Мой познати от Украйна и Русия /Москва/ с двойно гражданство след 5 и 10 г пребиваване и работа тук се прибраха по родните си места където по техни думи начина на живот и заплащането са доста по добри .Преди доста време съм ходил но ми беше интересно ,че имаше селски транспорт доста голямо село ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: al4en
Първоначално изпратено от КлюкавицатaПървоначално изпратено от supertraderПутин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора.
http://www.impression.ru/Bulgaria/impres/
Коментар
-
Клюкавицатa
Ти на 600 евро достатъчно ли му викаш за да ходиш по света да ги харчиш ? а защо мислиш цените са ниски там , защо и в България цените са ниски ? Защо 14 годишните българчета определят себе си като временно пребиваващи в България - питай ги , питай руснаците какво мислят техните деца по същия въпрос.Какво обслужване по курортите искат , ти би ли работил за 700 лева 3 месеца в годината.
Имам познати руснаци - интелигентни и образовани хора знам как е и какво е в Санкт Петербург и Москва , не можеш да ходиш като турист с такива доходи и няма как да стане да почиваш където и да било и почивката ти да е по евтина от стандарния самолетен билет до там и тя да е нормална а не мизерна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от na4inae6Може ли някой да ми обясни нещо , според мен много странно !
По време на японската сесия ( 3.00 - 9.00 ч.) йената почти не е мърдала и сега сутринта , когато излизат лоши новини за Япония и
сесията вече е затворена - хоп йената скача спрямо всички валути !
Така вчера стана и с долара растеше до 16.00 ч. и щом отвори американската сесия в 16.30 ч. - хоп пълен срив ???
А днеска съм решил да купувам,така че като отиде нагоре да не се чудиш защо долара е поскъпнал!
Коментар
-
Може ли някой да ми обясни нещо , според мен много странно !
По време на японската сесия ( 3.00 - 9.00 ч.) йената почти не е мърдала и сега сутринта , когато излизат лоши новини за Япония и
сесията вече е затворена - хоп йената скача спрямо всички валути !
Така вчера стана и с долара растеше до 16.00 ч. и щом отвори американската сесия в 16.30 ч. - хоп пълен срив ???
Вашите графики и техн. анализи и тем подобни , могат ли да прогнозират това ?
Коментар
-
Re: al4en
Първоначално изпратено от supertraderПутин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора.
http://www.impression.ru/Bulgaria/impres/
Коментар
-
Добро утро на всички!
Загледах се тук: http://futuresource.quote.com/reference/symlist.jsp заради един анализ на палмовото масло, който се мъча да направя, но освен какви ли не чудеса, в този сайт има доста екзотични валути, включително родното ни левче. Слезте на FX - GTIS FOREIGN EXCHANGE за валутите.
За любителите на графики красота и въобще от пиле мляко и то със свестни графикиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
al4en
Успех с късия кабел и го отбранявай не го оставяй сам , петрола е отворил цели 86 а той им е в полезрернието и целта е той да се качва. Онези пак са надули гайдата че ги заплашват с терористична атака тези бушмени ще ги подлудят - сигурен съм че те стоят зад атентатити на 11 септември и отново като се видяха на тясно и никой не ги иска а по-скоро ги мразят Алкайда пак им дойде на помощ , помниш как Бен Ладен се притече на помощ на Буш когато го избираха - изведнъж заяви че пак ще напада Америка и те разбира се избраха антитерориста Буш. Арабите казват че бил дявол а това с пазарите се последните му пъклени дела очевидно , Путин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора . И Трише не го разбирам защо е срещу нас , очевидно е че икономиката на Европа е с убийствено ниски нива на експорт а това за високите технологични продукти са глупости те технологиите се изнасят от Европа и Русия сега на крака , няма заплащене и те поемат пътя.А позицията на Русия спрямо сделката с Еърбус е едно предателство и към зоната и към самата нея , ще направят такава компания са казали - нищо няма да направят напротив отказват инвестиция от 20 която за година би нараснала на 40 и на децата е ясно.Тъпа работа - обири пазете се от пробин на ендинга на месечна който тръгва от 2004 - 4-ти месец и минава точно докъдето ходи цената сега - този връх - пробият ли го лошо за дългите на долари - още няколко фигури а и ще определят тренд нагоре при еврото и масата ще влезе дълга тогава маркетмейкърите ще дадат отпор задължително за да не я спонсорират.По добре е да не го пробиват но текущо има индикации че са готови !!!!!!!!!D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от blqblqАй не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!
Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.
Ще излезе ..то евро/долар няма път много нагоре още.Ти си старо куче ще чакаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от blqblqАй не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!
Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от blqblqАй не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!
Коментар
Коментар