IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq
    Ай не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!

Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.
    Не знам пич аз си чакам моето 1.3511 отпреди 2-седмици и то с 375к, смятяй ми загубите......

Коментар

• Ай не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!

Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        ПС. Джей, ще се радвам да започнем с мезето в твоя апартамент в Монако, после да продължим с пиенето в моя
        Ако сме вече старчоци няма да издържим на запой
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• karakondjul, мисля че точно тази статия бях чел преди време, благодаря че я пусна.

Преди малко цъкнах първата позиция от евентуалната "инвеститорска" долар/йена --- това е техническа сделка и ще бъде закривана и управлявана само на база на техника, независимо от огромния времеви хоризонт, който стои пред нея.

ПС. Джей, ще се радвам да започнем с мезето в твоя апартамент в Монако, после да продължим с пиенето в моя

Коментар

Предлагам бас - ако някой от нас устиска 20 фигури печалба, черпи другия докато може да пие!
            Устискаме ли, викам след няколко години да пием по едно на терасата на нечий (На някой от нас) апартамент в Монако
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Will Japan Destroy the Yen to Save the Dollar?
              by Peter Schiff

As the Japanese government continues holding short-term interest rates near zero while printing yen like it is going out of style, getting out of the yen has now replaced pachinko as the national pastime for rank and file Japanese. With housewives and cab drivers debating the best techniques to exchange their yen savings for higher yielding non-yen assets, the Japanese monetary authorities are facing the prospect of the complete destruction of their own currency, subjecting their citizens to the horrors of hyperinflation.
              ....
              ....
              ....
              http://www.safehaven.com/article-7922.htm

Коментар

geore, регнал си се в онова линкче което ти дадох ли ...
                да мерси

инфо може да се намери фрее на също http://www.cftc.gov/dea/futures/deacmelf.htm от блябля.

Коментар

• geore, регнал си се в онова линкче което ти дадох ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                    Хм... това слизане по никое време не ми се нрави. Имах ордер за покупка на 3790 си идеята сутринта евентуално да бъде задействан, но го отмених. Ако все пак не пада повече, утре гоним 3840/50.
                    Споко утре слизането ще е според ман слабо или никакво.., не че не съм къс, но това ми се струва за обиране на стопове..

Коментар

• като не пипам пазара, ъпгрейднах десктопа..

(новините от форексфактори уплоад сами и едно флашче сглобих с 5 часови зони ..+ бележки* по десктопа)

usdjpy бих изчакал седмица

успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Впрочем много ми се иска да открия позиция която да трае няколко години, само да добавям към нея и може би сега ми е шанса .

Впрочем този триъгълник е 2 ра вълна, а не Д както бе в повечето анализи по разни сайтове на "професионалисти", миналата година. А след втора кое следва?
                        Е може и да бъркам, но бъдещето ще покаже

За долар/йена и аз скоро реших да приложа същия метод --- многомесечна позиция -- с ДОЛИВАНЕ (усредняване) НА ПЕЧЕЛИВША ПОЗИЦИЯ, а не "свещения" начин на усредняване в Бг.

Съгласен съм че от вълнова гледна точка това което се вижда на месечната графика с чиста съвест може да бъде дефинирано като втора вълна В момента имам и позиция в един от най-здравите креи-трейдове - AUD/JPY ( пак с потенциал за доливане ), ще видим как ще се държи йената с тази хиперинфлация в Япония в средно и дългосрочен план.

Предлагам бас - ако някой от нас устиска 20 фигури печалба, черпи другия докато може да пие!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                          Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Обаче, се чудя дали да не направя нещо което не съм правил досега и да скоча на USD / JPY с малко кинти, ама за дълго и поне до 2008 година?! [/b]
                          Обмисли добре, йената може да се обърне обратно с 30-40% във всеки
                          момент. До 2008 такъв момент много вероятно и ще има, не се знае.
                          Аз държа дълги евро-йени и ги предпочитам пред долар-йена, за мен
                          йената е тази която държи долара и въпреки че това е на пръв поглед
                          нелогично, долара е по-уязвим въпреки привидното “падане на дъното“
                          Така е, но го гледам на месечна графика. Още миналата година ми се щеше да вляза, но нямах пари тогава. Сега съм вътре с един мини и ще добавям като мога. Впрочем много ми се иска да открия позиция която да трае няколко години, само да добавям към нея и може би сега ми е шанса .
                          Впрочем този триъгълник е 2 ра вълна, а не Д както бе в повечето анализи по разни сайтове на "професионалисти", миналата година. А след втора кое следва?
                          Е може и да бъркам, но бъдещето ще покаже

Хе Като гледам долната графика, все едно ми предстои с кану да преплувам Тихия океан

Коментар

• Ам а де... сега си бия главата в стената, хехе...

Много шантав пазар тая седмица, ей...

Коментар

• Крити, ти па ся издребняваш - за два пипса.....
                              Ще компенсирам с паундхиената от 250.12 сел.
                              Форекс Ксероксов, тук съм брат ама нямам време да седя на компа....
                              Имам много работа на тръстиката....едва успявам да вляза сабалян на сутрешно кафе към 08:30 и на сега....глей кое време е.
                              Ходих да пия мастика да видя хора по главната хората да видят маймуна и на така........
                              Блейка, що не сподели да не купувам бре.....нал сме дружина щях да та разбера.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• Хм... това слизане по никое време не ми се нрави. Имах ордер за покупка на 3790 си идеята сутринта евентуално да бъде задействан, но го отмених. Ако все пак не пада повече, утре гоним 3840/50.

Коментар

Working...
                                X