Първоначално изпратено от griffin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="Kiyosi Ito"]Първоначално изпратено от BNBBПетър, стандартен лот за опция знаеш че е 100 000 и че трябва да ги имаш ако ще изпълняваш опцията (зависи от коя страна си) и съответно минимален процент опции стигат до фактически сетълмент, знаеш ги нещата... за саксо - за минитрейдъра ли говориш...
И тук конкуренцията е голяма и поради тази причина се намаляват обемите.А страната на дребния спекулант винаги трябва да е само една - лонг,защото ако е шорт,може бързо да му светне марджин кол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от Kiyosi Itoотново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е така
Без да се заяждам и да те ядосвам, ама твърде теоретично се изказваш. Дай ясна хипотеза къде ще обърнем и до къде ще падаме. Също така не ми става ясно къде според тебе е предела на бичия тренд?!? Говорете в конкретика, а не в технически бъртвежи.
Петър, стандартен лот за опция знаеш че е 100 000 и че трябва да ги имаш ако ще изпълняваш опцията (зависи от коя страна си) и съответно минимален процент опции стигат до фактически сетълмент, знаеш ги нещата... за саксо - за минитрейдъра ли говориш...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
bnbb, защо 1.3875 е обръщащо ниво с 3 фигури? 1+3+8+7+5 = 24.
24/8 = 3 фигури надолу, съгласен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoне че искам да ви преча, напротив спора е много полезно нещо, но колко от вас са търгували опции? и колко могат да си го позволят? знаете ли колко от опциите стигат до падежа и се изпълняват, колко е стандартния лот единици в една опция (валутна, върху акции), колко хора могат да си позволят да удовлвтворят опция...
споровете ви са безмислени, но ако го правите с научна цел, то има доста литература по въпроса и вместо да мързелувате прочетете нещо
Колко е стандартния "лот" ? При бенчМарк (Саксо) кратно на 10 000 + 10$ повече независимо да ли сумата е 10 000 или 40 000 все са си 10$
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoотново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е така
Без да се заяждам и да те ядосвам, ама твърде теоретично се изказваш. Дай ясна хипотеза къде ще обърнем и до къде ще падаме. Също така не ми става ясно къде според тебе е предела на бичия тренд?!? Говорете в конкретика, а не в технически бъртвежи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от Петър Караивановще има ли днес нов връх при Е/$,как мислите?
Коментар
-
отново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е такаТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Отворени позиции
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3480689
Ордери
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3480691Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Kiyosi Itoне че искам да ви преча, напротив спора е много полезно нещо, но колко от вас са търгували опции? и колко могат да си го позволят? знаете ли колко от опциите стигат до падежа и се изпълняват, колко е стандартния лот единици в една опция (валутна, върху акции), колко хора могат да си позволят да удовлвтворят опция...
споровете ви са безмислени, но ако го правите с научна цел, то има доста литература по въпроса и вместо да мързелувате прочетете нещо
колкото до пазара, който е обект на темата...ннновият връх засега е под въпрос, според мен, поради случващото се в момента при кабела и усд/йен, но от друга страна имаме австралиеца...явно днешното движение ще се определи от американците (нищо ново)Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Петре, ще има. Ей ноу съншайн за мечките дето се вика... 3840/50 за днес (3848, ако искаш да предположа точно ниво).
http://youtube.com/watch?v=STBpe2UeUNU
Коментар
Коментар