IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PLP как го установи този спад при еврото от 11 фигури и нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
      Първоначално изпратено от alekio
      http://forexmorex.hit.bg/eu28.gif
      Това е моето виждане
      малко смело ми се вижда..още повече, ако не намалят в сряда лихвите
      То ще си проличи дали ще изезе, ако не стопа мился си, че чертаем разширяващ триъгълник на тоя етап друго не виждам,
      Упсех

Коментар

• 1.45

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
          http://forexmorex.hit.bg/eu28.gif
          Това е моето виждане
          малко смело ми се вижда..още повече, ако не намалят в сряда лихвите

Коментар

• http://forexmorex.hit.bg/eu28.gif
            Това е моето виждане

Коментар

• nqkakvi idei za pazara ???

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Сел-сигнали от подобен тип са ... опасни. Но пък хубавото на тоя пазар е че може да познаваш в 15% от случаите и пак да си печеливш
                а може 80% да познаваш и пак да си губещ, а колкото до сигналите - гледам тежеста да е 90% време и 10% сигнал
                Знаеш ли , май си прав за кивито ! Влизам за 30-40 п. скалп късо !
                Да го видим ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Сел-сигнали от подобен тип са ... опасни. Но пък хубавото на тоя пазар е че може да познаваш в 15% от случаите и пак да си печеливш
                  а може 80% да познаваш и пак да си губещ, а колкото до сигналите - гледам тежеста да е 90% време и 10% сигнал

Коментар

• Сел-сигнали от подобен тип са ... опасни. Но пък хубавото на тоя пазар е че може да познаваш в 15% от случаите и пак да си печеливш

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                      Къса EUR/JPY от 163.77 , стоп 164.51 цел 162.70 !
                      Ако GBP/USD се качи до 1.9950 също е за продаване !
                      Затварям на 163.07 на +70 п. Тая я пиша перфектна ! Ще се огледам
                      за нещо друго , ако няма - за днес стига !

Коментар

Усъмних се да не би петте ми брокера едновременно да ме лъжат, щото сел сигнал на седмична няма. Та да не би да нямам достъп до някои секретни котировки, ама щом си при делтите ... (бегай от там) :?
                        странно, аз на делта графики и не гледам защото не биват. а и за бягане не мисля защото за 3-4 години при тях не съм видял нещо кой знае колко нередно (преди това при ЕЛАНА). за БГ брокер стават. а за сигнала - явно гледаме различни неща - аз виждам пробив на предходния връх и затваряне под отварянето на седмицата

Коментар

• Усъмних се да не би петте ми брокера едновременно да ме лъжат, щото сел сигнал на седмична няма. Та да не би да нямам достъп до някои секретни котировки, ама щом си при делтите ... (бегай от там) :?

Коментар

Първоначално изпратено от kaloian
                            Първоначално изпратено от kritelin
                            kaloian 4h сигнали се отиграват на семдична баса,седмични сигнали на месечна база и т.н.
                            важното е че седмични не се отиграват на дневна база а се потвърждават седмични на седмична
                            особенно AUD/$ дава доста добри sell сигнали на седмична
                            Пич, кой ти е брокера?
                            делта, но какво значение има в случая ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              kaloian 4h сигнали се отиграват на семдична баса,седмични сигнали на месечна база и т.н.
                              важното е че седмични не се отиграват на дневна база а се потвърждават седмични на седмична
                              особенно AUD/$ дава доста добри sell сигнали на седмична
                              Пич, кой ти е брокера?

Коментар

• Опаааааааааа.Има ли ударени стопове на канадски гущери?Христос воскресе -долар воскресе!

Коментар

Working...
                                X