IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Тъпако, нека спрем да занимаваме форума с никога несбъдващите ти се прогнози и да оставим кервана да си върви.
    Мушморок, я прочети какво му написах на Кирчо вчера за предстоящия шиш в кивито и тогава коментирай прогнозите ми отпреди половин година!

Като ти сменят памперса ореваваш целия форум... Като се насереш, се смълчаваш под масата. По това си личи що за трейдър си... Я ме запознай с новините по ДЕМО-конкурсите! Явно тази тема е доминираща в съзнанието ти. :lol:

Коментар

• Vupros: Kade da si otvorq realna smetka?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Хепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя )
        Дааа, точно гледах, че йената си направи ходенето догоре и сега е време да си изпълнява месечните планове А осито - така хубаво се е "паркирало" на тази трендлинийка - май е време да я пресича, но на мен ми се струва, че ще е само за корекция. За после - ще видим като му дойде времето
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Е как да съм дълъг в паундйен, бе - нали според прогнозите ти, Fuckts&Sucks, тя отдавна е под 221 даже е с отрицателни стойности и вече не се търгува.

Ех, как ги няма старите песове от форума да си спомним как Fuckts продаваше ОЗИ дългосрочно на 0.78 ...

Тъпако, нека спрем да занимаваме форума с никога несбъдващите ти се прогнози и да оставим кервана да си върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            ЗА пореден път се убеждавам че СТС са много коректен брокер . Оправиха ми позицията кяото се беше затворила от иглата през нощта . Това не е реклама а просто изказвам мнението си за тях .

ТАКА СЕ РАБОТИ

успех
            Трябвало да я затвориш веднага щом са ти я "оправили". Сега пак си по пътя на... иглата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Да, Кайзен, има дълги в паунда!
              Човекът пита за кабела... Да не си се натресал дълъг и в паунд/йена?
              Нищо... Случва се... Дишай дълбоко!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                златото пада
                Златото ще си консолидира малко, колкото да се намятат простаците с доларовия тренд на къси и току виж отишло на 835 преди да успеят да се насерат от изненада че са фалирали.

Коментар

• Не знам за какви върхове говорите при условие че Дау е с над 200п надолу керитата летят като обезумели златото пада

Коментар

• Да, Кайзен, има дълги в паунда!

Те наистина се запасяват яко с вазелин, щото от известно време Fuckts&Sucks го боли ... сърцето ... от покачванията на паунда и еврото -- ама имай предвид, че той го кара на дълги долари от миналата година, така че вазелина си е абсолютна необходимост!

Но споко, щом Fuckts&Sucks е казал че паунда ще пада, значи ще пада. Всичките му прогнози за движения на пазара се сбъдват ... но 2-3 години след като ги дава

Хубавото на нашия пазар е че няма нужда от анализ -- щото тренда е само един и е константен 8)

Коментар

• Първоначално изпратено от KaiZen
                      Има ли някой дълъг в кабела?
                      Знам за един със сигурност, но той оттърча до аптеката за да попълни запасите си от вазелин за другата седмица!

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от kiril123
                        Първоначално изпратено от dinobot
                        Или добра евро засилка за 1.4180.

:]
                        1.4203 и затваряне над 1.43 прогнозирам аз ,

хайде да видиме
                        1.43 добре , но не и днес а може би и в следващите ден два.Виж какво става с е/й

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                          Едно предложение за таргет при еврото - 1,4360-70.

Обоснования: Базата, която направи преди няколко дни е нещо като правоъгълник. Той обикновено се получава по средата на дадено движение. Което пък ни дава горепосочената цифра. (говоря за дневна графика).
                          не с лошата де
                          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Хепи, скива ли кво стана с йената и осито, потеглиха си всеки по пътя )

Коментар

• Едно предложение за таргет при еврото - 1,4360-70.

Обоснования: Базата, която направи преди няколко дни е нещо като правоъгълник. Той обикновено се получава по средата на дадено движение. Което пък ни дава горепосочената цифра. (говоря за дневна графика).
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от KaiZen
                                Има ли някой дълъг в кабела?
                                този въпрос е актуален вече 3 години

извинявай, не е конкретно за теб.
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X