IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БНБ, последната ти прогнозичка беше за дълъг долар-шв франк, това се случи след 3 последователни твои постове за късо евро. Късото евро е ясно, но за шв франк не знам как свършиха нещата, че не ги следя - напечели ли се здраво?

За йената не си спомням да си споменавал нищо - как са там нещата?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      Първоначално изпратено от BNBB
      някакви глупости ...
      БНБ, къде се губиш? Предполагам, че печелиш здраво както винаги - предполагам и че другата седмица ще липсваш от форума за да ревизираш анализите си.

Видам че и Брат Веж се е върнал на линия! Очевидно доларът ще мачка другата седмица и пролетариата ще тържествува над елита!
      Не се ядосвай Таласъме,
      Ако искаш да си ми полезен с нещо, излез с аргументи. Ако ти липсва техника, ползвай фундаменталните локуми. Ти печалбите остави на нас, ами кажи от де го вадиш този глас
      Казах, че пиянските ти шегички ме отегчават до мозъка на костите ми, а и със сигурност дразнят останалите колеги във форума.
      Призовавам администратора да се намеси и да помогне този форум да е средище за професионални мнения, а не арена за избиване на комплекси.

Коментар

• Колкото и да не ми се вярва има път нагоре.
        Като цяло обаче си мисля, че понеже всички очакват СЕГА И ВЕДНАГА да празнуваме 1,45 нивото, то преди това маркетмейкърите ще ни организират една хубава корекция или консолидация. Най-малкото за да засилят моментума и да оберат стоповете и след това ще ви играят по свирката.
        Аз лично съм за корекцията преди да отиваме още нагоре. Иначе 1.45 е въпрос на време.

Коментар

• Щом и 24 часа и Труд - тези велики вестници - взеха да дават прогнози, значи всичко е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
            някакви глупости ...
            БНБ, къде се губиш? Предполагам, че печелиш здраво както винаги - предполагам и че другата седмица ще липсваш от форума за да ревизираш анализите си.

Видам че и Брат Веж се е върнал на линия! Очевидно доларът ще мачка другата седмица и пролетариата ще тържествува над елита!

Коментар

• Вашингтон. Високите цени на петрола имат временен характер, изрази мнение руският министър на финансите Алексей Кудрин пред репортери във Вашингтон, където взима участие в годишното събрание на Международния валутен фонд и Световната банка, предаде РБК.
              “Цената на петрола се намира на спекулативно ниво и се подгрява от конфликти в петролодобивните региони. По оценките на експерти, тя е значително надценена и затова аз смятам, че това покачване на цените е временно”, отбеляза Кудрин.
              “Подобен ръст, какъвто имаме в момента, носи повече валута на Русия, но не се явява устойчив в дългосрочна перспектива”, добави той.
              По думите на руския министър, руското министерство на финансите оценява средната дългосрочна стойност на петрола на световните пазари на 50 долара за барел. При което, с отчитането на инфлацията след 10 г. този показател ще бъде 60 долара за барел.

Анкара. 16 турски военнослужещи са били убити, а други 17 са били ранени през изминалата нощ при сблъсъци с терористи от Кюрдската работническа партия, близо до турската граница с Ирак. Голяма група терористи от Кюрдската работническа партия, проникнала в Турция от Северен Ирак, е нападнала батальон Командоси в околностите на село Дагджа, околия Юксекова на провинция Хаккяри. В тази провинция са разположени турски части за борба с екстремисти от ПКК, преминаващи границата, за да извършват атентати в Турция. При нападението терористите са използвали тежко оръжие и по първоначални данни са убити 16 военнослужещи и 17 военнослужещи са ранени. Нападението е започнало снощи в 23.30 часа като първо е бил взривен мост над река, разделящ позициите между два батальона Командоси и намиращ се на 20 километра от границата. След това в 01.00 часа тази сутрин е бил нападнат единият батальон. По някои данни част от войниците са били принудени да избягат, за да не бъдат дадени повече жертви. Ранените са откарани с хеликоптери в болница, като състоянието на част от тях е тежко и се предполага, че броят на жертвите може да нарасне. В района са прехвърлени допълнителни войскови части. При постоянно осигурена въздушна подкрепа операцията на турската армия продължава, като от време на време стават ожесточени престрелки. Междувременно иракската граница е подложена на масивен артилерийски обстрел. Днешната новина за извършеното от ПКК нападение беше предадена като извънредна от всички световни агенции – АП, Ройтерс, Франс прес.
              След терористичното нападение президентът Абдуллах Гюл отмени посещението си в провинция Кайсери. Преди това Абдуллах Гюл беше оповестил, че ще гласува на референдума за промени в конституцията в родния си град. Премиерът Реджеп Тайип Ердоган, който е в Истанбул за гласуването на референдума, също съобщи , че спешно се завръща в Анкара.
              Той оповести, че тази вечер се свиква извънредно съвещание по въпросите на тероризма. Съвещанието ще бъде председателствано от президента Абдуллах Гюл и в него ще участват представители на всички държавни институции, имащи отношение към борбата срещу тероризма.
              В сряда турският парламент разреши провеждането на военна офанзива срещу бази на ПКК в Северен Ирак. САЩ и Европейският съюз призоваха Анкара към сдържаност, опасявайки се, че евентуална военна операция би дестабилизирала целия регион.

