IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аяксчо доларкад ако мине още 20на пипона надолу дали ще потъне нещо 150п ми се вижда но не ми се отиграва че хич несъм сигурен - ти какво мислиш

Коментар

• Личното ми наблюдение е че когато имаме ясен тренд и после горен рейндж който се поти и дърпа нагоре - това до голяма степен може да се сметне за консолидация, ако че 38 е опционно подпряно. Ръста има първа цел 3825-30 да вземат някой стоп и готово възможен е тогава сел но минем ли 3835 бързо ще цъфнем на 39

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Поздравления, колега! Отигра ли дългия кабел от 2.0265 или просто искаше мнение?
        За голямо съжаление не го отиграх! При мен нещата са по-сложни, имам отворена къса и се мъча да я спася
        еее майка му... ще пиеш бира на мой гръб ФОРЕКСОВ Ама айде наздраве!
        коко... на часова се получи много хубав вимпел сигнализиращ плавна корекция. Хубаво ама озито прееба системата ръчна яко нагоре... Отмених си лимитиранта продажба. Мисля, че може да избочи още, а за е/д и кабела очаквам рейндж днес щом не се дормира коркция до към 1.374/30.
        Лек ден от мен, не мисля да се застоявам повече за седмицата тук
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• яксчо що излагаш дружината бря кви са тия селове ракетата вече пуска пара

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Поздравления, колега! Отигра ли дългия кабел от 2.0265 или просто искаше мнение?
            За голямо съжаление не го отиграх! При мен нещата са по-сложни, имам отворена къса и се мъча да я спася

Коментар

• Поздравления, колега! Отигра ли дългия кабел от 2.0265 или просто искаше мнение?

Коментар

• Дааа, въпросът ми вече е безпредметен

Коментар

• Колеги, какво мислите за дълъг кабел от тези нива 2.0265?

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от Ajax4o
                    В целия калабалък ме притеснява единствено факта, че АУД прави нов връх...
                    Според мен тук гоним 0,88
                    И аз така викам, ама няма да е тая седмица
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Според мен тук гоним 0,88
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• За 12 месеца GBP/USD около 20 фигури.EUR/USD 10 фигури.

Коментар

Sold GBP/USD @2.0282 SL 2.0297 PROFIT TARGETS 2.0240/13/00

EUR/USD ---- при ПРОБИВ под 1.3752/5 ----- 1.3730/35 ----- има и цели по-надолу но засега НЕ СА АКТУАЛНИ --- 1.3707 --- 1.3686

Успех!
                          Задействана добавка в е/д на 1.3765 ...
                          България Над Всичко

Коментар

• Sold GBP/USD @2.0282 SL 2.0297 PROFIT TARGETS 2.0240/13/00

EUR/USD ---- при ПРОБИВ под 1.3752/5 ----- 1.3730/35 ----- има и цели по-надолу но засега НЕ СА АКТУАЛНИ --- 1.3707 --- 1.3686

Успех!

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Sell eur/usd @ 1.3780; stop @ 1.3791

Похвално трезва мисъл като за ден след вчера! :lol:

Аз следя кабеларника, пробив под 2.0283 -----> 2.0240 ----> 2.0213/00

Такъв е трейдинг плана но и ТАЙНИЯТ МИ ИНДИКАТОР все още не е дал СЕЛ СИГНАЛ така че чакам всичко да се напасне и pull the trigger
                              Поздрав : Meck feat. Dino - Feels Like Home.mp3
                              Иначе и аз го чакам кабелния да ми даде сел сигнал ама се опъва, а еврото затворили под 1.3765 тоя час... Какъв живот предвиждам тогавааа
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Sell eur/usd @ 1.3780; stop @ 1.3791

Похвално трезва мисъл като за ден след вчера! :lol:

Аз следя кабеларника, пробив под 2.0283 -----> 2.0240 ----> 2.0213/00

Такъв е трейдинг плана но и ТАЙНИЯТ МИ ИНДИКАТОР все още не е дал СЕЛ СИГНАЛ така че чакам всичко да се напасне и pull the trigger

Коментар

Working...
                                X