IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007
    Първоначално изпратено от kiril123
    безработицата е по-важна от НФП то . мръдне ли с 0.1 различно от прогнозата стават движения по минимум 2 фигури . Това е много по-глобална стойност и има голямо влияние вторично , тоест не на 1 вата минунта на в близките дни или часове.
    в грешка си защото пеирола дава много по ясна представа за заетоста
    за пазарите тва е втората по-важност новина след ФеД

[/b]
    няма да споря , теоритично си прав , но практично не съм съгласен . това си е мое мнение и си го следвам . ако днес видите новини от сорта 100 к нови и 4.7 безработица или 4.8 ще видиме къде ще иде спот пазара . аз си мисля че малко в полза на долара и после нов връх , но това ще стане ясно в 15:30 ++ .

хайде поздрави и успешен ен
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от vaso666
      А някой може ли да ми обясни какво точно представялват тия цифри от НФП ?

Делтасток:
      САЩ 15:30 Неселскостопанска заетост- за СЕПТЕМВРИ м./м.) -13К-46К
      Finance5:
      Заетост в неселскостопанския сектор Септември 100 000 -4 000
      Просто няма нищо общо в цифрите. Някой може ли да го коментира това ?
      За мен това е най- вярно

http://forexfactory.com/calendar.php

Коментар

• А някой може ли да ми обясни какво точно представялват тия цифри от НФП ?

Делтасток:
        САЩ 15:30 Неселскостопанска заетост- за СЕПТЕМВРИ м./м.) -13К-46К
        Finance5:
        Заетост в неселскостопанския сектор Септември 100 000 -4 000
        Просто няма нищо общо в цифрите. Някой може ли да го коментира това ?

Коментар

• FOREX Non-Farm Payrolls - July 6, 2007

А това е много подходящ материал за гледане най-вече за тези които търгуват без СТОП

http://forum.finance5.bg/index.php?topic=398.0

FOREX Non-Farm Payrolls - July 6, 2007

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            безработицата е по-важна от НФП то . мръдне ли с 0.1 различно от прогнозата стават движения по минимум 2 фигури . Това е много по-глобална стойност и има голямо влияние вторично , тоест не на 1 вата минунта на в близките дни или часове.
            в грешка си защото пеирола дава много по ясна представа за заетоста
            за пазарите тва е втората по-важност новина след ФеД

[/b]

Коментар

Недей така Кирил123.
              Виж за какво говоря: http://forum.finance5.bg/index.php?topic=398.0

Изгледай много внимателно видеото- FOREX Non-Farm Payrolls - August 3, 2007.

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                Т.е. аз го разбирам по следния начин: ако се изпълнят прогнозите или са по лоши следва край на корекцията и еврото може да стигне 1.4300 а ако са добри им спада безработицата ще видим нива 39-38 ? прав ли съм ?
                grubo pogledanto e taka . при добри данни за нфп и добра цифра за безработица от сорта на 4.5 процента , мисля че 1.36 нивата ще е целта.
                обратното ще ни закара нагоре . като междувременно ще станат и фалшиви движения за да попрецакат трейдъри и други видове спекуланти .

Коментар

• Привет на всички трейдъри.Знам ,че днес е новинарски ден но това не пречи да търгуваме.Паундхиена-любима моя двойка-се готви за формация 1-2-3 Готви се да се спусне под трендлинията си на 4 ч и пробив под 236.17 ще потвърди формацията .Успех на всички .

Коментар

Т.е. аз го разбирам по следния начин: ако се изпълнят прогнозите или са по лоши следва край на корекцията и еврото може да стигне 1.4300 а ако са добри им спада безработицата ще видим нива 39-38 ? прав ли съм ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                      Първоначално изпратено от vaso666
                      Колеги за сега прогнозите за безработицата са за 4.7% при стара стойност 4.6%. Нещо обаче не мога да преценя как ще се отрази това на долара. Ако се окажат верни данните означава ли това че долара пак ще си набие мечочците а еврото ще литне нагоре ?
                      колега,много по важно е какво ще покаже пеирола или заетоста в неселскостопанския сектор казано по български Очаквания са за 100000 (средна прогноза на 83 икономисти от блумбърг) ако са повече тва ще подкрепи долара ,ако са по малко обратното и в двата случая обаче в 15.30 ще имаме една права линия в графиките на еур/усд

Коментар

Колеги за сега прогнозите за безработицата са за 4.7% при стара стойност 4.6%. Нещо обаче не мога да преценя как ще се отрази това на долара. Ако се окажат верни данните означава ли това че долара пак ще си набие мечочците а еврото ще литне нагоре ?
                        колега,много по важно е какво ще покаже пеирола или заетоста в неселскостопанския сектор казано по български Очаквания са за 100000 (средна прогноза на 83 икономисти от блумбърг) ако са повече тва ще подкрепи долара ,ако са по малко обратното и в двата случая обаче в 15.30 ще имаме една права линия в графиките на еур/усд

Коментар

ако не е отиграно , ще стане весело , но предполагам че е отиграно .

Коментар

• Забелязъл съм при излизане на данните от НФП често има движение и в двете посоки като едното е лъжливо, така че очаквам волатилна търговия днес .

Коментар

• Колеги за сега прогнозите за безработицата са за 4.7% при стара стойност 4.6%. Нещо обаче не мога да преценя как ще се отрази това на долара. Ако се окажат верни данните означава ли това че долара пак ще си набие мечочците а еврото ще литне нагоре ?

Коментар

• добро утро .

забелязвам че с късите ми кабели от вчера с цена 2.0405 съм сбъркал много ) Добре че не послушах големия експерт Форексов за да си купя и да съм назад вече от цялата работа . За да се застраховам от това да нямам профит слагам стопа на + 5 пипа и чакам нива под 2.03000 за да започна частично затваряне на позициите ми .
                                Съмнявам се че ще излязат толкова лоши данни днес за щатите , но ако стане ще върне бързо до преишните върхове.

имам къси евро/долар от 1.4130 стоп 1.4165 , паунд/долар 2.0405 стоп 2.0400 , и паунд /йена 237.50 без стоп но над 238 вече ще следя за да затварям

поздрави и успешен ден , защото ще е труден

Коментар

Working...
                                X