IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мой познати от Украйна и Русия /Москва/ с двойно гражданство след 5 и 10 г пребиваване и работа тук се прибраха по родните си места където по техни думи начина на живот и заплащането са доста по добри .Преди доста време съм ходил но ми беше интересно ,че имаше селски транспорт доста голямо село ...
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Re: al4en

Първоначално изпратено от Клюкавицатa
      Първоначално изпратено от supertrader
      Путин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора.
      Колега,извинявай,ама стига с тия смехотворни излияния,изобщо не си в час относно Русия,там средната заплата е 600 евро,като цените са доста по-тънкач от цените у нас-нямам предвид само тока и бендзина,говоря и за лебецо,месото,плодовете,всичко.Ти май си от Варна и сигурно виждаш какви тълпи руснаци идват по курортите ни и при това не са мизерници като дрипавите германци,дето не им се свиди една бира да си купат.За руснака не е проблем да оди където си иска по света,плаща си здраво и при това си иска най-високо качество на услугата.Ето ти един линк към руски туристически форум ,за да прочетеш какво им е мнението за нашите курорти,понеже явно ги имаш за доста изпаднали :
      http://www.impression.ru/Bulgaria/impres/
      Колега искам само да ти кажа че Русия не е само Москва и Петербург...90% от руснаците живеят в откровенна бедност.Относно цените си прав за тока,бензина и стоките от първа необходимост/то си има логично обяснение/,но я отиди на ресторант,на театър или концерт в Москва или се обърни за някаква ослуга към фирма.Не говорим само за оцеляване а за стандарт на живот и то не на 10% от населението на една страна.На мен лично тази всенародна любов и търпение към Путим ми е малко странна но вероятно и те като нас си мислят че това е по малкото зло.

Коментар

• na4inae6, въздържай се!
        твоите проблеми са си единствено и само твои!
        никой за нищо не ти е виновен! ако си послушал някой за нещо вината и проблема са си твои! защо слушаш чужди хора, да не би да оперираш с техните пари?
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Клюкавицатa

Ти на 600 евро достатъчно ли му викаш за да ходиш по света да ги харчиш ? а защо мислиш цените са ниски там , защо и в България цените са ниски ? Защо 14 годишните българчета определят себе си като временно пребиваващи в България - питай ги , питай руснаците какво мислят техните деца по същия въпрос.Какво обслужване по курортите искат , ти би ли работил за 700 лева 3 месеца в годината.
          Имам познати руснаци - интелигентни и образовани хора знам как е и какво е в Санкт Петербург и Москва , не можеш да ходиш като турист с такива доходи и няма как да стане да почиваш където и да било и почивката ти да е по евтина от стандарния самолетен билет до там и тя да е нормална а не мизерна.
          D.Y.F-091066

Коментар

• И кой вчера каза да купуваме $ ? Колко многооооо съм благодарен
            на него и на членовете на неговото семейство !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
              Може ли някой да ми обясни нещо , според мен много странно !
              По време на японската сесия ( 3.00 - 9.00 ч.) йената почти не е мърдала и сега сутринта , когато излизат лоши новини за Япония и
              сесията вече е затворена - хоп йената скача спрямо всички валути !
              Така вчера стана и с долара растеше до 16.00 ч. и щом отвори американската сесия в 16.30 ч. - хоп пълен срив ???
              Колега,американската сесия почва в 15ч бг тайм,а конкретно вчера долара претърпя пълен срив защото аз продавах долари срещу йени цял следобед.
              А днеска съм решил да купувам,така че като отиде нагоре да не се чудиш защо долара е поскъпнал!

Коментар

• Може ли някой да ми обясни нещо , според мен много странно !
                По време на японската сесия ( 3.00 - 9.00 ч.) йената почти не е мърдала и сега сутринта , когато излизат лоши новини за Япония и
                сесията вече е затворена - хоп йената скача спрямо всички валути !
                Така вчера стана и с долара растеше до 16.00 ч. и щом отвори американската сесия в 16.30 ч. - хоп пълен срив ???
                Вашите графики и техн. анализи и тем подобни , могат ли да прогнозират това ?

