IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко
    Нищо неорентирано няма.Целите при еврото са ясни 1,3830 -1,39 в зависимост кога ще почне атаката.При лошите дани днес е възможно да ударим 1,3830 още днес .

Коментар

• Досега се рових по прогнозите на банки манки и прочие и ми прави впечатление че ситуацията е много неорентирана. Но има нещо интересно което съвпада във всички коментари и то е че пазара ще изчака да види новинките от САЩ за продажбите за да индикира накъде да тръгне. Тия които са къси се опасяват от факта че лоши данни могат да накарат пазара да затвори над 1.38 което би било много бичо и би отворило пътя към 1.40, тия пък които са дълги нещо мрънкат че май нещо няма сили за нагоре и ако излезат добри данни това би накарало инвеститорите да се откажат засега и да търсят нова атака някъде отдолу, ходи ги разбери доста неорентирана работа

Коментар

• Според икономическата теория инвеститорска стратегия, базирана на експлоатирането на разликата в лихвите на различвине държави не би трябвало да генерира някаква предсказуема печалба. Вземете две държави, едната с висока лихва, а другата с ниска. Според едно друто равновесно условие на международните финансови пазари, което се нарича "непокрит паритет на интереса", разликата между лихвите на две страни просто отразява нивото, при което инвеститорите очакват валутата с висока лихва да се обезцени спрямо валутата с ниска лихва. Когато това стане, инвеститорите, които са взели определен заем във валута с ниска лихва и след това са дали назаем същата сума във валута с висока лихва ще открият, че това, което получават не струва нищо. Условието за непокрития паритет на интереса наистина предполага, че инвеститорите на трябва да очакват никакви печалби, тъй като те би трябвало да очакват печалбата от даването на заем във валута с висока лихва да бъде почти същата като разходите по заема във валута с ниска лихва

Коментар

• Първоначално изпратено от ba4kator
          То вярно че керитрейда е хита на сезона, и като идея е супер, обаче мен лично ме е страх да купувам тук, че току виж се оказало съм си купил някой многогодишен връх... и затова продавам.
          Мдаааа лошо най интересно е че на теория не би трябвало да са хит

Коментар

• То вярно че керитрейда е хита на сезона, и като идея е супер, обаче мен лично ме е страх да купувам тук, че току виж се оказало съм си купил някой многогодишен връх... и затова продавам.

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
              3820 затваряме дълга хедж на къса и там отваряме още долар , това е идеята нали !
              supertrader, вчера те питах как се печелят конкурси чрез преливане на сметки... без никакъв риск и без особено мислене? Би ли ми помогнал, че нещо не мога да схвана идеята ти?

Коментар

• Здравейте колеги.

На всички желаещи да скъсяват евро,лири или ауди искам да напомня.
                Преди да скъсите гледайте в същото време долар/йена на Н1 и Н4 на къде е .
                В момента има вероятност долар/йената да драсне на долу въпреки гласуването 8/1.
                Ако това стане ще имаме нови върхови стойности.
                В 80-90% движенията е/д и д/й са противоположни.
                А когато се движат в една посока е време за танци.

Успех на всички.
                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Аз за пореден път скъсявам паунд/йена и чакам подготвен за пореден път да ям ново дърво... много гаден тоя крос
                  Аз четох някъде че фондовете са реализирали рекордни печалби почти два пъти над миналогодишните и то именно заради Carry Trade много голям хит са тая година тия кросове на йената...но да ги варди човек за покупка при всеки спад

Коментар

Аз за пореден път скъсявам паунд/йена и чакам подготвен за пореден път да ям ново дърво... много гаден тоя крос
                    Е за какво го играеш като е гаден...
                    Пак ще го изядеш дървото, защото контрираш може би най-силния от всички трендове!
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Аз за пореден път скъсявам паунд/йена и чакам подготвен за пореден път да ям ново дърво... много гаден тоя крос

Коментар

• USD/CAD го спира тая голяма свещ на 1Ч за надолу и следващата след нея - тука с един колега от Уолстрийт ги обсъждахме рейнджовете в кабела и еврото и в долар/кад май днес ще е същата история.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Аяксчо доларкад ако мине още 20на пипона надолу дали ще потъне нещо 150п ми се вижда но не ми се отиграва че хич несъм сигурен - ти какво мислиш
                          Това животно не го гледам... питай ме за озито или кабела или е/д. $/кад само гледам как хората си зануляват сметките там Това ми стига!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Личното ми наблюдение е че когато имаме ясен тренд и после горен рейндж който се поти и дърпа нагоре - това до голяма степен може да се сметне за консолидация, ако че 38 е опционно подпряно. Ръста има първа цел 3825-30 да вземат някой стоп и готово възможен е тогава сел но минем ли 3835 бързо ще цъфнем на 39
                            Тренда е ясен коко. Тука идеше реч за пребиране на печалбите. Вимпела си беше добра възможност да се опита продажба и ако бях влезнал както винаги с целия обем от 1.3780, а не да го дробя на две, като голямата грешка бе, че по-голямата част от обема беше по-надолу... та ако бях влезна от 3780... щях да излезна чист Сега прибрах -10 пипса, ама това ме минуса за тая седмица...
                            България Над Всичко

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                              3820 затваряме дълга хедж на къса и там отваряме още долар , това е идеята нали !
                              Нещо такова

Коментар

• koko

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X