Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kokoClose 96
Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния ден"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ba4katorЗа тези които я търгуват, дайте идея за GBP/JPY че съм къс от сума време и вече ми свършва търпението... имам чувството че сме близо до върха, как мислите?
Краткосрочно за еврото предвиждам тест на 1,3735/40 и след това отново на 1,3770 и от там пробив на 1,3720. Иска ми се тази седмица да я приключим под 1,3670... но уви, не е много вероятно! Може би затварянето ще бъде някъде на 1,3730. Утре е Петък 13...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoClose 96
Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния денFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Re: Za komentar
Първоначално изпратено от dimyПървоначално изпратено от dimyhttp://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8278
Коментар
-
Re: Za komentar
Първоначално изпратено от dimyПървоначално изпратено от dimyhttp://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8278
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от Ajax4oCrazyHorse ех, ако имаше сестра...Ще идвам до Пловдив скоро за 15-20 дни и ще ми е самотно
При липсата на сестра и комшиика ме устройва
А да контриш тренда не е най-умното нещо, но ти си знаеш... Няма да давам съвети за повече позицииops:
а тренда не съм го контрил защот очевидно ордера още не е изпълнен... ти кво става...ше стане ли висшист по нещо от теб
В понеделник ми е изпита... 2 седмици не бях търгувал, ама като видях какъв тренд се задаваше... нямаше как да го опуснаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oCrazyHorse ех, ако имаше сестра...Ще идвам до Пловдив скоро за 15-20 дни и ще ми е самотно
При липсата на сестра и комшиика ме устройва
А да контриш тренда не е най-умното нещо, но ти си знаеш... Няма да давам съвети за повече позицииops:
а тренда не съм го контрил защот очевидно ордера още не е изпълнен... ти кво става...ше стане ли висшист по нещо от теб
Коментар
Коментар