповете последния месец.
Коментар
-
Колега СТ - говориш за хамър на дневна но там дали нещо е хамър или не е рано да се каже.
До тогава няколко обяснения какво аз видях днес като кендъли на малки графики. - Чук да на 2.0060 съ потвърждения както пише по книгите задействан 2В но целта на тая малка графика е ниска 2.0150 - но да беше сигурен бай сигнал но направи горе сел зона както и да е - не се карайте уважавам твоето мнение а и това на Аяксчо - него даже лично познавам и знам че знае доста така че смятам че просто не сте се разбрали нещо а иначе всеки има право на мнение и съдията разбира се е пазара за съжаление след време хехе.
Приятен уйкенд
http://forexmasters.hit.bg/gbp3.GIF
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от Ajax4oИсках само да ти кажа да не се правиш на вездесъщ ... просто не си!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от Ajax4oТова, че си имал трудно детство, не ти дава право да си арогантен и да се опитваш да унижаваш хора тук...
Колко си изкярил, не е моя работа а твоя! Исках само да ти кажа да не се правиш на вездесъщ ... просто не си!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар