IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Facts, kakvo stana, osadi li deltastock?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Хоската, пак го отнесе с неговата "стратегия" в благия крос!
      за него не зная но аз доста сглупих
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Хоската, пак го отнесе с неговата "стратегия" в благия крос!

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
          Според мен батковците си правят петъчен купон и сега ще обърнат посоката с поне 1 фигура
          Как само с 1 ? Поне с 4-5
          Гладна кокошка , просо сънува ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от al4en
            Кабела и той ще тръгне надолу яко
            Мнооооого внимавай с къси щот а затворим високо сме горе на черешата брат 2.11 окабеляване - задължително трябва да върнем днес преди затваряне за да не влезем в тая схема - мноооого е риски сел сега и от тук по-добре нова седмица нов късмет
            И аз се притесних скалпирах го за 30 пипса .. другата седмица ще го мисля.. приятна по4ивка

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
              Първоначално изпратено от MIK
              какво става с йената,някой знае ли?
              и на мен ми е чудно
              Според мен батковците си правят петъчен купон и сега ще обърнат посоката с поне 1 фигура

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                Да след 2.08-2.10

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                  Мнооооого внимавай с къси щот а затворим високо сме горе на черешата брат 2.11 окабеляване - задължително трябва да върнем днес преди затваряне за да не влезем в тая схема - мноооого е риски сел сега и от тук по-добре нова седмица нов късмет

Коментар

• Кабела и той ще тръгне надолу яко

Коментар

• Правя ТП на половин позиция при еврото и на цялата при кабела

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                        какво става с йената,някой знае ли?
                        и на мен ми е чудно
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Коко, какви са ти основанията, за да очакваш спад в керитата (като цяло) и в паунд/йена (в частност), предвид сериозните трендове, които наблюдаваме там? Предполагам, имаш някакви индикации за подобно развитие и ми е интересна логиката ти. Любопитно ми е също така, как би се отразило според теб на евро/долар едино подобено падане в кросовете срещу йената?

Ако ти е по- удобно, може на ЛС или в скайп да поговорим.
                          Колега, нека говорим края на месеца когато ще имам повече инфо, честно казано Владо Майстора ми се обади по тел от ситито и ми каза бягай от кери ако имаш ще му искам повече инфо и той ми каза че нищо не може да каже засега, и направо ме шашна че точно 4ч след неговият кол се срутиха. Ама не го отиграх мааму стара

Коментар

• какво става с йената,някой знае ли?

Коментар

• коко, беше питал преди време за спасение от лошия слап на къси паудн/йени - погледни фючърсите на стс/през интерактив/ или на бенча. успех и повече пари за харчене лятото

Коментар

• Коко, какви са ти основанията, за да очакваш спад в керитата (като цяло) и в паунд/йена (в частност), предвид сериозните трендове, които наблюдаваме там? Предполагам, имаш някакви индикации за подобно развитие и ми е интересна логиката ти. Любопитно ми е също така, как би се отразило според теб на евро/долар едино подобено падане в кросовете срещу йената?

Ако ти е по- удобно, може на ЛС или в скайп да поговорим.

Коментар

Working...
                                X