Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
между другото две неща ми правят впечатление днес, извън пазара...коко се завърна като гръм от ясно небе...от пълна негова липса във форума (поради незнайно какви причини) днес има сигурно 20тина поста, коко, какво стана с късите евра...не бяха ли вповечко, къде ги оттърва (въпроса не е за заяждане, а за уточняване за липсата ти) и другото нещо е че Форексов миналата седмица обяви че напуска форума, сбогувахме се, вирна си носа и замина, а днес...днес ей го на пак е тук и здрасти не казва
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от griffinКоко, правилно ли съм разбрал теорията ти като мисля, че С на пеперудата трябва да е около 2.0285?
Не съвсем - рано е да се каже защото незнаем дали нагоре е финито засега- принципно ако затворим днес някъде тук ще бъдеш прав в очакванията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПламен ако искаш утре да коментираме трезуритата виж това http://golohoro.hit.bg/tr.png
Фактс аз чакам да ми задейства 2В долу за сел и писах че съм в скалпинг мод в момента, принципно това не е моята игра но дефакто това е най-печелившата стратегия, правил съм си труда преди време да гледам търговиите на всякакви демо конкурси на заелите първи места и в 95% от случайте това са скалпери - незнам дали може човек да си направи извод генерално от тоя факт но статистиката сочи товаТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАко оставим настрана статистиката че 90% губели и тнт има логика и тя е във същноста на Форекс.
Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти
Сключените контракти имат 0 значение. Настоящите оферти определят спреда-пазара.ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Пламен ако искаш утре да коментираме трезуритата виж това http://golohoro.hit.bg/tr.png
Фактс аз чакам да ми задейства 2В долу за сел и писах че съм в скалпинг мод в момента, принципно това не е моята игра но дефакто това е най-печелившата стратегия, правил съм си труда преди време да гледам търговиите на всякакви демо конкурси на заелите първи места и в 95% от случайте това са скалпери - незнам дали може човек да си направи извод генерално от тоя факт но статистиката сочи това
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПламен фундамента не говори за спад в паунда напротив комитетът по парична политика на централната банка е обезпокоен от инфлацията и това кара някои икономисти да предвиждат покачване на лихвите до 6% към края на годината което мисля че е причината за този ръст към момента тоест все още го калкулират това нещо
Bernanke njakolko pyti se opitwa da podgotwi marketa za sledwashtija move up.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега Фактс на 2.0300 преместих стопа на дългата кабелярка на 0 но забравих да ти кажа то сега е 2.0310
Коментар
Коментар