IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от ba4kator
    За тези които я търгуват, дайте идея за GBP/JPY че съм къс от сума време и вече ми свършва търпението... имам чувството че сме близо до върха, как мислите?
    Не знам. На 245 мислех също че сме близо но не би! Досега средносрочните движения на пазарите зависеха от керитата най-вече в паунд/йена. Сега след пробива на еврото ще трябва да изчакаме 2 седмици за да се разнесе праха.

Краткосрочно за еврото предвиждам тест на 1,3735/40 и след това отново на 1,3770 и от там пробив на 1,3720. Иска ми се тази седмица да я приключим под 1,3670... но уви, не е много вероятно! Може би затварянето ще бъде някъде на 1,3730. Утре е Петък 13...
    Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от koko
      Close 96
      Браво! Аз точно тогава си рестартирвах компютъра и не можах да реагирам! В крайна сметка ми се задейства стопа на 1.3770, пак прибрах профит, но можеше повече...
      Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния ден
      Честито да си жив и здрав ,а да и много успехи
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от ba4kator
        За тези които я търгуват, дайте идея за GBP/JPY че съм къс от сума време и вече ми свършва търпението... имам чувството че сме близо до върха, как мислите?
        Не знам. На 245 мислех също че сме близо но не би! Досега средносрочните движения на пазарите зависеха от керитата най-вече в паунд/йена. Сега след пробива на еврото ще трябва да изчакаме 2 седмици за да се разнесе праха.

Краткосрочно за еврото предвиждам тест на 1,3735/40 и след това отново на 1,3770 и от там пробив на 1,3720. Иска ми се тази седмица да я приключим под 1,3670... но уви, не е много вероятно! Може би затварянето ще бъде някъде на 1,3730. Утре е Петък 13...

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
          Първоначално изпратено от koko
          Close 96
          Коко пробива надолу реален ли е или форекс мафията се опитва да ни работи и ако е реален защо ....
          Дпоред мен не еврото до 3755 а кабела до 0270 ново връйче после

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Close 96
            Браво! Аз точно тогава си рестартирвах компютъра и не можах да реагирам! В крайна сметка ми се задейства стопа на 1.3770, пак прибрах профит, но можеше повече...
            Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния ден
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Старт
              http://golohoro.hit.bg/gbpd.png
              Стоп
              http://golohoro.hit.bg/gbpd2.png

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Close 96
                Коко пробива надолу реален ли е или форекс мафията се опитва да ни работи и ако е реален защо ....

Коментар

• Close 96

Коментар

• За тези които я търгуват, дайте идея за GBP/JPY че съм къс от сума време и вече ми свършва търпението... имам чувството че сме близо до върха, как мислите?

Коментар

• Re: Za komentar

Първоначално изпратено от dimy
                      http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8278
                      -Kolegi kajete koia e spored vas nai-dobrata FX platforma -izbroite harakteristikite i ,nedostatacite i plusovete!
                      Имам поглед върху платформите на TRADER.BG и на STS. И мисля, че изобщо не може да става въпрос за сравнение. Не защото тази на STS (Meta Trader 4) е съвършена (но се доближава), а защото платформата на TRADER е меко казано лоша!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                        Коко
                        Как ги виждаш нещата при кабела и еврото . Според мен кабела си стигна таргета , сега чакам и еврото да го стигне и да изплющим късите.

Чакам за скалп в къс кабел 20321 после още лонги сме
                        Sell GBPUSD 2.0321 TP 2.0290

Коментар

-Kolegi kajete koia e spored vas nai-dobrata FX platforma -izbroite harakteristikite i ,nedostatacite i plusovete!
                          Уневерсална платформа няма.Аз търгувам реално на една а на друга в демо вариант си правя анализите и следя графиките. Трябва сам да прецениш коя е най - удобната за теб.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                              Първоначално изпратено от Ajax4o
                              CrazyHorse ех, ако имаше сестра... Ще идвам до Пловдив скоро за 15-20 дни и ще ми е самотно При липсата на сестра и комшиика ме устройва
                              А да контриш тренда не е най-умното нещо, но ти си знаеш... Няма да давам съвети за повече позиции ops:
                              обади се кут си в пловдив, ако и аз съм там шсе видим...
                              а тренда не съм го контрил защот очевидно ордера още не е изпълнен... ти кво става...ше стане ли висшист по нещо от теб
                              Аз имам две висши бре... по квантова физика и по безумие на поройничеството...
                              В понеделник ми е изпита... 2 седмици не бях търгувал, ама като видях какъв тренд се задаваше... нямаше как да го опусна
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                                CrazyHorse ех, ако имаше сестра... Ще идвам до Пловдив скоро за 15-20 дни и ще ми е самотно При липсата на сестра и комшиика ме устройва
                                А да контриш тренда не е най-умното нещо, но ти си знаеш... Няма да давам съвети за повече позиции ops:
                                обади се кут си в пловдив, ако и аз съм там шсе видим...
                                а тренда не съм го контрил защот очевидно ордера още не е изпълнен... ти кво става...ше стане ли висшист по нещо от теб

Коментар

Working...
                                X