If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава
Това са моите любимци... Вместо да кажат какво трябва да се прави, те винаги казват какво не трябва! :lol:
8) Виж какво стана на графиката, F*сkts . Някой ден може и да разбереш, че понякога е важно да знаеш и какво да НЕ правиш, щото в момента много народ се е издънил(нека не използвам любимата си дума за случая) за пореден път с къси паунди, и в тоя ред на мисли, си ми много подозрителен.
Косьо, с това sit on your hands от половин година си голяма работа! :lol: Хеджиран срещу загуби и печалби 100%.
Положението навсякъде е интересно, особено преди важни данни. Големият въпрос е накъде ще поеме еврото? Иначе е ясно, че поскъпването на паунда спрямо долара е изостанало в сравнение с еврото и това изоставане рано или късно ще бъде наваксано. До две седмици ще имаме пробив на 2,05 това според мен е мнооооого вероятно. Въпросът е дотогава какви нива ще пробваме?
Капацитети се радват че са се заключили на +5 пипса в къси кабели -- браво 8) Що не пробвате на +6 пипа :lol: Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава, но осерителите с Божествената Система пак ще размажат пазара -- все пак, нека проспим 1 трендова фигура, и да хванем 30 пипа корекция -- само така се печели 8)
Ако паунда уважи печката на нечия леля -- аз и Йехова нямаме нищо общо! Ако, недай Боже за осерителите, стигнем и пробием 2.05 след няколко дни пак е редно да се скъсява!
Айде .. приятни ви забавления на спота. 8)
поставям сел лимит паунд/долар 2.0465 стоп 2.0510 таргет отново опен , под 2.0300 . може да са 5 пипа , но са профит тка че си гледай работата , а да ти споделя само че 1/3 махнах на 2.0350 , но не съм писал тук , пък и не съм длъжен .
положението при кабела е доста интересно, за съжаление не мога да сложа картинката която гледам...но на нея има един голям триъгълник на дневна, един по-голям канал и един по-малък , който скоро може би ще бъед пробит надолу с цел към 2.0080/2.00 където пък е долната граница на големия канал, която е и долнаото бедро на големия триъгъкник интересното и странното е че това 2.0080/2.00 на седмична се пада малко под средната на седмичния болинджър, което леееко ме притеснява, но ако пазара се начупи т.е. един вид рейндж целта може да се види след 2-3 седмици, а може и вече да е изместена...а може още след 2 часа да имаме предпостваки за други размисли и страсти sit on your hands! както е казал поета
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава
Това са моите любимци... Вместо да кажат какво трябва да се прави, те винаги казват какво не трябва! :lol:
Коментар
Форекс Форексов
Капацитети се радват че са се заключили на +5 пипса в къси кабели -- браво 8) Що не пробвате на +6 пипа :lol: Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава, но осерителите с Божествената Система пак ще размажат пазара -- все пак, нека проспим 1 трендова фигура, и да хванем 30 пипа корекция -- само така се печели 8)
Ако паунда уважи печката на нечия леля -- аз и Йехова нямаме нищо общо! Ако, недай Боже за осерителите, стигнем и пробием 2.05 след няколко дни пак е редно да се скъсява!
няма да споря , теоритично си прав , но практично не съм съгласен . това си е мое мнение и си го следвам . ако днес видите новини от сорта 100 к нови и 4.7 безработица или 4.8 ще видиме къде ще иде спот пазара . аз си мисля че малко в полза на долара и после нов връх , но това ще стане ясно в 15:30 ++ .
хайде поздрави и успешен ен
Здравейте,
От моите наблюдения на дните в които са обявявани данните за безработицата съм забелязал че броя на новите работни места има временен ефект до 30 мин. но процента за безработица определя на къде ще тръгне $ след тези 30 мин.[/quote]
Коментар