Първоначално изпратено от warkraft
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колеги искам само да Ви обърнавниманиенаедин факт.Утре е петък,основната новина е пазара натрудав САЩ,но понеделник е почивен ден за много от пазарите и в този ред на мисли,смятам, че ще има затваряне на позиции и пребиране на печалби.Все пак ,ще трябва да сме особено внимателни.Успех на всички.....
Коментар
-
Виждам много заклинатели се появиха за паунда...
Да не се продава срещу долари нито пък срещу йени... и защо такова англопоклонничество?
Сега вече е видно че БОЕ направиха грешка за предното вдигане и това е единствената причина защо сега не го свалиха. Прекалено скоро го вдигнаха за да си признаят грешката... Това ще го разберем едва като се появят минутките. След сагата на Северната Скала предстоят още изненади от този род.
Смятам че особено паунд/йена е за продаване със стоп над върха за тази седмица и цел 231.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовАяксчо, не богохулствай със зли думи срещу Божествената система че след още малко такива думи ще дойде делегация от ООН с току-що издадена присъда за 50 години пандиз! Важното е да има въргал във форума 8) Къси-дълги, все тая е, има само една печеливша Система, но пък си имаме и кашон с яйца! :lol: Писачите да му мислят 8)
Ценете истински хубавите неща в живота!
Айде приятен търкал, ще ми се да го продъжим но се веселете без мен! И не продавайте паунд/долар.
Айде оставям ви намира за да ида да подкрепям пред телевизора
Да стискам палци за
И да се скъсам от викане за
Но знам, че вас това не ви интересува... така че приятно зомбиране!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
А това е за всички Фенове на $$$$$$$ и Бен Бернанке :
http://forum.finance5.bg/index.php?t...13138#msg13138
04, Октомври, 2007, 18:32:12
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinЗатворих късата долар/швейк на +5 пип-а :lol:
Що ли не му вярвам на това движение ?
Я шорт от тези нива стоп 30 пип-а таргет 1.4040!
Ха да видим сега :lol:
Равносметка за деня - затворена къса евро/долар на +,чукнат стоп при долар/йена ( тъпа грешка от моя страна ) ,затворена къса долар/швейк при ревърса на плюс,късо киви от хубави нива,ново късо евро.
Зави ми се свят :lol:
Хайде стига толкова от мен за днеска.Отивам да се уча
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановМалко смях - вица е много актуален за утре: http://forum._/index.php?topic=398.msg9248#msg9248
Отговор #80 : 04, Март, 2007, 19:38:04
Коментар
-
поздрав
За всички, които днес напълниха кошниците!
За всички, които слушат това което и аз!
....кво ша кажеш Караконджуле?
Дали и ти си в тази група?
http://www.youtube.com/watch?v=qI8I6qcxWyU
Коментар
-
Форекс Форексов
Аяксчо, не богохулствай със зли думи срещу Божествената система че след още малко такива думи ще дойде делегация от ООН с току-що издадена присъда за 50 години пандиз! Важното е да има въргал във форума 8) Къси-дълги, все тая е, има само една печеливша Система, но пък си имаме и кашон с яйца! :lol: Писачите да му мислят 8)
Ценете истински хубавите неща в живота!
Айде приятен търкал, ще ми се да го продъжим но се веселете без мен! И не продавайте паунд/долар.
Коментар
Коментар