Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="koko"]Алчен, това е лично мнение и не се съобразявай с него - ако кабела иде 2.06 и това не е фалшиво то спокойно си остави дългата с цел 2.11, но аз пак ще повторя че за мен целта е 2.0581 засега и очаквам после даун мув[/quote
Коко аз съм къс и ми е вътрешно ве4е но около 2.06 ще направя сериозна добавка с близък стоп на цялата позиция пък ако го удари ще мисля ... но пове4е от 2.06 не о4аквам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от kokoкабела ми се струва че цели 2.0581 и някъде от тук трябва да го изпълни май
Ако наистина всички виждат едно и също
пазара върви със 150 пипса на ден.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от kokoкабела ми се струва че цели 2.0581 и някъде от тук трябва да го изпълни май
Ако наистина всички виждат едно и също
пазара върви със 150 пипса на ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от kokoкабела ми се струва че цели 2.0581 и някъде от тук трябва да го изпълни май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от FactsЩе достигне ли EUR/USD 1,4?
Бай/чичо Круме, ако имаше дълго евро от 1.3511 щеше ли да си мислиш същото?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от FactsЩе достигне ли EUR/USD 1,4?
Бай/чичо Круме, ако имаше дълго евро от 1.3511 щеше ли да си мислиш същото?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsЩе достигне ли EUR/USD 1,4?
И аз това казах днес ама явно Инвестора ни мисли за комършъли -- няма значение кога ще стигнем 1.40, важното е да го стигнем, така излиза
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsЩе достигне ли EUR/USD 1,4?
Коментар
Коментар