Първоначално изпратено от bvg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioPLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещо.Чертае си линиите като използва последни 2 локални дъна за подкрепа или 2 локални върха за съпротива -това е основното -аз също не му се доверявам на 100 % но все пак го имам предвид когато решавам за някоя сделка .Виждам много дълга дръжка на флага на еврото .Дано се поттвърди с пробив под 56.Всъщност както писах и вчера очаквам спад на еврото ,но е възможно и една корекция докъм 1.5750-60.Ще гледаме да видим.Успех на всички сПикуланти
Коментар
-
Здравейте колеги, аз мисля че още след 10-15 дена ще видим пак 1,60+ но преди това има 2 вариянта според мен.. първи: слизане до 1,55 ако ФЕД не намали лихвите или този спад който наблюдаваме е бил предварителна реакция и цепим яко нагоре. Втори: слизане до около 1,51 за 5-6 дена и след това бавен възход 5-6 дена до 1,60. Разасъженията ми са чисто фундаментални и стъпват на базата на предишното намаляне на лихвите на фед
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioPLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещоБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alekioЯсно колега ами тои тоз индиактор е добър ама това на седмична графика докато се разхвърли ще минат бая време пък и той може и други неща покаже, аз 4аакам нов връх и после спад голям,
Айде лека и профитна
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPМеждувпрочем както писах миналата седмица ,че имаме мечо поглъщане на дневна така тази седмица обръщам внимание ,че такова се появи и на седмична графика .Затваряне тази седмица под 5554 ми дава основание да чакам по-голям спад на еврото .Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioPLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от alekioPLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от akylatanqkakvi idei za pazara ???
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от akylatanqkakvi idei za pazara ???
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар