IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ода за Хелибен

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
      Скъсил съм от 3836 и половината затворих на 3818 и така ще държа до момента в който или стане нула позицията или пък ендинга вземе че издържи макар и леко разпробит , реално затвори седмицата на него и 15-20п. едва ли са от значение а е възможно и петрола да е нагоре и акциите им да са нагоре , че и долара за капак. А и в птък купуваха кабел като сякаш ще свърши - много добра поличба.
      Supertrader, ти си човека! Ха наздраве...!

Тъкмо се чудех дали да държа дългите евра още фигурка - две нагоре, ама като си рекъл, хехех... какво са за теб 100-200 пиписа...

Коментар

• koko

Скъсил съм от 3836 и половината затворих на 3818 и така ще държа до момента в който или стане нула позицията или пък ендинга вземе че издържи макар и леко разпробит , реално затвори седмицата на него и 15-20п. едва ли са от значение а е възможно и петрола да е нагоре и акциите им да са нагоре , че и долара за капак. А и в птък купуваха кабел като сякаш ще свърши - много добра поличба.
        D.Y.F-091066

Коментар

• ДО МОДЕРАТОРА:

Колега, няма ли да спрете да се излагате с това скриване на линка на фрийзоната. Това си е голям смях , От кого го криете ,
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от AMAZING
            Момчета накой знае ли, каде мога да намера опътване на БГ за програмиране на индикатори и експерти на МТ4,изобщо някои правел ли е собствен.И да питам има ли къси на USD/JPY че,очаквам 119.70 парва цел това е 50% ретрейсмънт на дневна, + 200Ма на D1, +kijun sen на седмична пък и EUR/USD миля че има път поне до 1.3935 това е 161.8 на D1.Успех на всички и следвайте тренда .
            Виж дали ето този колега не може да ти помогне:

http://www.forex-freezone.com/new/fo...301&highlight=
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• споменасе за Felix-ов сайт ..
              ..SNW vs. Rapid Signaling Software?
              ..или инфо за платформата на BLOOMBERG PROFESSIONAL®, Reuters Products, AFX ..?

Коментар

• Момчета накой знае ли, каде мога да намера опътване на БГ за програмиране на индикатори и експерти на МТ4,изобщо някои правел ли е собствен.И да питам има ли къси на USD/JPY че,очаквам 119.70 парва цел това е 50% ретрейсмънт на дневна, + 200Ма на D1, +kijun sen на седмична пък и EUR/USD миля че има път поне до 1.3935 това е 161.8 на D1.Успех на всички и следвайте тренда .

Коментар

• Първоначално изпратено от tihcho
                  napravis si tyk registratzia,niakoi znae li neshto za tezi? http://www.fxtradeshares.com/?ref=tihcho75
                  Колега ти с тоя 5% реферъл бонус все едно ще забогатееш, защо ти трябва да минаваш с тоя евтин номер да натискат хората клавиша че да те рефват - що просто не написа натиснете тук моля и щяхме да натисним

Както и да е ако наистина те интерисува има един сайт http://www.forexbastards.com където колеги дават мнения за различни брокери така че успех

Коментар

• napravis si tyk registratzia,niakoi znae li neshto za tezi? http://www.fxtradeshares.com/?ref=tihcho75

Коментар

• Г-н Димов от Карол мисля че е крайно време да си промени броенето, като запален елиотист той много добре трябва да знае че тоя ending diagonal който мислеше че е на масата и ще предзнаменува края на ъп тренда отпадна след вчерашният връх защото неговата 3-ка вече е най-късата от петте вълни което протеворечи на чичко Елиът. Така, че Димо вече е време да си преосмислиш идеята която вече не работи.

По принцип обаче ако се абстрахираме от Елиотистките глупости визията ти съвпада 1-1 с моята и аз очаквам началото на нов тренд всеки момент със цел поне 1.14 ниво

Но въпросът е къде ще е краят, на анкетата в инвестора аз ддох отговор НЕ - няма да видим 1.40, въпреки че допускам и ход до къде макс 1.4150-90, незнам мисля че това вчера не беше върхът но аз казах че виждам една възможност 27-ми тоя месец като време да даде старт на нов тренд

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                        Гледам резултатите от новата анкета, преобладават очакванията за ръст до 1.40 , което означава че няма да стане и сме надолу дългосрочно

Еврото и паунда прекалено натежаха и г-н Димов от Карол може да излезе прав накрая и ще трябва да му се извиня, предстои да видим развитието на интересни събития.

Хубаво е че обръщаш внимание на сентимента, той е хубав жокер. Макар че сентимента на Non-commercials също не е безполезен.

Аз няма да му се извиня за нищо и не отстъпвам нито на йота от всяка моя написана дума по негов адрес. Неговия шеф му няма доверие и не му поверява Форекс-фонд, няма логика някой друг да му има доверие. Според собствените му резултати той не е способен да печели от Форекс --- и НЯМА за какво да го уважавам ОСВЕН че се държи прилично (а не като мен) и не се крие.

Kiyosi Ito, пратени са ти сърдечни поздрави от един виден форумен провокатор и дразнител (с който сте имали много сблъсъци!), не знам обаче кога точно ще си ги получиш

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                          http://www.tenfore.com/uk_markets.htm
                          благодаря.

Коментар

• http://www.tenfore.com/uk_markets.htm

Коментар

• Извинявайте за изпуснатите букви , тия дни ще си сменя клавиатурата.

Коментар

• Здравейте ,
                                Може ли някой да напише къде се движеа котиравките дори и в почивните дни? Ще съм му вного лагодарен.

Коментар

Working...
                                X