IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре мисля, че ще се купуват даксове... щото щееее меко казано зверщина в Европа, а Никей ще джъмпне с поне 300 пункта нощес...

Sell Limit AUD/USD @ 0.8696; stop @ 0.8706; limit @ 0.8666
    Sell eur/usd @ 1.3780; stop @ 1.3791
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Какво е ставало тая вечер на Wall Street беееее... вие луди ли сте??? Малееееее къф тренд ще отплющим нагоре ... реве ми сееее... !!!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• pi4ove stqgaite kysite 4e sled 1.3880 nai mnogo 1.3990 padame kym 1.29 a posle 1.23 .A pri $/y vsi4ki 6te se 4udqt na 140 koeto kato cqlo 6te zapazi E/Y BLIZKI DO TEZI NIVA.Keritata stavat vse pove4e na moda a ako 6tatite ne pipat lihvata tova e polojenieto

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
          Mislja che w momenta naj dobrata investicija e short na GBP/USD.
          Fundamentalno Retail Sales w UK sa down w USA sa up.
          Ot druga strana GBP e over bought a i USD Treasury Yield e up. Wsichko sochi kym ryst na USD sprjamo GBP. Samo subprime morgage crisis-a moje da obyrka neshtata no za sega marketa obryshta gryb na tozi problem. Makar che rano i kysno shte izpluwa i togawa USD shte e w big trouble.
          Ако пазарът обръщаше гръб на проблема с ипотеките,то евро/долар нямаше да е на тези нива.
          Свръхкупено състояние на пазара,като цяло няма! Индикаторите,които имат нива ( свръхкупено и свръхпродадено) са пригодени за рейндж и така очертават границите на този рейндж.
          Ако приемем свръхкупено не в буквалния смисъл,а като състояние на пазара,в което големите инвеститори са се налапали и все по-малко продължават да инвестират в дадена валута,то тогава те правят частично прибиране на профити за да могат да купят отново от по-добри нива.Точно от тази гледна точка може да се приеме,че при силен тренд нагоре ( ако може да се говори за сръхкупени и свръхпродаде нива като цяло) пазарът става много по-бързо свръхпродаван,отколкото свръхкупуван,защото всеки рационално мислещ човек се движи по тенденциите ( не само на пазара,а и в целия живот,като цяло ) и при по-дълбоки корекции,но запазване на главния тренд са много по-малко хората,които биха продавали дълго време,защото повечето погледи гледат нагоре.Тази теория е има описана от един професор по икономика,който е и много сполучлив спекулант точно на Форекс пазара.
          Относно доларът ..доларът се клати и заради сговнената обстановка с гигантски фондове,които заради бързото падане на цените на жилищата се намират в доста тежки времена.

Коментар

• Груб поглед на пазара

GOLD: Покачването ще продължи поне до 23 ти или до 08.08
            12 юли

USD / CAD : Понижението ще продъжи поне до 08 месец 2007

USD / JPG Започналото Февруари покачване ще продължи поне до около 04.08.2007. Следващи дати са около 15.12.2007 и 18.06.2008

При кабела, ако търгувате там не скъсявайте поне до 20 ти.

При EUR / USD нямам промяна в позицията от предните дни. (Jay Gould: EUR / USDKaчване ще има поне до 13 ти следобед, така като гледам.
            8 юли 07, 23:01

Едно движение на север, би било максимум до към 16 ти Август.

Друга дата е 12.12.2007

Дългосрочно: По най-груби мои сметки, минем ли 1.3670 покачването ще продължи някъде до началото на Март 2008 година

Още повече, връх на Еврото 2010 година

3-4 Jul 07, 00:28)

Ето и още дати за Юли - Август при EUR / USD:
            Юли 14(-), 19(+), 24(-), 27 (- +>) Август: 01, 03!, 13, 15-18, 21(+-), 22, 24 + 25, 28, 31

DOW JONES: След пробива днес, покачване може да очакваме поне до 18 ти. Следващи дати са 26 -ти и 08.08 -ми месец !
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Фактс нещо съм уморен пак се разприказвах верно кат вика киосо - и утре е ден - е виж инвестора какво пишат http://www.investor.bg/?cat=119&id=37627

Успех и лека вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Фактс не съм съгласен 2В е тренд ревърсал модел
                Не съм чувал за такъв модел, така че ако разясниш малко повече няма да е лошо... Освен това ми се струва малко прекомерно в ден в който имаме нов абсолютен хай да говорим за... тренд ревърсъл по който и модел да е?

Коментар

• Фактс не съм съгласен 2В е тренд ревърсал модел - тоест имаме тренд и 2В индикира началото на нов тренд - в случая гледам дневна и очаквам нов тренд с цел 1.14-16 зоната при еврото искам да отбележа че това е лично мое мнение което не се обосновава само на 2В а преди всичко на теорията на Ганн, но аз съм един от малкото очакващи такова развитие - това няма нищо общо с В от 2ра вълна което е протрендово движение

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                    Първоначално изпратено от koko
                    Фактс 2.0120-2.0060 зоната ако падне би задействало 2В с цел аз си мисля нещо поне 2000п
                    Фактс аз съм нов в този форум може ли да разясниш какво е това 2В?
                    Според вълновата теория на Елиът трендовия импулс е с 5 вълни 1, 2, 3, 4 и 5, а корекцията на всяка от трендовите вълни е с формата на 3 вълни А, В и С. 2В означава че се намираме в корекционна вълна В на трендова вълна 2.

Това което не бях разбрал е по коя графика е тълкуванието на коко... на часови барове или на дневни?

Коментар

• Прочети "Methods of a Wall Street Master" от Vic Sperandeo, ако те интерисуват подробности всеки месец Джо Рос прави фрии чат - той е според мен един от най-великите живи трейдъри, и можеш да го питаш щот той се разкарва с едни куки и закача дъна и върхове хехе наче е нещо такова http://www.dacharts.com/2b.htm

Коментар

Фактс 2.0120-2.0060 зоната ако падне би задействало 2В с цел аз си мисля нещо поне 2000п
                        Фактс аз съм нов в този форум може ли да разясниш какво е това 2В?

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
                          Коко, правилно ли съм разбрал теорията ти като мисля, че С на пеперудата трябва да е около 2.0285?

Дали ще сработи лонги от 2.0288 което да иде до ФЕ100 на 2.0270-2.0318 излиза някъде 2.0325-30 - и това да е А после да паднем за В до 20308 но да видим

Коментар

Аааа... може би говориш за дневната графика...

Коментар

• Фактс 2.0120-2.0060 зоната ако падне би задействало 2В с цел аз си мисля нещо поне 2000п

Коментар

• Виж киосо аз за разлика от някой хора винаги слагам стоп и то не защото съм фен на стоповете а просто защото съм се парил поне два пъти от самоувереност, самозабравяне и прочие глупости. Принципно от 1.35 ниво обърнах всичко акаунт в долари това стана преди месец и е породено от факта че очаквам средносрочно долара да поскъпне, от тоя период до миналата седмица - аз тук пуснах отчет - резултатите ми - говоря за основен трейд - не блестят с нещо впечатляващо - някъде малко над 50% са печелившите но РР е добър за сметка на това

Коментар

Working...
                                X