IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам резултатите от новата анкета, преобладават очакванията за ръст до 1.40 , което означава че няма да стане и сме надолу дългосрочно
    Еврото и паунда прекалено натежаха и г-н Димов от Карол може да излезе прав накрая и ще трябва да му се извиня, предстои да видим развитието на интересни събития.
    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Хоската, пак го отнесе с неговата "стратегия" в благия крос!
      Е какво ме е отнесло,щом съм сложил ордери за покупка до 247 какъв ми е проблема?

Коментар

• защо си мислиш пък че става дума за теб... че чак и някакви ненужни истории повтаряш за н-ти път май верно ти трябва почивка... enjoy!http://forum.investor.bg/viewtopic.p...hlight=#402065

Коментар

• Но не това е важно - минете на малка графика и ще видите че тази цел ако е реална то на нас ни предстои още един имп даун - тоест имаме имп сега би трябвало къде до 17свещи макс на 1ч да рейнджим леко ъп и после да направим един имп близнак на предният абе божа работа но ви го хвъргам като идея че над ако разбираш ли значи видим ъп рейнджче то сел със къс стоп там над трендваната линиика и цел дабъл на слизането или поне нещо 120

Коментар

• Аз малко ще ходя на почивка тия дни но искам още нещо да обърна внимание - погледнете долархиена на дневна - като че ли още 2 фигури къде цел ясна http://golohoro.hit.bg/jpy.png

Коментар

• Значи аз съм форексмастер като ник, но не знам какво имаш в предвид, никога не съм искал да съдя делта особено за някакъв конкурс а аз там никога и не съм участвал, делтата бяха изпържили преди време един колега или незнам и аз и честно казано аз бях един от инициаторите на атака срещу тях - нещо от сорта - никой в делта да не отваря акаунт и тнт плюс връзки в КФН да ги тормозим и плащания за адвокати ако е нужно но те му удоволетвориха претенцията на колегата и смея да твърдя поради факта че се обединихме и те се изплашиха. И имаше ефект. Аз даже ще ти дам един пример - аз малко след това се бъзикам в стс с нещо малко не помня но не повече от 100к и виждам че ме ебават, и аз като ревнах малиии викам Матеев кво става, Матейката в интерес на истината реагира мигновенно - даже грубо - вика е сега ще се уволняваме, аз ви говоря за нещо след полунощ и верно матеев реагира и ги строй и не спаха горките цяла нощ, нещо повече, бяха ощетени и други колеги пича на всички компенсира, аз си бях доволен от това как реагира де и мисля че реагира бързо и адеквтно не без факта какво видя с делтата. И тнт но въпросът е че от тоя момент когато защитих колегата аз не съм плюл тях и съм на мнение че те са най-иновативни и винаги съм го казвал и дано са си подобрили работата с клиенти но ако някой е писал като форексмастърс то той е плагиат и не съм това аз
              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                nali ne6to 6te6e da gi sadi6 vav vrazka s sastezanieto...forexmaster li ili kakto tam be6e.
                Сигурно ме бъркаш с някой друг участник, крейзихорс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от CrazyHorse
                  Facts, kakvo stana, osadi li deltastock?
                  Какво значи да съм ги осадил?
                  nali ne6to 6te6e da gi sadi6 vav vrazka s sastezanieto...forexmaster li ili kakto tam be6e.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                    Facts, kakvo stana, osadi li deltastock?
                    Какво значи да съм ги осадил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      CAD -а яде як пердах.
                      E чак толкова голям не яде.
                      Обаче, гледам, че е опрял в един трендлайн на седмична и месечна по дъната от 11.2004 и 05.2006, който аз лично си бях пуснал за зеленина и не вярвах че ще го наближим. Комай след още един ре-тест на сегашното дъно по дневна, на мен ми се чини, че ще може да удължим с таргет 1.09 - 1.10 и стоп под дъното.

Коментар

• Значи краткосрочно очаквам спад към 1.3800 после бърз ъп 3889 после бърз даун но това понеделнишки и зависи разбира се как ще затвори пазара абе майната му Ха наздраве

Коментар

• Хайде приятна почивка - това падане е добро в смисъл остава си при еврото в понеделнишки да качим 89 но както и да е мен ме е яд че имах инфо и не отиграх керито просто престъпление от моя страна, ще се напия тая вечер от яд, но си мислех че няма да стане така яко ако го бях отрязал а честно когато владо ми се обади ми мина тая мисъл но си виках да бе да маааааааааааааааааааааму стара верно отивам да се напия.

Успешна нова седмица - принципно аз противно на логиката очаквам да я играя късо и то за поне 4 фигури в еврото кабела повече, добре че бат пешо каза върхове хехе.

Значи евро ще го резна 89 понеделнишки ако го видим с къс стоп но дълъг профит, кабела не искам да го коментирам пред вас но нещо подобно а керитата ми се реве и ще ги изтрия да не ги гледам как се движат

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
                            Първоначално изпратено от YNM
                            Първоначално изпратено от MIK
                            какво става с йената,някой знае ли?
                            и на мен ми е чудно
                            Според мен батковците си правят петъчен купон и сега ще обърнат посоката с поне 1 фигура
                            Йената скача защото кери играчите затварят лонг позициите на индексите и кешират в йени. Риска редакшион

Коментар

• CAD -а яде як пердах.

Коментар

• Много станахме хората с бягането от кери-тата!! ;-)

Аз дългосрочно съм скъсил GBPJPY, но с малко - само с 20К

Коментар

Working...
                                X