IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от franky4fingers
    Всъщност "хедж" (ако приемем, че съществува подобно животно) е, когато след като си се осрал, си бъркаш акитата с пръстче, баеш си еврейски заклинания под носа и се надяваш да се превърнат в злато...
    blqblq vizdam che si amatiorche, koeto se misli za profesionalist. Hedge ne se pravi s cel pechalba !!!
    Франки... хеджът се прави, когато не знаеш какво правиш...

Коментар

• Всъщност "хедж" (ако приемем, че съществува подобно животно) е, когато след като си се осрал, си бъркаш акитата с пръстче, баеш си еврейски заклинания под носа и се надяваш да се превърнат в злато...
      blqblq vizdam che si amatiorche, koeto se misli za profesionalist. Hedge ne se pravi s cel pechalba !!!

Коментар

а да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб
        Ami znachi pak ne si hedgiral!

hedgiram=nulev risk

arbitrage=pechalba pri nulev risk

prosto si reduce-nal riska
        Всъщност "хедж" (ако приемем, че съществува подобно животно) е, когато след като си се осрал, си бъркаш акитата с пръстче, баеш си еврейски заклинания под носа и се надяваш да се превърнат в злато...

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
          а да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб
          Това което ми идва наум е, че на теб нещо друго не ти идва на ум?!

Ако си продал 100 хил. евро/долар (за силен долар) и след това си "хеджирал" като си купил 30 хил. евро/долар (за слаб долар), то единствената ти позиция към текущия момент е продадени 70 хил. евро/долар... Като си "хеджирал" ти всъщност си направил стоп на 30% от късите евро... Повечето от нас предпочитат да гледат истината в очите и на това на което ти му казваш "хедж" ние му казваме стоп лос... И по този начин, за разлика от теб, си спестяваме да плащаме диференциала купува/продава на суаповото число!!!

Коментар

• а да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб
            Ami znachi pak ne si hedgiral!

hedgiram=nulev risk

arbitrage=pechalba pri nulev risk

prosto si reduce-nal riska

Коментар

• Re: Форекс Форексов

Първоначално изпратено от supertrader
              ...цената не се е разминала на 10 фигури с пазарната.
              Щеше да е странно, ако цената се разминаваше с 10 фигури с пазарната... :lol:

За теб 10 фигури нищо ли са?

Коментар

• Форекс Форексов

Нека си стои анкетата нали като навлизат всички на дълги ще падне тогава ще е актуална а кога можеш ли да кажеш , да си понакупим ние още петро долари -малко майчин - бащин капитал.Инвестора скоро я пуснаха , цената не се е разминала на 10 фигури с пазарната.
                D.Y.F-091066

Коментар

Tova che imash stop loss order, ne oznachava che si hedgiral!

Takiva izkazvaniq sa za temata biseri i vicove.

"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Tova che imash stop loss order, ne oznachava che si hedgiral!

Takiva izkazvaniq sa za temata biseri i vicove.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                      въпреки това аз съм дълъг с хедж разбира се

какво значи това?

Коментар

• въпреки това аз съм дълъг с хедж разбира се
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• ИнвесторБГ, хубаво ще е да сложите някакъв времеви хоризонт за 1.4 в анкетата, освен ако не мислите тая анкета да стои тук до 2047г.

Коментар

• Re: al4en

Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от Parmy
                            Колега искам само да ти кажа че Русия не е само Москва и Петербург...90% от руснаците живеят в откровенна бедност.
                            Колега има други теми които са по-походящи за образоване по темата Путин и Русия... Но щом си написал нещо тук, нека да те питам! Кога в България всяка жена като роди дете ще получава 10 хил долара помощ? Моят отговор е прост... Никога! Затова пък в Русия това се случва в момента... Казва се "майчин капитал"! В момента в Русия се излива пълноводна река от петродолари размерът на които ти е бедна фантазията да си представиш... Само за последния мандат на Путин Русия си изплати всички дългове... и не само... В момента е третият по размер кредитор на американската икономика след Китай и Япония... Твоите представи са толкова остарели, че е време да си опресниш впечатленията!!!
                            На руснаците им желая от сърце добър и охолен живот.Дано ти да си прав а аз да греша.Успех

Коментар

• Колеги, хвърлете по едно око на австралиеца на дневна, седмична, може и на месечна...мнооого интересна история, никога (досега) не съм мислил че австралиеца може да извади при това си състояние такъв здрав тренд, въпреки че го е имало и надолу и нагоре и то скоро...затова си стоя настрани и само отчитам новите висини....

Коментар

• Re: al4en

Първоначално изпратено от Parmy
                                Колега искам само да ти кажа че Русия не е само Москва и Петербург...90% от руснаците живеят в откровенна бедност.
                                Колега има други теми които са по-походящи за образоване по темата Путин и Русия... Но щом си написал нещо тук, нека да те питам! Кога в България всяка жена като роди дете ще получава 10 хил долара помощ? Моят отговор е прост... Никога! Затова пък в Русия това се случва в момента... Казва се "майчин капитал"! В момента в Русия се излива пълноводна река от петродолари размерът на които ти е бедна фантазията да си представиш... Само за последния мандат на Путин Русия си изплати всички дългове... и не само... В момента е третият по размер кредитор на американската икономика след Китай и Япония... Твоите представи са толкова остарели, че е време да си опресниш впечатленията!!!

Коментар

Working...
                                X