Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовХищниците обичат стадата и стадните инстинкти, st10.
Зоология.
Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от st10Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.
Коментар
-
Форекс Форексов
Хищниците обичат стадата и стадните инстинкти, st10.
Зоология.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от st10Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kokoClose 96
Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния ден
Коментар
Коментар