If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега прегледах записа от парични потоци. Понижаването на лихвата в Канада се е изтълкувало като лоша новина и канадеца се е обезценил. Явно не е закон. но при щатския долар понижаването на лихвения процент миналия месец се е приело като добра новина, както съм го отбелязал на графиката. Щв поживеем ще видим, но аз мисля че ако на 30-ти ФЕД понижи още лихвата пазара ще подкрепи долара в първия момент както направи миналия месец.
bvg, не приемай с лоши чувства закачките. Повечето хора се опитват да ти кажат полезни неща. Аз също ще купя долари когато свалят лихвите, но не защото са ги свалили, а защото вероятността да ги свалят още намалява. И пак стигаме до извода, че лихвите са определящи. Всичко зависи от това - дали още ще се свалят или няма, както и обратното важи за вдигането им. Поздрави и успех!
сега прегледах записа от парични потоци. Понижаването на лихвата в Канада се е изтълкувало като лоша новина и канадеца се е обезценил. Явно не е закон. но при щатския долар понижаването на лихвения процент миналия месец се е приело като добра новина, както съм го отбелязал на графиката. Щв поживеем ще видим, но аз мисля че ако на 30-ти ФЕД понижи още лихвата пазара ще подкрепи долара в първия момент както направи миналия месец.
Между другото, и аз съм на къс канадец, но повече позиции съм сложил към йената. Много удари му се насъбраха - сваляне на лихви, днес лоши данни и само нефта го крепи, но по-скоро май по инерция трейдърите не го продават. Мисля, че паритет повече няма да видим.
Пригответе се за рали при када дори при малко лоши данни -ефекта от свалянето на лихвата оше не е изконсумиран .Успех.
какво стана в краина сметка канадеца стана ли по - скъп от свалянето на лихвата или стана по-евтин?
за да няма съмнения за обърнат монитор преди новината колко беше курса и колко стана след нея?ПЛП ти май си го отиграл
Лихвата беше вчера и канадеца поевтиня но после се засили със спада на долара към почти всички валути .Днес данните не бяха свързани с лихвите но канадеца пак поевтиня поради 1 лоши данни 2 засилване на долара .Но мисля ,че поевтиняването му се задържа от скъпия петрол все още.Както казах и преди при спад на петрола, очаквам пробив на 1.03 и ходене докъм 1.08-1.10.Лична прогноза не ангажирам никого.
stiga ste se buzikali s momcheto siguren sum che razbra veche che trebva da pochete purvo ta posle da izkazva mneniee
hahahaaa
na normalno postaven monitor
Така като гледам, днес може би ще е един от малкото дни напоследък, когато последния половин час борсата ще завърши низходящо. (без да си обръщам монитора).
Хора аз говоря за първичната реакция на пазара. Как реагира пазара когато ФЕД понижи лихвите? мога на графиката да ви покажа точно в кой момент стана. Да верно ефекта беше краткотраен 1 седмица, но неможем да очакваме че ниската лихва ще спаси икономиката веднага трябва минимум година.
Колега а как реагира канадеца вчера като му свалиха лихвата ?
не поскъпна ли спрямо долара или се лъжа? и точно това беше основния мотив. Не следя канадеца може и да грреша.
Колеги, човекът има "обратното" мнение за поскъпване. Т.Е. той гледа дали долар/канадец е нагоре и това за него е поскъпване.
Колега обърни монитора на обратно и всичко става 6
Хора аз говоря за първичната реакция на пазара. Как реагира пазара когато ФЕД понижи лихвите? мога на графиката да ви покажа точно в кой момент стана. Да верно ефекта беше краткотраен 1 седмица, но неможем да очакваме че ниската лихва ще спаси икономиката веднага трябва минимум година.
не поскъпна ли спрямо долара или се лъжа? и точно това беше основния мотив. Не следя канадеца може и да грреша.
Колеги, човекът има "обратното" мнение за поскъпване. Т.Е. той гледа дали долар/канадец е нагоре и това за него е поскъпване.
Коментар