Б----и м----а Дау надолу с 250 п .Браво на скъсилите го .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Забелязах го че е някаво Фибо 8) Но може и МА да е.
В понеделник няма да го видим това ниво, нито в близкото бъдеще.
Няма как да не се съгласиш че технически в момента няма падане, което има за цел 8550.
Ама карай - пилците се броят наесен 8) Пак ще го обсъждаме.
Започва викенда, стига ксерокс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kiril123не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре
Гарантирам ти че и след четвърт година няма да сме там. Но ако идем там, нещата за нагоре много ще се размият.
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре
Гарантирам ти че и след четвърт година няма да сме там. Но ако идем там, нещата за нагоре много ще се размият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от tradeспоред мен като първа цел 106 или там някъде а после след всички корекциики и под корекциики може и 100 но разбира се всичко е е в рамките на предположения а може би на някои целта му може дда е 130))
))
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeспоред мен като първа цел 106 или там някъде а после след всички корекциики и под корекциики може и 100 но разбира се всичко е е в рамките на предположения а може би на някои целта му може дда е 130))
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Форекс Форексов
Караконджул, ако пробием 9075 --> aud/usd = 0.9550 след 1 година. И с фундамент, и без фундамент, все ще е там.
Дотогава колко вазелин ще се употреби, предполагам можеш да се сетиш! :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от Happy68Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните плановеА осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка
- май е време да я пресича, но на мен ми се струва, че ще е само за корекция. За после - ще видим като му дойде времето
Преди да настане т.н. криза с ликвидността осито нямаше фундамент само по себе си, златато също, всичка беше в казана assets и всичкото вървеше заедно. Когато ликвидността пресъхна осито намери истински фундамент и според мен тренда е далеч от изчерпване. Силната йена прави японците с по-голяма покупателна способност и Япония е първа дестинация за износа на суровини от Австралия, силната йена си е добра за осито.
Корекцията в озито започна преди няколко дни и е свързана с новините от пазара на НИ в Австралия ако ги следите. При положение, че там нещата се усложнят ще мислиме пак.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Happy68Ааа, във форума месечни цели вече не давам. март месец като казвах ,че на кабела му трябва нов връх, ме оплюха. Е, какво станаДокато народа тук скъсяваше индекси, аз им говорех за нови върхове и какво пак - знае се. Така че, сори, ама ще я караме само на дневни
Помня, олигофрените ревнаха за доларов тренд като видяха консолидацията и се наежиха срещу теб. Месечната графика е велика графика, ама не е профани.
Добре, кажи ми целите на ушенцеИ аз моите ще ти ги кажа на ушенце, защото форума си има експерта Fuckts с дългите долари, чиито прогнози винаги се сбъдват, така че няма нужда от нашето мнение тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от karakondjulХепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя)
А осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка
- май е време да я пресича, но на мен ми се струва, че ще е само за корекция. За после - ще видим като му дойде времето
Има сигналче - отиграваме, ако няма, седим и чакаме.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Happy68Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове
Задръстения да не се меша тук, ако може.Докато народа тук скъсяваше индекси, аз им говорех за нови върхове и какво пак - знае се. Така че, сори, ама ще я караме само на дневни
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Форекс ФорексовТъпако, нека спрем да занимаваме форума с никога несбъдващите ти се прогнози и да оставим кервана да си върви.
Като ти сменят памперса ореваваш целия форум... Като се насереш, се смълчаваш под масата. По това си личи що за трейдър си... Я ме запознай с новините по ДЕМО-конкурсите! Явно тази тема е доминираща в съзнанието ти. :lol:
Успех и приятна почивкаForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от karakondjulХепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя)
А осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка
Pip master
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Happy68Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове
Задръстения да не се меша тук, ако може.
Коментар
Коментар