кабела ми се струва че цели 2.0581 и някъде от тук трябва да го изпълни май
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПетър, няма безплатен обяд, какво предлагаш срещу един анализ, то пари явно няма да дадеш, но примерно бартер срещу рекламно време примерно 10 мин анализ ти ми даваш 10 мин рекламно време в рамките на месеца - примерно представи си казвам долара ще расте, между временно се чува шум на вълни в далечената отваря се една бутилка и нежен женски глас нашепва Пиите само швепс, нещо от сорта
Не съм бил толкова комерсиален в което ме обвиняват доста хора !?
Целта на радиото е да може всеки с думи да изрази аргументите и мотивите си,защото с писане сам знаеш понякога е доста трудно.
Коментар
-
Петър, няма безплатен обяд, какво предлагаш срещу един анализ, то пари явно няма да дадеш, но примерно бартер срещу рекламно време примерно 10 мин анализ ти ми даваш 10 мин рекламно време в рамките на месеца - примерно представи си казвам долара ще расте, между временно се чува шум на вълни в далечената отваря се една бутилка и нежен женски глас нашепва Пиите само швепс, нещо от сорта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЩо не звъннете на (02) 846 5300 и в ефир да изложите идеите си за развитието на пазара - хем ще ви чуят,хем по ясно ще се изразите, а ще спестите и време от писане.
Във Форекса времето е Пари , нали ;-)"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Re: koko
Първоначално изпратено от supertraderЯко качват петрола и долара ще продължи да олеква рано е май за надолу. 3836 ще пробвам с много плитък стоп 4 п. пък каквото стане-тото.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Форекс Форексовbnbb, защо 1.3875 е обръщащо ниво с 3 фигури?
20/10 = 2 фигури надолу
все пак кое е обръщащото на нивото 1.3835?
Коментар
Коментар