Пламен фундамента не говори за спад в паунда напротив комитетът по парична политика на централната банка е обезпокоен от инфлацията и това кара някои икономисти да предвиждат покачване на лихвите до 6% към края на годината което мисля че е причината за този ръст към момента тоест все още го калкулират това нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Mislja che w momenta naj dobrata investicija e short na GBP/USD.
Fundamentalno Retail Sales w UK sa down w USA sa up.
Ot druga strana GBP e over bought a i USD Treasury Yield e up. Wsichko sochi kym ryst na USD sprjamo GBP. Samo subprime morgage crisis-a moje da obyrka neshtata no za sega marketa obryshta gryb na tozi problem. Makar che rano i kysno shte izpluwa i togawa USD shte e w big trouble.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kokoПетър верно къде са тия графики бря аз последно на твоя сайт видях как уцели до пип върхът в швейка съветвайки някакъв пич ли е булка ли незнам да цитирам "купи на текуща 1.2045/50 с цел 1.2120/30 ".
КОКО бъди коректен.
Въпрос: "kakvo milsite za dulga USD/CHF na 1.2068 "
Ми по-добре го купи на текуща 1.2045/50 с цел 1.2120/30 макар,че дългата игра е многооооооо......ооооо опасна в този момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПетър верно къде са тия графики бря аз последно на твоя сайт видях как уцели до пип върхът в швейка съветвайки някакъв пич ли е булка ли незнам да цитирам "купи на текуща 1.2045/50 с цел 1.2120/30 ".
КОКО бъди коректен.
Въпрос: "kakvo milsite za dulga USD/CHF na 1.2068 "
Ми по-добре го купи на текуща 1.2045/50 с цел 1.2120/30 макар,че дългата игра е многооооооо......ооооо опасна в този момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПетър верно къде са тия графики бря аз последно на твоя сайт видях как уцели до пип върхът в швейка съветвайки някакъв пич ли е булка ли незнам да цитирам "купи на текуща 1.2045/50 с цел 1.2120/30 ".
Но за да ги видиш трябва да се логнеш с юзър и парола иначе не се виждат.
Коментар
-
Колега Фактс на 2.0300 преместих стопа на дългата кабелярка на 0 но забравих да ти кажа то сега е 2.0310
Сега рисуваме ново бътерфлайче и завършихме А???? - сега сме в процес на рисуване на В и целта на Д е някъде 20355 но като стане ще го видим щот сега е рано да се каже къде е целта - поне и В да завърши http://golohoro.hit.bg/gbp4.png , но има винаги има едно НО има вероятност ако стопът ми падне да сме в АБС с цел ФЕ 161.8 на 2.0255 кат викат руснаците паживьом увидим
Коментар
-
Re: Facts
Първоначално изпратено от supertraderРиск да загубиш пари няма а и данъци не е въоще ясно на каква печалба ще платиш защото печалба нямаш - може да се сдобиеш със сметка която се е утроила и при брокера се вижда това че в сметката е имало да кажем 5к.евро и за един месец са станали 15к , а оттатък в друга която не е при него той не вижда че е имала 10к. обаче вече ги няма защото си ги загубил.
Коментар
Коментар