IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко напълно съм съгласен с теб .. Незнам обаче в един
    друг форум защо постоянно се говори , дон карлос това
    , дон карлос онова... Някакви тъпи и еднообразни лафове
    за доларовия тренд и т.н... Че Дон Карлос е понякога
    меко казано странен това струва ми се всички го виждаме
    Но немога да кажа че начинът по който той играе водил
    до фалит.. Той води но както казваш и ти този начин на
    търговия не е за всеки акаунт..

Коментар

• Относно паундйена очаквам скоро да профиттейкнат в керитата и да стане някакво движение от порядъка на 10-15 фигури надолу затова моля колегите да се отнасят много внимателно към идеята която даде хоската. И ще кажа няколко думи - не съм против този стил на игра с добавки и прочие но слушайте някой който разбира от това как се прави, защото дори да падне 10 фигури хоси ще цъфне после и ще каже прибирам профити, а знаете ли колко ще му държи сметката тия фигури и то с добавки, и не защото имам нещо против него но просто той не е на нивото нито на Дон Карлос - който съм сигурен че би изкарал и повече фигури и то с добавки, нито на Гео, защото за тази игра освен здрави нерви трябват и пари. Ако вземем за пример Гео - той е типичният прототип на Майлоу от "Параграф 22" ако сте чели, който купуваше яйца по 5ц и ги продаваше по 4ц и печелише и никой не разбра как става тая работа, случаят е същият Гео държи почти монопол на къщичките дет пише на тях Чейндж по Съни бич и несебър и дефакто си вика качвай се евро че да те добавя е хубаво но той примерно тая седмица купил 200к еуро кеш от туристи и бам 200к през марджин като се качи курса - ем не връзва пари хем фиксира печалби хем му носи лихва хем един ден ще му излезе средната цена, освен това има и некой и друг хотел за десерт, но дори да оставим това настрана той има една система на база клетки която пак би работила, и това е истината, още Айнщайн я е казал - че ако имаш достатъчно пари играейки така няма как да загубиш. Това го казвам просто да не се заблудите ако нямате опит във многофигурни добавки защото ще загубите - не си мислете че е толкова лесно колкото Хоси го представя, аз лично ви препоръчвам искрено ако имате път към Несебър обадете се на Гео, пиите по една ракия и го питайте да ви обясни системата си на база клетки по която играе той е точен и мисля няма да ви откаже

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Местя стопа на дългото евро на 0 в момента курса е 3804, май е малко рано но ще му мисля ако падне
        Сигурноста е най важна ) добре си направил не е рано аз ще дебна кабела за скалп ) успех

Коментар

• Местя стопа на дългото евро на 0 в момента курса е 3804, май е малко рано но ще му мисля ако падне

Коментар

• GBP : 6 %

До края на годината ........можеби....
            http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Не пипайте пазара бе хора.. Не виждате ли че
              нещата са доста мътни тази седмица.. Стойте си
              тихо и кротко в ъгъла и когато му дойде времето
              стреляйте .. Така обичам да правя аз...
              Иначе факт е че на 4Н MACD EUR/USD започва да отслабва
              цялото двжение нагоре но индикация за започване
              на такова надолу поне аз още нямам..
              Същото се отнася и за GBP/USD ...

Коментар

• Като каза без стоп и се сетих за хоската - братото под мене, той се изживяваше като гуру на кабела и за разлика от теб не казваше "без стоп за сега" преди една две седмици в зоната продаде баш преди да хвръкне кабелярката с неколко фигури и каза "без стоп разбира се", та ако падне кабеля от тук ще се появи че ми доскуча за него, в интерес на истината беше видял и нарисувал картинката много правилно наистина имаше селзона но и много ясно се виждаше че ако падне едно ниво ще върви нагоре.

Кабела го виждам поне до 0581, тук с баба Гица имаме спорове щот той го вижда до 0620 къде което на мен нещо ме съмнява защото вече там излизат на масата цели от рода на 2.11 но божа работа

Коментар

• Колеги,при паундйената така и не се получи необходимата корекция,затова имам промяна в плана- на ниво 251.00 купих 5к,освен това поставям отложени ордери за покупка през 20пипса до ниво 247.00 включително,обемът на ордерите е 5к,тоест в интервал от 4 фигури разпределям 100к през 20 пипса.Целта предстоящото движение е 260.00.
                  Пожелавам на всички яки кярове в този уникален крос!

Коментар

• Здравейте ,
                    Не можа да издържа и продадо малко GBP/USD доавка довечера т. е. в края на седмицата , ез стоп засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от kritelin
                      Купувам евра от 1.3755-1.3745 цел 1.3860/70
                      Оооо крити - я кой ще ми купи стопа ако падне, поне да знам кой ще черпи бира брат хехе
                      Сега остава само да разберем кой ще купи и моя стоп :lol:
                      Това ми напомня за онзи виц за борците "шефе въртим едни пари,ядем едни лайна" :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Оооо крити - я кой ще ми купи стопа ако падне, поне да знам кой ще черпи бира брат хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Крити
                          Ако днес завършим деня на нива 1,3770/80 ще имаме вечерна звезда на дневна графика и моя съвет е да обмислиш пак покупките си от нива 1,3750 с цел 1,3860
                          Ще ги обмисля,като видя дневната свещ да.За сега гледам нагоре..ще видим какво ще стане

Коментар

• Аз купих евро 84 със 35п стоп и цел 100п

Коментар

• СТ аз още вчера писах че за разлика от кабела който има сили за ъп, еврото има нужда от спад към една от 3 бай зони 84-74 или 54 - това са чисто интрадей бай зони - при спад под 50 еврото ще е интрадейно в друга полоса на движение http://forexmasters.hit.bg/errr.GIF

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Крити
                                Ако днес завършим деня на нива 1,3770/80 ще имаме вечерна звезда на дневна графика и моя съвет е да обмислиш пак покупките си от нива 1,3750 с цел 1,3860

Коментар

Working...
                                X