IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко
    Как ги виждаш нещата при кабела и еврото . Според мен кабела си стигна таргета , сега чакам и еврото да го стигне и да изплющим късите.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      таргета при еврото го корегирам на 3825

Add limit buy eur 1.3755 TP 1.3825
      Имаме пробив на триъгълника и ако се корегира няма да е по ниско от 1,3770

Коментар

• Za komentar

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8278

Коментар

• CrazyHorse ех, ако имаше сестра... Ще идвам до Пловдив скоро за 15-20 дни и ще ми е самотно При липсата на сестра и комшиика ме устройва
          А да контриш тренда не е най-умното нещо, но ти си знаеш... Няма да давам съвети за повече позиции ops:
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
            Моя Анализ (My Way)

Еврото е в летен рейндж както беше писал някой. Всичко ще е като
            миналото лято и разбира се накрая зa да може форума да набие сметката
            едно 1.14 ще ни се отрази перфектно.

Въпрос към Лудото Конче - как е ордерчето чака ли?
            отговор на въпроса: не знам, защото в момента не съм на същата платформа и не знам съответния брокер каква котировка за лоу е дал, това което виждам в момента показва че не трябва да е активиран, защото го сложих на 2.0290 поради няколко причини като това че лоуа ми бе на 2.0311 (по спомен) и като махна 10 пипа става 2.0301 което не е много добро ниво за сел и ми бе необходима допълнителна сигурност и го лепнах на 2.029, ако се заядеш че не съм ги казал тези неща, еми да късно бе и преди лягане не ми се доказва че
            "нямам сестра"
            А ако някой го притеснява ордера и сделката, да не се притеснява, сигналите са за това - да се отиграват, защото ако статистически една система показва някакъв резултат в миналото единствения начин да го запазиш завбъдеще е сляпо да следваш сигналите на системата без да се опитваш да правиш всякакви свободни (субективни) интерпретации, разбира се системата трябва да си върви с ММ-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от koko
              Аяксчо виж озито дърпа нагоре - това говори че правилната игра при еврото е лонгт - но не за дълго защото когато има голям ход обикновенно швейка първи тръгва да води хорото, в тая ситуация ако нямах дълга щях да търся вход за лонг евро около 3755-65 със стоп 30-40п и цел 3830 това имах в предвид, озито иначе го играя но сега се въздържам там

Озито ако пробие 8638 тогава тази корелация би могла да сработи.
              Продажбата на Бат Пешо е меко казано неуместна при текущата картинка но който има късо ози да се оправя :lol:

Успехи!
              Такова отиграване не съм правил скоро да си призная Въпреки обдителните къси позиции на някои членове тук. Коко аз попринцип озито си го играя само него, не го ползвам, да ми подава сигнал за евентуално бъдещо движение в е/д. Озито си е перфектната валутна двойка и често е по-волатилна от е/д... какво повече да искам
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• ........

Коментар

• таргета при еврото го корегирам на 3825

Add limit buy eur 1.3755 TP 1.3825

Коментар

Аяксчо виж озито дърпа нагоре - това говори че правилната игра при еврото е лонгт - но не за дълго защото когато има голям ход обикновенно швейка първи тръгва да води хорото, в тая ситуация ако нямах дълга щях да търся вход за лонг евро около 3755-65 със стоп 30-40п и цел 3830 това имах в предвид, озито иначе го играя но сега се въздържам там
                    Да, и аз съм на това мнение за швейка, започва до тежи на еврото и ще
                    трябва да видим консолидация в най-скоро време.

Коментар

• karakondjul като вземеш кеш от златото бързо малко бензин 98 от Туркменистан (Най-евтиният бензин в света - при това от типа "Супер", т.е. с октаново число 98, струва само 2 цента, сочи мащабно изследване на немската организация GTZ) netinfo

Коментар

Озито ако пробие 8638 тогава тази корелация би могла да сработи.
                        Продажбата на Бат Пешо е меко казано неуместна при текущата картинка но който има късо ози да се оправя :lol:

Успехи!

Коментар

• Аяксчо виж озито дърпа нагоре - това говори че правилната игра при еврото е лонгт - но не за дълго защото когато има голям ход обикновенно швейка първи тръгва да води хорото, в тая ситуация ако нямах дълга щях да търся вход за лонг евро около 3755-65 със стоп 30-40п и цел 3830 това имах в предвид, озито иначе го играя но сега се въздържам там

Коментар

• Петре, купих си още едно кюлче злато в петък - ще ме уредиш ли
                            диверсант в кораб за Индия за да го продам на сватбарите на половина
                            цена? Мерси много!

Коментар

• koko, absfresh, благодаря и късмет в търговията, до скоро

Коментар

• Пешо продава ози тук 8625-35 но стопът му ще хвръкне след малко щот е много грешен 8670 то там някъде трябва да се търси сел 8680-8710 е сел зоната

Коментар

Working...
                                X