IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Фактс аз чакам да ми задейства 2В долу за сел и писах че съм в скалпинг мод в момента, принципно това не е моята игра но дефакто това е най-печелившата стратегия,
    Извинявай не съм те разбрал значи. Доколкото разбрах си сложил стопа на фигурата и чакаш някакви върхове... Изобщо не съм разбрал че си в скалпинг мод... В момента е 2,0295 между другото... Задейства ли ти се 2В?

Коментар

• За кои къси евра иде реч колега би ли ми припомнил

Коментар

• между другото две неща ми правят впечатление днес, извън пазара...коко се завърна като гръм от ясно небе...от пълна негова липса във форума (поради незнайно какви причини) днес има сигурно 20тина поста, коко, какво стана с късите евра...не бяха ли вповечко, къде ги оттърва (въпроса не е за заяждане, а за уточняване за липсата ти ) и другото нещо е че Форексов миналата седмица обяви че напуска форума, сбогувахме се, вирна си носа и замина, а днес...днес ей го на пак е тук и здрасти не казва
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ве пак седмицата има още един ден .Нека изчакаме и тогава да гадаем дали ще обърне еврото .Като нищо може до затвори на седмична под предходния връх .Оттук нататък всичко се очаква поред мен.

Коментар

Първоначално изпратено от griffin
            Коко, правилно ли съм разбрал теорията ти като мисля, че С на пеперудата трябва да е около 2.0285?

Не съвсем - рано е да се каже защото незнаем дали нагоре е финито засега- принципно ако затворим днес някъде тук ще бъдеш прав в очакванията си
            Въпросът ми беше теоретичен за да се убедя, че правилно съм те разбрал. Затова приех, че 2.0315 е В. Благодаря!

Коментар

Пламен ако искаш утре да коментираме трезуритата виж това http://golohoro.hit.bg/tr.png

Фактс аз чакам да ми задейства 2В долу за сел и писах че съм в скалпинг мод в момента, принципно това не е моята игра но дефакто това е най-печелившата стратегия, правил съм си труда преди време да гледам търговиите на всякакви демо конкурси на заелите първи места и в 95% от случайте това са скалпери - незнам дали може човек да си направи извод генерално от тоя факт но статистиката сочи това
              че е така - така си е, но много хора не могат да го разберат...единствено интрадей-а ти ограничава загубите както трябва и се правят пари, но за да станаеш интрадей или скалпер търговец трябва или някой да ти го наложи (както става по банките) или жестока воля, дисциплина, сметка и пълно отдаване на този бизнес...неща които повечето от нас нямат затова се придържат към по-спокойноата и в много случаи губеща търговия... и все пак всичко е контрол на риска!
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
                Коко, правилно ли съм разбрал теорията ти като мисля, че С на пеперудата трябва да е около 2.0285?

Не съвсем - рано е да се каже защото незнаем дали нагоре е финито засега- принципно ако затворим днес някъде тук ще бъдеш прав в очакванията си

Коментар

Ако оставим настрана статистиката че 90% губели и тнт има логика и тя е във същноста на Форекс.
                  Аз ти гарантирам че 90% от играещите на форекс обаче не знаят как функционира форекс.
                  Форекс е реален пазар и за да се задвижи курса трябва да има зделка. Не си мисли че ако вкараш 1млр при твоя брокер и волуме на мах ще мръднеш пазара. На практика пазара се движи от отложени поръчки - брокера на твоя брокер стои в една стая и дреме и гледа всичкото цаца надолу по веригата тргнало да купува примерно сега 3776 купуват та дрънкат той иска да изкара некой лев и пуска по терминала искам да купя на 3770 да ама никакъв интерес той вдига примерно ...3774 някой друг като него от съседната стая му е изгодно присяга се и взема пакета и хайде готово има сключена зделка и курса тръгва надолу хехе въпреки че всички чакат да расте - запомни курса се движи от реално сключени контракти
                  КОКО, днес сред многото празни приказки си успял да кажеш и една голяма ГЛУПОСТ.
                  Сключените контракти имат 0 значение. Настоящите оферти определят спреда-пазара.
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Ок. Ще пиша на кирилица. Не знаех че имате правила.

Коментар

• Sell GBP/USD na wseki dostigane na niwo 2.0340/50 target 2.0240/50.

Коментар

• Пламен ако искаш утре да коментираме трезуритата виж това http://golohoro.hit.bg/tr.png

Фактс аз чакам да ми задейства 2В долу за сел и писах че съм в скалпинг мод в момента, принципно това не е моята игра но дефакто това е най-печелившата стратегия, правил съм си труда преди време да гледам търговиите на всякакви демо конкурси на заелите първи места и в 95% от случайте това са скалпери - незнам дали може човек да си направи извод генерално от тоя факт но статистиката сочи това

Коментар

• Коко, правилно ли съм разбрал теорията ти като мисля, че С на пеперудата трябва да е около 2.0285?

Коментар

Пламен фундамента не говори за спад в паунда напротив комитетът по парична политика на централната банка е обезпокоен от инфлацията и това кара някои икономисти да предвиждат покачване на лихвите до 6% към края на годината което мисля че е причината за този ръст към момента тоест все още го калкулират това нещо
                            Koko mislja che rate increas-a do 6% weche e prized in a i poslednite danni ot pazara na imotite pokazwat che poslednite 2 uwelichenija na lihwata sa pochnali da okazwat nujnija efect. Obiknowenno efecta ot rate increase e ot 6-9 meseca taka che ima mnogo goljama werojatnost sledwashtija rate increase da se zabawi, a da ne izkluchwame wyzmojnostta sled dneskashnite USA data Fed da go izprewari.
                            Bernanke njakolko pyti se opitwa da podgotwi marketa za sledwashtija move up.

Коментар

• http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php !!!

Коментар

Колега Фактс на 2.0300 преместих стопа на дългата кабелярка на 0 но забравих да ти кажа то сега е 2.0310
                                Още веднъж ти благодаря за информацията, коко. Търговиите от по 20 пипа никога не са ме блазнили и не ги спортувам от много отдавна. Стоповете ми са не по-малко от 50 пипса а профитите доста над това. Смятам че игрички от 15-20 пипа са си чист хазарт... Ако на теб обаче ти носят печалби и/или удовлетворение лошо няма разбира се.

Коментар

Working...
                                X