IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабела ми се струва че цели 2.0581 и някъде от тук трябва да го изпълни май

Коментар

• П Караиванов това го казвам по принцип аз имам нужното самочувствие нямам икономическо образование за мен това е игра ,преде време някой бе написъл ,че синът му 6-10г има много добри резултати и съм склонен да му вярвам .
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Петър, няма безплатен обяд, какво предлагаш срещу един анализ, то пари явно няма да дадеш, но примерно бартер срещу рекламно време примерно 10 мин анализ ти ми даваш 10 мин рекламно време в рамките на месеца - примерно представи си казвам долара ще расте, между временно се чува шум на вълни в далечената отваря се една бутилка и нежен женски глас нашепва Пиите само швепс, нещо от сорта
        Коко - нямаш грижи,имаш си 10мин. рекламно време
        Не съм бил толкова комерсиален в което ме обвиняват доста хора !?

Целта на радиото е да може всеки с думи да изрази аргументите и мотивите си,защото с писане сам знаеш понякога е доста трудно.

Коментар

• Петър, няма безплатен обяд, какво предлагаш срещу един анализ, то пари явно няма да дадеш, но примерно бартер срещу рекламно време примерно 10 мин анализ ти ми даваш 10 мин рекламно време в рамките на месеца - примерно представи си казвам долара ще расте, между временно се чува шум на вълни в далечената отваря се една бутилка и нежен женски глас нашепва Пиите само швепс, нещо от сорта

Коментар

• YNM - то и там може да е анонимно , да се представиш с ник нейма си.
            Камери не сме вързали ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Що не звъннете на (02) 846 5300 и в ефир да изложите идеите си за развитието на пазара - хем ще ви чуят,хем по ясно ще се изразите, а ще спестите и време от писане.
              Във Форекса времето е Пари , нали ;-)
              страх от излагане пред доста хора в ефир друго си е да пишеш тук анонимно
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• http://golohoro.hit.bg/time-price.GIF

Коментар

• С настоящата песен поздравявам всички колеги с пожелания за много профити.

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                    Яко качват петрола и долара ще продължи да олеква рано е май за надолу. 3836 ще пробвам с много плитък стоп 4 п. пък каквото стане-тото.
                    СТ не сме готови да бием 1.40 нивата от тук без корекция, 1.3890 е много здраво ниво според мен и трябва да корегираме. По принцип обаче си прав, според Ганн имаме може би край на тренда и начало на нов но със сигурност дали е така мога да ти отговоря едва на 27.07 като видя как се държи курса в този ден - има вероятност да ревна Ин Долар Веритас със цел 1.14 тогава

Коментар

• Яко качват петрола и долара ще продължи да олеква рано е май за надолу. 3836
                      I az taka mislq

Канадецът се готви за нови върхове!
                      Tova potvurzdava che metalite ste produlzat da poskupvat

USD/JPY e dosta interesno . . . (long pending order 120.01)

GOLD long

Коментар

• Със следващата песен "Колега" поздравявам всички колеги с пожелания за много профити

Коментар

• koko

Яко качват петрола и долара ще продължи да олеква рано е май за надолу. 3836 ще пробвам с много плитък стоп 4 п. пък каквото стане-тото.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Канадецът се готви за нови върхове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              bnbb, защо 1.3875 е обръщащо ниво с 3 фигури?
                              Защото 1,3835 е обръщащо ниво само с 2 фигури!
                              1+3+8+3+5=20

20/10 = 2 фигури надолу

все пак кое е обръщащото на нивото 1.3835?

Коментар

• Що не звъннете на (02) 846 5300 и в ефир да изложите идеите си за развитието на пазара - хем ще ви чуят,хем по ясно ще се изразите, а ще спестите и време от писане.
                                Във Форекса времето е Пари , нали ;-)

Коментар

Working...
                                X