IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Б----и м----а Дау надолу с 250 п .Браво на скъсилите го .

Коментар

• Забелязах го че е някаво Фибо 8) Но може и МА да е.

В понеделник няма да го видим това ниво, нито в близкото бъдеще.
      Няма как да не се съгласиш че технически в момента няма падане, което има за цел 8550.

Ама карай - пилците се броят наесен 8) Пак ще го обсъждаме.

Започва викенда, стига ксерокс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Първоначално изпратено от kiril123
        не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре
        Ех, Киро, тие фибота ...

Гарантирам ти че и след четвърт година няма да сме там. Но ако идем там, нещата за нагоре много ще се размият.
        напротив това е една елементрана корекция до 20 МА на дневна , точно там отива защото керитта затварят и това ниво може още понеделник да го видиш . Малко пресилено де , но ......

Успех
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре
          Ех, Киро, тие фибота ...

Гарантирам ти че и след четвърт година няма да сме там. Но ако идем там, нещата за нагоре много ще се размият.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            Първоначално изпратено от trade
            според мен като първа цел 106 или там някъде а после след всички корекциики и под корекциики може и 100 но разбира се всичко е е в рамките на предположения а може би на някои целта му може дда е 130))
            не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре , същото важи и за нзд 0.7280 чакам там слкедващата седмица и купувам с цели 0.80 че и на горе
            kolega що за извод те накара да си помислиш че долар иена ще отиде до0.85 40 да не би да бъркаш двоиката нещо))
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
              според мен като първа цел 106 или там някъде а после след всички корекциики и под корекциики може и 100 но разбира се всичко е е в рамките на предположения а може би на някои целта му може дда е 130))
              не знам къде , но първо до 0.8540-50 и после нагоре , същото важи и за нзд 0.7280 чакам там слкедващата седмица и купувам с цели 0.80 че и на горе

Коментар

• според мен като първа цел 106 или там някъде а после след всички корекциики и под корекциики може и 100 но разбира се всичко е е в рамките на предположения а може би на някои целта му може дда е 130))
                Pip master

Коментар

• Караконджул, ако пробием 9075 --> aud/usd = 0.9550 след 1 година. И с фундамент, и без фундамент, все ще е там.

Дотогава колко вазелин ще се употреби, предполагам можеш да се сетиш! :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от Happy68
                    Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове А осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка - май е време да я пресича, но на мен ми се струва, че ще е само за корекция. За после - ще видим като му дойде времето
                    zdraweite ако под месечните планове се има предвид оная графика която бе постнала неотдавна си мисля седмична бе и трендлинията която спира кято спира възходящото движение на долар иена би последвал сериозен седмичен спад може би но това автоматично ме наважда на мисълта дали пропадането на долар иена няма да доведе до покачването на долар канадец и евро австралиец
                    Без да искам да провокирам война на тема фундамент и техника, аз виждам фундаментално обяснение защо силната йена никак не пречи на още по-силно оси.

Преди да настане т.н. криза с ликвидността осито нямаше фундамент само по себе си, златато също, всичка беше в казана assets и всичкото вървеше заедно. Когато ликвидността пресъхна осито намери истински фундамент и според мен тренда е далеч от изчерпване. Силната йена прави японците с по-голяма покупателна способност и Япония е първа дестинация за износа на суровини от Австралия, силната йена си е добра за осито.

Корекцията в озито започна преди няколко дни и е свързана с новините от пазара на НИ в Австралия ако ги следите. При положение, че там нещата се усложнят ще мислиме пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                      Ааа, във форума месечни цели вече не давам. март месец като казвах ,че на кабела му трябва нов връх, ме оплюха. Е, какво стана Докато народа тук скъсяваше индекси, аз им говорех за нови върхове и какво пак - знае се. Така че, сори, ама ще я караме само на дневни
                      Помня, олигофрените ревнаха за доларов тренд като видяха консолидацията и се наежиха срещу теб. Месечната графика е велика графика, ама не е профани.

Добре, кажи ми целите на ушенце И аз моите ще ти ги кажа на ушенце, защото форума си има експерта Fuckts с дългите долари, чиито прогнози винаги се сбъдват, така че няма нужда от нашето мнение тук

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                        Хепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя )
                        Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове А осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка - май е време да я пресича, но на мен ми се струва, че ще е само за корекция. За после - ще видим като му дойде времето
                        zdraweite ако под месечните планове се има предвид оная графика която бе постнала неотдавна си мисля седмична бе и трендлинията която спира кято спира възходящото движение на долар иена би последвал сериозен седмичен спад може би но това автоматично ме наважда на мисълта дали пропадането на долар иена няма да доведе до покачването на долар канадец и евро австралиец
                        Откакто не си задавам този въпрос съм си много добре Има сигналче - отиграваме, ако няма, седим и чакаме.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове
                          Въпрос с много повишена трудност - какви са месечните цели според теб?

Задръстения да не се меша тук, ако може.
                          Ааа, във форума месечни цели вече не давам. март месец като казвах ,че на кабела му трябва нов връх, ме оплюха. Е, какво стана Докато народа тук скъсяваше индекси, аз им говорех за нови върхове и какво пак - знае се. Така че, сори, ама ще я караме само на дневни
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Тъпако, нека спрем да занимаваме форума с никога несбъдващите ти се прогнози и да оставим кервана да си върви.
                            Мушморок, я прочети какво му написах на Кирчо вчера за предстоящия шиш в кивито и тогава коментирай прогнозите ми отпреди половин година!

Като ти сменят памперса ореваваш целия форум... Като се насереш, се смълчаваш под масата. По това си личи що за трейдър си... Я ме запознай с новините по ДЕМО-конкурсите! Явно тази тема е доминираща в съзнанието ти. :lol:
                            Мда прравилно каза вчера . Обаче аз махнах дългата на 0.7518 и сложих къса , не не успях да прибера профита долу щото се целих в 0.7380 . сега пак съм къс с тази цел .
                            Успех и приятна почивка

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                              Хепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя )
                              Pip master

Коментар

Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове
                                Въпрос с много повишена трудност - какви са месечните цели според теб?

Задръстения да не се меша тук, ако може.

Коментар

Working...
                                X