Коментар

• Re: al4en

Първоначално изпратено от supertrader
                  Путин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора.
                  Колега,извинявай,ама стига с тия смехотворни излияния,изобщо не си в час относно Русия,там средната заплата е 600 евро,като цените са доста по-тънкач от цените у нас-нямам предвид само тока и бендзина,говоря и за лебецо,месото,плодовете,всичко.Ти май си от Варна и сигурно виждаш какви тълпи руснаци идват по курортите ни и при това не са мизерници като дрипавите германци,дето не им се свиди една бира да си купат.За руснака не е проблем да оди където си иска по света,плаща си здраво и при това си иска най-високо качество на услугата.Ето ти един линк към руски туристически форум ,за да прочетеш какво им е мнението за нашите курорти,понеже явно ги имаш за доста изпаднали :
                  http://www.impression.ru/Bulgaria/impres/

Коментар

• Добро утро на всички!
                    Загледах се тук: http://futuresource.quote.com/reference/symlist.jsp заради един анализ на палмовото масло, който се мъча да направя, но освен какви ли не чудеса, в този сайт има доста екзотични валути, включително родното ни левче. Слезте на FX - GTIS FOREIGN EXCHANGE за валутите.
                    За любителите на графики красота и въобще от пиле мляко и то със свестни графики
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• al4en

Успех с късия кабел и го отбранявай не го оставяй сам , петрола е отворил цели 86 а той им е в полезрернието и целта е той да се качва. Онези пак са надули гайдата че ги заплашват с терористична атака тези бушмени ще ги подлудят - сигурен съм че те стоят зад атентатити на 11 септември и отново като се видяха на тясно и никой не ги иска а по-скоро ги мразят Алкайда пак им дойде на помощ , помниш как Бен Ладен се притече на помощ на Буш когато го избираха - изведнъж заяви че пак ще напада Америка и те разбира се избраха антитерориста Буш. Арабите казват че бил дявол а това с пазарите се последните му пъклени дела очевидно , Путин е другия дявол и не мога да разбера как може руснаците да го харесват при положение че не могат да си позволят елементарен стандарт на живот и то образвани хора . И Трише не го разбирам защо е срещу нас , очевидно е че икономиката на Европа е с убийствено ниски нива на експорт а това за високите технологични продукти са глупости те технологиите се изнасят от Европа и Русия сега на крака , няма заплащене и те поемат пътя.А позицията на Русия спрямо сделката с Еърбус е едно предателство и към зоната и към самата нея , ще направят такава компания са казали - нищо няма да направят напротив отказват инвестиция от 20 която за година би нараснала на 40 и на децата е ясно.Тъпа работа - обири пазете се от пробин на ендинга на месечна който тръгва от 2004 - 4-ти месец и минава точно докъдето ходи цената сега - този връх - пробият ли го лошо за дългите на долари - още няколко фигури а и ще определят тренд нагоре при еврото и масата ще влезе дълга тогава маркетмейкърите ще дадат отпор задължително за да не я спонсорират.По добре е да не го пробиват но текущо има индикации че са готови !!!!!!!!!
                      D.Y.F-091066

Коментар

• леко дълги кабели тп 2,0564
                        ..за 20 фигурното пиене се вклучвам от септември

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от blqblq
                          Ай не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!

Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.
                          Не знам пич аз си чакам моето 1.3511 отпреди 2-седмици и то с 375к, смятяй ми загубите......
                          Що не хеджира бе шефе ? Това му е тъпото на играенето без стопове,че човек се привързва към позицията си и не вижда дори и очевидното ако е срещу неговата позиция
                          Ще излезе ..то евро/долар няма път много нагоре още.Ти си старо куче ще чакаш
                          Няма спор ще чакам, ама ме боли главата вече от лоши евро новини и никаква реакция на пазара, но явно хванах лош момент -ТРЕНД , по никое време(лятно)
                          Не си сам .. аз съм го закъсал с кабела .. но ще се 4ака за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Ай не се карайте, ще ми дойдете на гости в Монте Карло. Пиенето от мен, киселото зеле от Джей, а мацките от Форексов!

Хане, върнем ли сега към 3805/10, утре ще устискаме ключовото 3780/85 и ще гоним 3840/50.
                            Не знам пич аз си чакам моето 1.3511 отпреди 2-седмици и то с 375к, смятяй ми загубите......
                            Що не хеджира бе шефе ? Това му е тъпото на играенето без стопове,че човек се привързва към позицията си и не вижда дори и очевидното ако е срещу неговата позиция
                            Няма спор ще чакам, ама ме боли главата вече от лоши евро новини и никаква реакция на пазара, но явно хванах лош момент -ТРЕНД , по никое време(лятно)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Тцък,тцък пак ще има волалитност по никое време.
                                Маска ..виж сега аз в момента съм особено емоционален към печалбите,защото след 2 седмици се прибирам апък знам лятото как ми изтънява джоба :lol:

Коментар

Working...
                                X