IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте отново, още веднъж ви благодаря.
    Преди малко един приятел ми звънна и ми каза, че 1990 година си е купил от КОРЕКОМ записващо видео Панасоник NW-J35HQ които е бил на цена 615$ , го е купил за 798 доиче марки(курса на марката е бил около 10 лева).Тои каза че тоигава марката е била на рикордни високи нива.От този източник излиза .че $/доиче марка=1.29756
    Това видео е струвало колкото едим москвич тогава.

Поне аз на източника му разчитам.

Коментар

• Не му се нахвърляйте на момчето. Той просто е не неподготвен, а недопрочел - и вместо котировка USDDEM, дава синтетично EURUSD

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
        Петре 1,4520 95г
        Не е добре да се изказваш неподготвен.
        А за да се подготвиш що не вземеш да звъннеш на Ройтерс да ги питаш? Те трябва да пазят базата данни на марката.

Коментар

• 1,3480 94г. Правиш сметки докъде ще стигне долар/лев ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от Novakat
            Здравейте на всички във форума.
            Искам да попитам някои спомня ли си колко е било най-ниското ниво при $/германска марка(западна).
            В историческите си спомням, че $/иена=134 бая време си стоя на тези нива.Някои ако може да каже там колко е било наи-ниско ще съм му много благодарен.

Мерси предварително за отговорите.
            Лек и печеливш ден на всички.
            1.3730 - '95г.
            Петре 1,4520 95г

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat
              Здравейте на всички във форума.
              Искам да попитам някои спомня ли си колко е било най-ниското ниво при $/германска марка(западна).
              В историческите си спомням, че $/иена=134 бая време си стоя на тези нива.Някои ако може да каже там колко е било наи-ниско ще съм му много благодарен.

1.3730 - '95г.

Коментар

И то се чуди на къде да хване като глега какво става с петрола ...... мани , мани.... нещо го тегли към 677
                Ще се опитам по-късно да формулирам моето виждане, аз следя редовно тези сайтове, може да са полезни и за вас
                http://www.dollarcollapse.com/site/websites.asp

Коментар

• Здравейте на всички във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                    Колеги много малко коментираме златцето, а то клати феса повече от всичко останало.
                    И то се чуди на къде да хване като глега какво става с петрола ...... мани , мани.... нещо го тегли към 677

Коментар

• износа определено ще е ОК ,след като има / - /баланс

можеби е време за малки кьси,ако и Англия има проблем

по жилищата и 1.35ХХ през седмицата ще видим ,после пак

на горе, ...........лично аз ,кьси колкото по отгоре по добре...
                      http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Колеги много малко коментираме златцето, а то клати феса повече от всичко останало.

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                          Данните ще са добри.
                          Добри или лоши няма никакво значение , просто ще се забавим с ден два.
                          Да, това си мисля и аз.

GWBush казва "good for all"
                          Doomsday - предчувствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                            Данните ще са добри.
                            Добри или лоши няма никакво значение , просто ще се забавим с ден два.

Коментар

• добри за кой???късите или за дългите?? по какво съдиш че ще бъдат добри???
                              ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Данните ще са добри.

Коментар

Working...
                                X