Първоначално изпратено от franky4fingers
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всъщност "хедж" (ако приемем, че съществува подобно животно) е, когато след като си се осрал, си бъркаш акитата с пръстче, баеш си еврейски заклинания под носа и се надяваш да се превърнат в злато...
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersа да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб
hedgiram=nulev risk
arbitrage=pechalba pri nulev risk
prosto si reduce-nal riska
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMа да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб
Ако си продал 100 хил. евро/долар (за силен долар) и след това си "хеджирал" като си купил 30 хил. евро/долар (за слаб долар), то единствената ти позиция към текущия момент е продадени 70 хил. евро/долар... Като си "хеджирал" ти всъщност си направил стоп на 30% от късите евро... Повечето от нас предпочитат да гледат истината в очите и на това на което ти му казваш "хедж" ние му казваме стоп лос... И по този начин, за разлика от теб, си спестяваме да плащаме диференциала купува/продава на суаповото число!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersTova che imash stop loss order, ne oznachava che si hedgiral!
Takiva izkazvaniq sa za temata biseri i vicove.
а да ти идва на ума ,че не слагам стопове ,основната ми позиция е за силен долар но съм се застраховал като имам малка открита позиция са слаб"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от YNMвъпреки това аз съм дълъг с хедж разбира се
какво значи това?
Коментар
-
Форекс Форексов
ИнвесторБГ, хубаво ще е да сложите някакъв времеви хоризонт за 1.4 в анкетата, освен ако не мислите тая анкета да стои тук до 2047г.
Коментар
-
Re: al4en
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от ParmyКолега искам само да ти кажа че Русия не е само Москва и Петербург...90% от руснаците живеят в откровенна бедност.
Коментар
-
Колеги, хвърлете по едно око на австралиеца на дневна, седмична, може и на месечна...мнооого интересна история, никога (досега) не съм мислил че австралиеца може да извади при това си състояние такъв здрав тренд, въпреки че го е имало и надолу и нагоре и то скоро...затова си стоя настрани и само отчитам новите висини....
Коментар
-
Re: al4en
Първоначално изпратено от ParmyКолега искам само да ти кажа че Русия не е само Москва и Петербург...90% от руснаците живеят в откровенна бедност.
Коментар
Коментар