IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• st10

Как няма да са добри на тях икономиката им пуши от приток на свеж капитал отвън де що има възможност нещо да се прибере смятай че са го взели , да ама удариха собствените си застрахователи а те имат много билиони , набутаха ги да плащат обещетения на безпричинно затворени компаниии а това е беззаконие и те сега ще им спретнат дела и ако продължават да са нагли ще ги опандизят даже - измамата е много здрава а терминалите пръщят от петрол - те нямат къде да го складират ...виж какви данни изнасят и как лъжат - ДО КОГА ? Няма само американската икономика да пръщи от инвестиции и другите трябва да мръднат напред , е няма как едно студентче като завърши там да почва на 60к. долара годишно а в Европа на 20к. евро ако си намери работа обаче.Аман от техните измами вече да им поскъпва долара че тези които са се наблъскали с евра и паунди им е бедна фантазията какво ги чака. Европа има голяма вина че също не изнася точна и откровена статистика за да се види как точно изглеждат нещата и си позволяват да се хвалят. Петрола нека си поскъпва 200 долара да стане , в Германия от 25 години има разработена система за синтетика която е 100 пъти по екологично чиста и в момента продуктите са 4 пъти по евтини вече и така си отлежава не могат да намерят крупни инвеститори да я вкарат в експлоатация понеже те не вярват че горивата ще бъдат скъпи дългосрочно и се страхуват да не претърпят загуби.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Купувам евра от 1.3755-1.3745 цел 1.3860/70

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Еврото задейства бай зона 3784 целта е 1.3889 успехи
        Коко
        Разкажи нещо за тази бай зона.На мен ми се струва че е мрежа за дребни шарани.Смятам да изчакам до вторник , защото има много противоречиви сигнали....
        Чука на 4 часовата е/$ е от рейндж и неможе да се разчита на него.Но виж седмичната на франка .Там чука си е съвсем истински.А и новините от последните дни за $ са изненадващо добри ....

Коментар

• [Пуснато на: 06:21:12 ч. | 19.07
          леко дълги кабели тп 2,0564

Пуснато на: 00:29:06 ч. | 20.07
          отиде ми стопа загуба на дългите кабели сутринта
          ..лека]

вчера си купих от върха @2.0530 (а съм интрадау попринцип)

Коментар

• Първоначално изпратено от geore
            отиде ми стопа загуба на дългите кабели сутринта
            ..лека

кога се влизаше за 20фигурното ..usdjpy. (аз септеври)
            Ти какъв стоп си им сложил бря че да падне - той си си дърпа нагоре

Коментар

• Еврото задейства бай зона 3784 целта е 1.3889 успехи

Коментар

• кабела ще чака 11и30 GDP (gross domestic product) за тримесечието 0.7% 0.7% сега излиза "advance reading", при 0.8% дълги кабели, а 0.6% къси .
                (..инфо извлечено от "Felix Homogratus (SFS)")

Коментар

• Добро утро, колеги! Кабела май вече тръгва надолу и ако пробие 2.0463 е възможно да опита 2.0330. Лек и успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Dобро утро колеги.
                    Добро утро Jay
                    При е/$ имаме формация за ръст с крайна цел 1,3950/60 , но от друга страна на ниво 1,3860 имаме силна съпротива.От трета страна кабела дава признаци за ревърс.В тази супер неясна ситуация как ги виждаш нещата.Ще има ли скок над 1,3830 и докъде

Коментар

• Dобро утро колеги.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• отиде ми стопа загуба на дългите кабели сутринта
                        ..лека

кога се влизаше за 20фигурното ..usdjpy. (аз септеври)

Коментар

• Лека и доходна

Коментар

• Колега, и аз мисля че ще държи но въпросът е друг - када тази година се движи в един доста як тренд и всеки опит за лов на дъно си е пикане срещу вятъра, и в този ред на мисли има една максима - търгувай не това което мислиш а това което виждаш мен за това ми е неорентирано, горе ми беше по-лесно взе ми един два стопа и готово - засега го игнорирам от десктопа си за съжаление по едно време му бях хванал логиката на движение но я изпуснах....

Коментар

• $/CAD ще издържи 1.04

Здравейте,
                              По въпроса за КАД-а съм на мнение, че 1.0380/0400 ще издържи, защото виждаме, че макар и петрола да прави супер рали, када вече не е така агресивен. Аз лично нямам намерение да се връзвам на схемата с лесното и обозримо 'паритетстване' на пазара! Напротив, дори и да стигнем до 1:1, то преди това ще трбва да имаме атака на 1.1000 и чак тогава да се види как стоят нещата.... Сега като се изсипе некое друго хърикейнче и ще го видим КАД-а дали ще стигне до паритет. Просто това с паритета би се сторило логично и на някой току що отворил демо сметка за пръв път, така че аз не мисля да залагам сега на такъв сценарий!

Успешни сделки!
                              Др.Бг

Коментар

• ДоларКад 1.04 дали ще се потвърди като бай зона???? незнам още ми е мътно. Еврото там краткосрочно като че ли от тук не може да бие връхчето си но може да посети преди това 3784 или 74 или 54 близки бай зони на малките графики, кабела като че ли си има сили да се движи леко в горе. Е мааму стара и утре е ден

Успехи

Коментар

Working...
                                X