Коментар

• "Paulson repeated that while a ``strong dollar is in our nation's interest'' he wants exchange rates to be set in free markets. Europe's G-7 members are also divided with German Finance Minister Peer Steinbrueck telling reporters that the euro's value is ``nothing dramatic.''
                http://www.bloomberg.com/apps/news?p...vM0&refer=home
                Това ако се възприеме по логичния начин от пазара еврото наистина може да тресне 1.45 тази седмица.
                Фактс - Paulson все пак не е пропуснал да си спомене неговото,но една птичка пролет не прави

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
                  Първоначално изпратено от Facts
                  Лоши новини за доларовите фенове. Без интервенция или някаква по-съществена вербална намеса, доларът може да изпуши за нула време над 1,45... Г8 приключи без Хенри Поулсен да обели и дума за политика на силен долар или най-малкото че силният долар е в интерес на САЩ. Едва когато журналист му зададе въпроса за обезценяващия се долар той смрънка нещо за... Китай и юана...
                  Чудесно ! Значи довечера влизаме къса долар/йена и гоним 112 !!!
                  Мерси за информацията !
                  Само заради това, че няма новини от Г-8 не значи, че доларът ще продължи да отслабва. Още повече финансовият министър Поулсън няма толкова голямо влияние върху пазарите - за разлика от Бернанке. А и в началото на срещата на Г-8 страните в нея подчертаха и предупредиха, че тази среща ще протече без изненади и новини за пазарите. По-добпе се взирайте в техниката и огледайте календарът за следващата седмица. А и не на последно място обърнете внимание че и вестниците като 24 часа и Труд дори си позволяват да съобщават с категоричност, че еврото ще удари 1,45. Обикновенно когато всички медии запеят в хор че валутата продължава да расте се случва обратното. Накратко - не търсете под вола теле

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Лоши новини за доларовите фенове. Без интервенция или някаква по-съществена вербална намеса, доларът може да изпуши за нула време над 1,45... Г8 приключи без Хенри Поулсен да обели и дума за политика на силен долар или най-малкото че силният долар е в интерес на САЩ. Едва когато журналист му зададе въпроса за обезценяващия се долар той смрънка нещо за... Китай и юана...
                    Чудесно ! Значи довечера влизаме къса долар/йена и гоним 112 !!!
                    Мерси за информацията !

Коментар

• Лоши новини за доларовите фенове. Без интервенция или някаква по-съществена вербална намеса, доларът може да изпуши за нула време над 1,45... Г8 приключи без Хенри Поулсен да обели и дума за политика на силен долар или най-малкото че силният долар е в интерес на САЩ. Едва когато журналист му зададе въпроса за обезценяващия се долар той смрънка нещо за... Китай и юана...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                        Колеги, само администратора може да каже (по-вероятно - да не каже) защо не можех да вляза да напиша съобщение последните няколко дни.Не е все едно............
                        Та исках да напиша още по-рано, че индексите подскачат като заклани петли (кокошки....) и естествено след всеки все по-слаб отскок падат все по-ниско............Балонът издиша, издиша.....
                        Чисто технически бай Джони отива към 12500 .Но мисля, че може и да не спре за корекция на седмична преди 12000.А какви ще са последствията от отрезвяването на инвеститорите толкова високо по най-яко люлеещите се клони на крушата......
                        На слука на всички и успешен ММ!
                        И приятна почивка в уйкенда!
                        При такъв тренд ти ми говориш за пад от над 20 фигури... спри алкохола и дрогата!
                        Целите на S&P са 1610/20 ти ми говориш за такъв спад...
                        При спад под 1460 ще се потвърди прогнозата ми и спрямо S&P.
                        При възстановяване над 1555 може и да се окажеш прав!
                        Мисля, че правиме "С" корективна и поемаме надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                          Колеги, само администратора може да каже (по-вероятно - да не каже) защо не можех да вляза да напиша съобщение последните няколко дни.Не е все едно............
                          Та исках да напиша още по-рано, че индексите подскачат като заклани петли (кокошки....) и естествено след всеки все по-слаб отскок падат все по-ниско............Балонът издиша, издиша.....
                          Чисто технически бай Джони отива към 12500 .Но мисля, че може и да не спре за корекция на седмична преди 12000.А какви ще са последствията от отрезвяването на инвеститорите толкова високо по най-яко люлеещите се клони на крушата......
                          При такъв тренд ти ми говориш за пад от над 20 фигури... спри алкохола и дрогата!
                          Целите на S&P са 1610/20 ти ми говориш за такъв спад...
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Коментар

• Колеги, само администратора може да каже (по-вероятно - да не каже) защо не можех да вляза да напиша съобщение последните няколко дни.Не е все едно............

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Изводите да не слагаме стоп ли са?
                                Не разбира се,точно обратното - трябва да слагаме винаги стоп,че да не изпуснем шипа,все пак такива кефчета не става всеки ден

Коментар

Working...
                                X