IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от koko
    Лимит дълъг кабеларка 2.0279 таргет небесата е 2.0355 като начало
    Айде готово лонги съм в кабелярката
    Продължавам да съм къс там и не смятам да затварям преди 2,0235 където имахме малък геп от 25/30 пипа завчера.

Коментар

• Ако изобщо има нов връх в кабела, то той няма да е днес според мен. Струва ми се, че днес ще гони 2.0240.

Коментар

• Американците няма да му простят на кабела днес

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Лимит дълъг кабеларка 2.0279 таргет небесата е 2.0355 като начало
          Айде готово лонги съм в кабелярката

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            КОКО дай идея какво да го правим $,че днес цял ден бях в движение и без нет.
            Вардя го Петър мисля че в еврото и кабела имаме още път нагоре очаквам ново връхче днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Хищниците обичат стадата и стадните инстинкти, st10.

Зоология.
              Ако оставим настрана статистиката че 90% губели и тнт има логика и тя е във същноста на Форекс.
              Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
              Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти

Коментар

• КОКО дай идея какво да го правим $,че днес цял ден бях в движение и без нет.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                  Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от st10
                  Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.
                  Вече имах възможност да ти кажа, че когато 4/5 от участниците имат съгласие и смятат че има определени цели за постигане, то те дори и да са прави... грешат!
                  Тука направо ме обърка.Дай на разбираем (простоцарски )език
                  Информацията е пари, знаеш го. Във форекса това важи с ОСОБЕНО голяма сила. Мнозинството от участниците научават за новините движещи пазара ПОСЛЕДНИ когато акулите вече са се позиционирали. Това са именно онези 4/5 от участниците. Тъй като във форекса стойност не се създава а само преразпределя, то мнозинството НЯМА КАК ДА ПЕЧЕЛИ! Затова когато има консенсус у 4/5 от участниците за посоката... те просто няма как да спечелят... БЯГАЙ!

Коментар

• Хищниците обичат стадата и стадните инстинкти, st10.

Зоология.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от st10
                      Аз искам да си стигнем целите при еврото на север , но този кабел няма търпение и може да обърка работата.
                      Вече имах възможност да ти кажа, че когато 4/5 от участниците имат съгласие и смятат че има определени цели за постигане, то те дори и да са прави... грешат!
                      Тука направо ме обърка.Дай на разбираем (простоцарски )език

Коментар

• Първоначално изпратено от st10

Коментар

• Лимит дълъг кабеларка 2.0279 таргет небесата е 2.0355 като начало

Коментар

• Тъпото е за 1п не ми задейства добавката

Коментар

• Много здраве и щастие а другото ще си го купиш знам те тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от koko
                                Close 96
                                Браво! Аз точно тогава си рестартирвах компютъра и не можах да реагирам! В крайна сметка ми се задейства стопа на 1.3770, пак прибрах профит, но можеше повече...
                                Айде колеги, отивам да си празнувам рожденния ден
                                Честито да си жив и здрав ,а да и много успехи
                                -chestito i ot men jiv i zdrav i korav i mnogo profiti da imash !!!

Коментар

Working...
                                X