IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg
    Здравейте колеги, аз мисля че още след 10-15 дена ще видим пак 1,60+ но преди това има 2 вариянта според мен.. първи: слизане до 1,55 ако ФЕД не намали лихвите или този спад който наблюдаваме е бил предварителна реакция и цепим яко нагоре. Втори: слизане до около 1,51 за 5-6 дена и след това бавен възход 5-6 дена до 1,60. Разасъженията ми са чисто фундаментални и стъпват на базата на предишното намаляне на лихвите на фед
    Бавен ход 5-6 дена за 900 пункта :lol: аз на това му викам права черта нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
      Първоначално изпратено от PLP
      Първоначално изпратено от alekio
      PLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещо
      По демаркер проби седмичните си цели наред са месечните като най -долната е 1.4506 засега .Естествено няма да стане за 1-2 седмици но засега там са целите .
      При кой брокер си щото аз нямам на седмична такъв пробив
      При СТСсъм , ама го ползвам на алпари този индикатор от един приятел-накратко има пробив на трендлиния с дъна на седмична 4438 и 5342.
      ти чел ли си ДеМарк? И как той чертае ТЛ? Питам не за друго, ами защото въпросния индикатор не винаги чертае правилно, затова трябва да се прави филтриране.
      да .Чертае си линиите като използва последни 2 локални дъна за подкрепа или 2 локални върха за съпротива -това е основното -аз също не му се доверявам на 100 % но все пак го имам предвид когато решавам за някоя сделка .Виждам много дълга дръжка на флага на еврото .Дано се поттвърди с пробив под 56.Всъщност както писах и вчера очаквам спад на еврото ,но е възможно и една корекция докъм 1.5750-60.Ще гледаме да видим.Успех на всички сПикуланти

Коментар

• Здравейте колеги, аз мисля че още след 10-15 дена ще видим пак 1,60+ но преди това има 2 вариянта според мен.. първи: слизане до 1,55 ако ФЕД не намали лихвите или този спад който наблюдаваме е бил предварителна реакция и цепим яко нагоре. Втори: слизане до около 1,51 за 5-6 дена и след това бавен възход 5-6 дена до 1,60. Разасъженията ми са чисто фундаментални и стъпват на базата на предишното намаляне на лихвите на фед

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          По демаркер проби седмичните си цели наред са месечните като най -долната е 1.4506 засега .Естествено няма да стане за 1-2 седмици но засега там са целите .
          При СТСсъм , ама го ползвам на алпари този индикатор от един приятел-накратко има пробив на трендлиния с дъна на седмична 4438 и 5342.
          ти чел ли си ДеМарк? И как той чертае ТЛ? Питам не за друго, ами защото въпросния индикатор не винаги чертае правилно, затова трябва да се прави филтриране.
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
            Ясно колега ами тои тоз индиактор е добър ама това на седмична графика докато се разхвърли ще минат бая време пък и той може и други неща покаже, аз 4аакам нов връх и после спад голям,
            Айде лека и профитна
            Аз мисля че приключихме с върховете поне до есента но ,ще видим все пак какво ще стане.

Коментар

Междувпрочем както писах миналата седмица ,че имаме мечо поглъщане на дневна така тази седмица обръщам внимание ,че такова се появи и на седмична графика .Затваряне тази седмица под 5554 ми дава основание да чакам по-голям спад на еврото .
              1,50 nai dobre obru6tam wnimanie `e tazzi sedmica dolar iena e pred spad na dnewna imame klin i trqbwa da se o`ertaqt granicite na predstoq6tiq reinndj
              Pip master

Коментар

• Утре чакам еврото да коригира малко нагоре,след като днес след данните за немското CPI не видяхме ново дъно.

Коментар

• Ясно колега ами тои тоз индиактор е добър ама това на седмична графика докато се разхвърли ще минат бая време пък и той може и други неща покаже, аз 4аакам нов връх и после спад голям,
                  Айде лека и профитна

Коментар

Коментар

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Междувпрочем както писах миналата седмица ,че имаме мечо поглъщане на дневна така тази седмица обръщам внимание ,че такова се появи и на седмична графика .Затваряне тази седмица под 5554 ми дава основание да чакам по-голям спад на еврото .

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          Първоначално изпратено от akylata
                          nqkakvi idei za pazara ???
                          докато не минем 1.57 с 4 часов затворен бар ще целим надолу . възможно е да видим 1.5150 . но зависи от много фактори и засега ми се струва че еврото е слабо а не долара силен . и тепърва ще си проличава слабостта му .

поздрави
                          Вече не чакаш ли 1.63-64?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от akylata
                              nqkakvi idei za pazara ???
                              докато не минем 1.57 с 4 часов затворен бар ще целим надолу . възможно е да видим 1.5150 . но зависи от много фактори и засега ми се струва че еврото е слабо а не долара силен . и тепърва ще си проличава слабостта му .

поздрави
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• o`akwam test na 1.58 no w interes na istina ta takyw sedmi`en bar nizhodq6t weroqtno nqma da e sam sorry za latinica
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X