Първоначално изпратено от blqblq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПС. Джей, ще се радвам да започнем с мезето в твоя апартамент в Монако, после да продължим с пиенето в мояhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Форекс Форексов
karakondjul, мисля че точно тази статия бях чел преди време, благодаря че я пусна.
Преди малко цъкнах първата позиция от евентуалната "инвеститорска" долар/йена --- това е техническа сделка и ще бъде закривана и управлявана само на база на техника, независимо от огромния времеви хоризонт, който стои пред нея.
ПС. Джей, ще се радвам да започнем с мезето в твоя апартамент в Монако, после да продължим с пиенето в моя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПредлагам бас - ако някой от нас устиска 20 фигури печалба, черпи другия докато може да пие!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Will Japan Destroy the Yen to Save the Dollar?
by Peter Schiff
As the Japanese government continues holding short-term interest rates near zero while printing yen like it is going out of style, getting out of the yen has now replaced pachinko as the national pastime for rank and file Japanese. With housewives and cab drivers debating the best techniques to exchange their yen savings for higher yielding non-yen assets, the Japanese monetary authorities are facing the prospect of the complete destruction of their own currency, subjecting their citizens to the horrors of hyperinflation.
....
....
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексовgeore, регнал си се в онова линкче което ти дадох ли ...
инфо може да се намери фрее на също http://www.cftc.gov/dea/futures/deacmelf.htm от блябля.
Коментар
-
Форекс Форексов
geore, регнал си се в онова линкче което ти дадох ли ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqХм... това слизане по никое време не ми се нрави. Имах ордер за покупка на 3790 си идеята сутринта евентуално да бъде задействан, но го отмених. Ако все пак не пада повече, утре гоним 3840/50.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Jay GouldВпрочем много ми се иска да открия позиция която да трае няколко години, само да добавям към нея и може би сега ми е шанса .
Впрочем този триъгълник е 2 ра вълна, а не Д както бе в повечето анализи по разни сайтове на "професионалисти", миналата година. А след втора кое следва?
Е може и да бъркам, но бъдещето ще покаже
За долар/йена и аз скоро реших да приложа същия метод --- многомесечна позиция -- с ДОЛИВАНЕ (усредняване) НА ПЕЧЕЛИВША ПОЗИЦИЯ, а не "свещения" начин на усредняване в Бг.
Съгласен съм че от вълнова гледна точка това което се вижда на месечната графика с чиста съвест може да бъде дефинирано като втора вълна В момента имам и позиция в един от най-здравите креи-трейдове - AUD/JPY ( пак с потенциал за доливане ), ще видим как ще се държи йената с тази хиперинфлация в Япония в средно и дългосрочен план.
Предлагам бас - ако някой от нас устиска 20 фигури печалба, черпи другия докато може да пие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Jay GouldОбаче, се чудя дали да не направя нещо което не съм правил досега и да скоча на USD / JPY с малко кинти, ама за дълго и поне до 2008 година?! [/b]
момент. До 2008 такъв момент много вероятно и ще има, не се знае.
Аз държа дълги евро-йени и ги предпочитам пред долар-йена, за мен
йената е тази която държи долара и въпреки че това е на пръв поглед
нелогично, долара е по-уязвим въпреки привидното “падане на дъното“
Впрочем този триъгълник е 2 ра вълна, а не Д както бе в повечето анализи по разни сайтове на "професионалисти", миналата година. А след втора кое следва?
Е може и да бъркам, но бъдещето ще покаже
Хе Като гледам долната графика, все едно ми предстои с кану да преплувам Тихия океанhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Крити, ти па ся издребняваш - за два пипса.....
Ще компенсирам с паундхиената от 250.12 сел.
Форекс Ксероксов, тук съм брат ама нямам време да седя на компа....
Имам много работа на тръстиката....едва успявам да вляза сабалян на сутрешно кафе към 08:30 и на сега....глей кое време е.
Ходих да пия мастика да видя хора по главната хората да видят маймуна и на така........
Блейка, що не сподели да не купувам бре.....нал сме дружина щях да та разбера.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Коментар