IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Обаче, се чудя дали да не направя нещо което не съм правил досега и да скоча на USD / JPY с малко кинти, ама за дълго и поне до 2008 година?! [/b]
    Обмисли добре, йената може да се обърне обратно с 30-40% във всеки
    момент. До 2008 такъв момент много вероятно и ще има, не се знае.
    Аз държа дълги евро-йени и ги предпочитам пред долар-йена, за мен
    йената е тази която държи долара и въпреки че това е на пръв поглед
    нелогично, долара е по-уязвим въпреки привидното “падане на дъното“

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Надеждността е 100%-ова , просто другите 30 човека с дългите не са писали :lol:!
      Колко КУУУУУУЛ!!!!
      Да, аз имах дълъг кабел но не сварих да пиша че се подготвям да
      кандитатствам за средно специално образование в стрителния техникум.
      Това ще ми позволи да разбера повече от техн. анализ че нали ще правя
      чертежи, ще са ми от полза. Като стана на 18 вече ще съм изхвърлил
      всички книги!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
        Между другото сутринта имахме прецедент - трима от форума бяхме селл, а то взе, че излезе... По едно време се притесних сериозно, хехе. Нещо инвестора губи надежността си на индикатор.
        Аз също отиграх един тънък сел, до 3805. Не очаквах че ще пробие. Добре че не съм бил в къщи, зад компа. Инак кой знае какви щях да ги свърша.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Айдее.. на дълги сме с USD / JPY .. Сега ще стискаме зъби ..
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
            При еврото ако сега продупчим нагоре ще стискам до 21 ви
            Jay, стига, бря... В събота (21-ви) викам да починем някъде... то аман от тоз форекс.

Мацко, ти па ся що купи, можеш ли да ми кажеш? Само ни развали рахатлъка и спря хода нагоре...

Продавайте го това евро, че много скъпо, не се ослушвайте, хехе...

Всяка прилика с действителността е породена от горещото време...
            Хехехе Вярно .. ама ще се сърдим на М.Т. че дава такива дати като спусна хоризонтална линия .. значи или 20 ти ли в Понеделника след това. Съботите да не ми минава черна котка пътя, смятам да отразявам на плажа
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Между другото сутринта имахме прецедент - трима от форума бяхме селл, а то взе, че излезе... По едно време се притесних сериозно, хехе. Нещо инвестора губи надежността си на индикатор.

Надеждността е 100%-ова , просто другите 30 човека с дългите не са писали :lol:!

X-часовата/минутна картинка (Тайм-фрейма е строго секретен ) не ни харесва - може да се приберат 10-15 пипса, но нека и за евреите остане нещо от пазара.

Коментар

• Между другото сутринта имахме прецедент - трима от форума бяхме селл, а то взе, че излезе... По едно време се притесних сериозно, хехе. Нещо инвестора губи надежността си на индикатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                  При еврото ако сега продупчим нагоре ще стискам до 21 ви
                  Jay, стига, бря... В събота (21-ви) викам да починем някъде... то аман от тоз форекс.

Мацко, ти па ся що купи, можеш ли да ми кажеш? Само ни развали рахатлъка и спря хода нагоре...

Всяка прилика с действителността е породена от горещото време...

Коментар

• При еврото ако сега продупчим нагоре ще стискам до 21 ви

Обаче, се чудя дали да не направя нещо което не съм правил досега и да скоча на USD / JPY с малко кинти, ама за дълго и поне до 2008 година?!

Коментар

• Zlatoto napravo mi pulni portfeila

Коментар

• Имам изпълнена цел - 5.80

Поздрави за всичкото трейдър!

ПС. Мацко, къде се губиш !?! :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Надолу мисля,че няма път повече за момента.Изпуснах момента за дълги,защото се колебаех и сега ще стоя и ще гледам само.Очаквам връщане до 1.38,че и отгоре
                          Абе аз нещо съм във форма днеска :lol:
                          Признах те....ударен стоп и открита дълга с цел 3840 с дублиране продава за слизане под 3800 утре.
                          Премести си лимит-а на 1.3838 ако искаш,че може да го размине за 2 пипа иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Надолу мисля,че няма път повече за момента.Изпуснах момента за дълги,защото се колебаех и сега ще стоя и ще гледам само.Очаквам връщане до 1.38,че и отгоре
                            Признах те....ударен стоп и открита дълга с цел 3840 с дублиране продава за слизане под 3800 утре.
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• kritelin

Нагоре като че ли приключихме виж на 1 час.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

Working...
                                X