IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от griffin
    Първоначално изпратено от koko
    И аз да се изкажа неподготвен. Очаквам да обърнем 1.3889 точно до пип плюс минус 3 пипа.
    Здрасти, Коко. Това е 1.618 на 1.3677-1.3262, нали така?
    Не съвсем ще опитам да ти покажа графично само изчакай

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      И аз да се изкажа неподготвен. Очаквам да обърнем 1.3889 точно до пип плюс минус 3 пипа.
      Здрасти, Коко. Това е 1.618 на 1.3677-1.3262, нали така?

Коментар

• [quote="Kiyosi Ito"]
        Първоначално изпратено от BNBB
        Петър, стандартен лот за опция знаеш че е 100 000 и че трябва да ги имаш ако ще изпълняваш опцията (зависи от коя страна си) и съответно минимален процент опции стигат до фактически сетълмент, знаеш ги нещата... за саксо - за минитрейдъра ли говориш...
        "Стандартен лот" е 250 00 но по-важното е че всеки може да търгува опции и с 10 000 еденици.
        И тук конкуренцията е голяма и поради тази причина се намаляват обемите.А страната на дребния спекулант винаги трябва да е само една - лонг,защото ако е шорт,може бързо да му светне марджин кол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          bnbb, защо 1.3875 е обръщащо ниво с 3 фигури?
          Защото 1,3835 е обръщащо ниво само с 2 фигури!

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
            Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            отново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е така
            Колега,
            Без да се заяждам и да те ядосвам, ама твърде теоретично се изказваш. Дай ясна хипотеза къде ще обърнем и до къде ще падаме. Също така не ми става ясно къде според тебе е предела на бичия тренд?!? Говорете в конкретика, а не в технически бъртвежи.
            ако това което искаш беше възможно нямаше да седим тук и да се тюхкаме, нямаше да правим и още много неща...
            Петър, стандартен лот за опция знаеш че е 100 000 и че трябва да ги имаш ако ще изпълняваш опцията (зависи от коя страна си) и съответно минимален процент опции стигат до фактически сетълмент, знаеш ги нещата... за саксо - за минитрейдъра ли говориш...
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• И аз да се изкажа неподготвен. Очаквам да обърнем 1.3889 точно до пип плюс минус 3 пипа.

Коментар

• Евала ксерокс машала.......логиката реши, Инспектор Стрезов
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на
                Представлението/Престъплението

Коментар

• bnbb, защо 1.3875 е обръщащо ниво с 3 фигури? 1+3+8+7+5 = 24.

24/8 = 3 фигури надолу, съгласен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    не че искам да ви преча, напротив спора е много полезно нещо, но колко от вас са търгували опции? и колко могат да си го позволят? знаете ли колко от опциите стигат до падежа и се изпълняват, колко е стандартния лот единици в една опция (валутна, върху акции), колко хора могат да си позволят да удовлвтворят опция...
                    споровете ви са безмислени, но ако го правите с научна цел, то има доста литература по въпроса и вместо да мързелувате прочетете нещо
                    Какво значи колко могат да си позволят да търгуват с опции? - Доста по-евтино и безболезнено от спот търговията.Плащаш премия да кажем 80пипса и това е! Ако решиш че си в грешната посока пак можеш да си върнеш част от премията , пък била тя само 10пипса.

Колко е стандартния "лот" ? При бенчМарк (Саксо) кратно на 10 000 + 10$ повече независимо да ли сумата е 10 000 или 40 000 все са си 10$

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      отново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е така
                      Колега,
                      Без да се заяждам и да те ядосвам, ама твърде теоретично се изказваш. Дай ясна хипотеза къде ще обърнем и до къде ще падаме. Също така не ми става ясно къде според тебе е предела на бичия тренд?!? Говорете в конкретика, а не в технически бъртвежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        ще има ли днес нов връх при Е/$,как мислите?
                        АЗ казвам да има и да обръщаме платната
                        Според мене ще има обръщане на платната с поне три фигури едва когато чукнем 1,3875. Вече съм заредил отложен ордер за продажба с готовност за добавки на 1,3950 и 1,40. Като цяло пробиви на север са малко вероятни.

Коментар

• отново за върховете пред еврото на дневна има перфектен канал с долна граница минашаща през дъната от 2 март 2007 и 14 юни 2007 а горната граница минава съответно през върховете от 27 април и вчера. ситуацията на графиката е почти идентична, по точно почакването, единствено болинджъра в настоящия случай е по-разтворен. това ме навежда на мисъл за отблъскване от границата на канала с първа цел средната на болинджъра, което ще отнеме време. Но ако вчерашният връх бъде пробит се пробива и канала и нагоре целта отива отново болинджъра т.е. към 1.39 ниво което кометирахме преди време (или поне аз коментирах) че може да се очаква, тогава коментара бе на месечна, сега е на дневна. движението надолу към средната на болинджъра ще бъде задействане при пробив на ввчерашното дъно, поне технически е така

Коментар

• Отворени позиции
                            http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3480689
                            Ордери
                            http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3480691
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              не че искам да ви преча, напротив спора е много полезно нещо, но колко от вас са търгували опции? и колко могат да си го позволят? знаете ли колко от опциите стигат до падежа и се изпълняват, колко е стандартния лот единици в една опция (валутна, върху акции), колко хора могат да си позволят да удовлвтворят опция...
                              споровете ви са безмислени, но ако го правите с научна цел, то има доста литература по въпроса и вместо да мързелувате прочетете нещо
                              Аз съм търгувал опции върху акции.А като са безмислени споровете просто не ги чети вместо да се изявяваш,като даскал и да поучаваш всеки,който напише нещо
                              благодаря за съвета! но ако бе прочел щеше да видиш подчертаното
                              колкото до пазара, който е обект на темата...ннновият връх засега е под въпрос, според мен, поради случващото се в момента при кабела и усд/йен, но от друга страна имаме австралиеца...явно днешното движение ще се определи от американците (нищо ново)

Коментар

• Петре, ще има. Ей ноу съншайн за мечките дето се вика... 3840/50 за днес (3848, ако искаш да предположа точно ниво).

http://youtube.com/watch?v=STBpe2UeUNU

Коментар

Working...
                                X