IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава
    Това са моите любимци... Вместо да кажат какво трябва да се прави, те винаги казват какво не трябва! :lol:
    8) Виж какво стана на графиката, F*сkts . Някой ден може и да разбереш, че понякога е важно да знаеш и какво да НЕ правиш, щото в момента много народ се е издънил(нека не използвам любимата си дума за случая) за пореден път с къси паунди, и в тоя ред на мисли, си ми много подозрителен.

Косьо, с това sit on your hands от половин година си голяма работа! :lol: Хеджиран срещу загуби и печалби 100%.

Коментар

• 05.10.2007 14:00:18 КАНАДА - РАВНИЩЕ НА БЕЗРАБОТИЦА - ЗА СЕПТЕМВРИ: 5.9%

Дали е възможно да се повтори тва и за щатите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        положението при кабела е доста интересно
        Положението навсякъде е интересно, особено преди важни данни. Големият въпрос е накъде ще поеме еврото? Иначе е ясно, че поскъпването на паунда спрямо долара е изостанало в сравнение с еврото и това изоставане рано или късно ще бъде наваксано. До две седмици ще имаме пробив на 2,05 това според мен е мнооооого вероятно. Въпросът е дотогава какви нива ще пробваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Капацитети се радват че са се заключили на +5 пипса в къси кабели -- браво 8) Що не пробвате на +6 пипа :lol: Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава, но осерителите с Божествената Система пак ще размажат пазара -- все пак, нека проспим 1 трендова фигура, и да хванем 30 пипа корекция -- само така се печели 8)

Ако паунда уважи печката на нечия леля -- аз и Йехова нямаме нищо общо! Ако, недай Боже за осерителите, стигнем и пробием 2.05 след няколко дни пак е редно да се скъсява!

Айде .. приятни ви забавления на спота. 8)
          поставям сел лимит паунд/долар 2.0465 стоп 2.0510 таргет отново опен , под 2.0300 . може да са 5 пипа , но са профит тка че си гледай работата , а да ти споделя само че 1/3 махнах на 2.0350 , но не съм писал тук , пък и не съм длъжен .

хайде успех след час и тридесет минути на всички
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• положението при кабела е доста интересно, за съжаление не мога да сложа картинката която гледам...но на нея има един голям триъгълник на дневна, един по-голям канал и един по-малък , който скоро може би ще бъед пробит надолу с цел към 2.0080/2.00 където пък е долната граница на големия канал, която е и долнаото бедро на големия триъгъкник интересното и странното е че това 2.0080/2.00 на седмична се пада малко под средната на седмичния болинджър, което леееко ме притеснява, но ако пазара се начупи т.е. един вид рейндж целта може да се види след 2-3 седмици, а може и вече да е изместена...а може още след 2 часа да имаме предпостваки за други размисли и страсти sit on your hands! както е казал поета
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава
              Това са моите любимци... Вместо да кажат какво трябва да се прави, те винаги казват какво не трябва! :lol:

Коментар

• Капацитети се радват че са се заключили на +5 пипса в къси кабели -- браво 8) Що не пробвате на +6 пипа :lol: Аз вчера не съм казвал да се купува -- казах да не се продава, но осерителите с Божествената Система пак ще размажат пазара -- все пак, нека проспим 1 трендова фигура, и да хванем 30 пипа корекция -- само така се печели 8)

Ако паунда уважи печката на нечия леля -- аз и Йехова нямаме нищо общо! Ако, недай Боже за осерителите, стигнем и пробием 2.05 след няколко дни пак е редно да се скъсява!

Айде .. приятни ви забавления на спота. 8)

Коментар

• vaso666, не се чуди, а вземи прочети какво представляват данните ..какво вкл. отделните индикатори и т.н....

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                    Забелязъл съм при излизане на данните от НФП често има движение и в двете посоки като едното е лъжливо, така че очаквам волатилна търговия днес .
                    ДА, ДА ВИДИМ ДНЕСКА КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ТРЕЙДЪР БГ ОНЗИ ДЕН ПУСНАХА НАДПИСИ,ЧЕ НЕ ТЪРГУВАТ С ПОСОЧЕНАТА ВАЛУТА.ЗА ДНЕС ОЧАКВАМ '' СРИВ В СЪРВЪРА''

УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ [/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Пешо
                      Дай един урок на простолюдието , как става така че наетите на работа се увеличават 20 пъти и в същото време безработицата се увеличава
                      Незнам това сериозно ли го казваш или иронично, но точно това се чудих сутринта докато гледах прогнозите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        timon - искам да те питам нещо. Как и защо си избра този Никнейм?
                        Напъно сериозен съм.Можеш да ми отговориш и на лично съобщение.
                        Пешо
                        Дай един урок на простолюдието , как става така че наетите на работа се увеличават 20 пъти и в същото време безработицата се увеличава

Коментар

• бай на кабела от тук,10 пипа стоп

Коментар

• timon - искам да те питам нещо. Как и защо си избра този Никнейм?
                            Напъно сериозен съм.Можеш да ми отговориш и на лично съобщение.

Коментар

• Преди малко гледах едно интересно видео за това как е реагирал пазара на тази новина на 3-ти август, мисля че ще е полезно и вие да го видите:

http://youtube.com/watch?v=tiCFIzxcW4Y

Коментар

• няма да споря , теоритично си прав , но практично не съм съгласен . това си е мое мнение и си го следвам . ако днес видите новини от сорта 100 к нови и 4.7 безработица или 4.8 ще видиме къде ще иде спот пазара . аз си мисля че малко в полза на долара и после нов връх , но това ще стане ясно в 15:30 ++ .

хайде поздрави и успешен ен
                                Здравейте,
                                От моите наблюдения на дните в които са обявявани данните за безработицата съм забелязал че броя на новите работни места има временен ефект до 30 мин. но процента за безработица определя на къде ще тръгне $ след тези 30 мин.[/quote]

Коментар

Working...
                                X