Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: koko
Първоначално изпратено от supertraderСкъсил съм от 3836 и половината затворих на 3818 и така ще държа до момента в който или стане нула позицията или пък ендинга вземе че издържи макар и леко разпробит , реално затвори седмицата на него и 15-20п. едва ли са от значение а е възможно и петрола да е нагоре и акциите им да са нагоре , че и долара за капак. А и в птък купуваха кабел като сякаш ще свърши - много добра поличба.
Тъкмо се чудех дали да държа дългите евра още фигурка - две нагоре, ама като си рекъл, хехех... какво са за теб 100-200 пиписа...
Коментар
-
koko
Скъсил съм от 3836 и половината затворих на 3818 и така ще държа до момента в който или стане нула позицията или пък ендинга вземе че издържи макар и леко разпробит , реално затвори седмицата на него и 15-20п. едва ли са от значение а е възможно и петрола да е нагоре и акциите им да са нагоре , че и долара за капак. А и в птък купуваха кабел като сякаш ще свърши - много добра поличба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMAZINGМомчета накой знае ли, каде мога да намера опътване на БГ за програмиране на индикатори и експерти на МТ4,изобщо някои правел ли е собствен.И да питам има ли къси на USD/JPY че,очаквам 119.70 парва цел това е 50% ретрейсмънт на дневна, + 200Ма на D1, +kijun sen на седмична пък и EUR/USD миля че има път поне до 1.3935 това е 161.8 на D1.Успех на всички и следвайте тренда .
http://www.forex-freezone.com/new/fo...301&highlight=Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Момчета накой знае ли, каде мога да намера опътване на БГ за програмиране на индикатори и експерти на МТ4,изобщо някои правел ли е собствен.И да питам има ли къси на USD/JPY че,очаквам 119.70 парва цел това е 50% ретрейсмънт на дневна, + 200Ма на D1, +kijun sen на седмична пък и EUR/USD миля че има път поне до 1.3935 това е 161.8 на D1.Успех на всички и следвайте тренда .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tihchonapravis si tyk registratzia,niakoi znae li neshto za tezi? http://www.fxtradeshares.com/?ref=tihcho75
Както и да е ако наистина те интерисува има един сайт http://www.forexbastards.com където колеги дават мнения за различни брокери така че успех
Коментар
-
napravis si tyk registratzia,niakoi znae li neshto za tezi? http://www.fxtradeshares.com/?ref=tihcho75
Коментар
-
Г-н Димов от Карол мисля че е крайно време да си промени броенето, като запален елиотист той много добре трябва да знае че тоя ending diagonal който мислеше че е на масата и ще предзнаменува края на ъп тренда отпадна след вчерашният връх защото неговата 3-ка вече е най-късата от петте вълни което протеворечи на чичко Елиът. Така, че Димо вече е време да си преосмислиш идеята която вече не работи.
По принцип обаче ако се абстрахираме от Елиотистките глупости визията ти съвпада 1-1 с моята и аз очаквам началото на нов тренд всеки момент със цел поне 1.14 ниво
Но въпросът е къде ще е краят, на анкетата в инвестора аз ддох отговор НЕ - няма да видим 1.40, въпреки че допускам и ход до къде макс 1.4150-90, незнам мисля че това вчера не беше върхът но аз казах че виждам една възможност 27-ми тоя месец като време да даде старт на нов тренд
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от limubaiГледам резултатите от новата анкета, преобладават очакванията за ръст до 1.40 , което означава че няма да стане и сме надолу дългосрочно
Еврото и паунда прекалено натежаха и г-н Димов от Карол може да излезе прав накрая и ще трябва да му се извиня, предстои да видим развитието на интересни събития.
Хубаво е че обръщаш внимание на сентимента, той е хубав жокер. Макар че сентимента на Non-commercials също не е безполезен.
Аз няма да му се извиня за нищо и не отстъпвам нито на йота от всяка моя написана дума по негов адрес. Неговия шеф му няма доверие и не му поверява Форекс-фонд, няма логика някой друг да му има доверие. Според собствените му резултати той не е способен да печели от Форекс --- и НЯМА за какво да го уважавам ОСВЕН че се държи прилично (а не като мен) и не се крие.
Kiyosi Ito, пратени са ти сърдечни поздрави от един виден форумен провокатор и дразнител (с който сте имали много сблъсъци!), не знам обаче кога точно ще си ги получиш
Коментар
Коментар