IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.26

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Първоначално изпратено от bgg_red
    kiril123 има голяма вероятност за 1.5660
    колко голяма, говори в проценти и как е изчисляваш?
    Ами с оглед предстоящи новини над 50%
    11:00 Италия Търговски баланс със страните извън Еврозоната
    Хи хи хи
    Ще излезнат по-лоши заради силното евро и малко
    ще мръдне назаде то.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
      kiril123 има голяма вероятност за 1.5660
      колко голяма, говори в проценти и как е изчисляваш?
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• kiril123 има голяма вероятност за 1.5660

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Нивото 1.5730-1.5750 е много важно.
          Ако помните при предишното падане,
          много дълго време се клати там !!!!!!

П.П.Не падат злато и петрол.
          Тука е нивото на съдбата
          30-50 на където тръгне натам ще върви
          бех прицелил 1.5540 , обаче си припомних че сме в тренд и то възходящ с изпълнени условия за продължаването му . имаме лонг от камарила на това ниво. Вярвам на този индикатор като сле сряда и четвъртък Днес е особено точен винаги . позиията е по тренда . стопа е 60 пипа . пей сърце. ЦЕля целта по камарила за днес .

1.6090 . ще затворя ако не бием 1.58 и съответно 1.5850 .
          стопа е на 1.5581
          поздрави .
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Докато е в зоната 30-50 няма да отварям.
            Темна Индия е (

Коментар

• заторих късата току що
              отворих дълга с цел 1 фигура нагоре . стоп 50 пипа
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Нивото 1.5730-1.5750 е много важно.
                Ако помните при предишното падане,
                много дълго време се клати там !!!!!!

П.П.Не падат злато и петрол.
                Тука е нивото на съдбата
                30-50 на където тръгне натам ще върви

Коментар

• Zeitgeist.DVDRip.XviD-ArenaBG

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Привет! На 4ч еврото дава сигнал че ще пада.Мечо -поглъщане и пробив на минимума.
                    Верно си е , че на 4 часа е мощен двоен връх.
                    Дали ще пада обаче не знам

П.П.Затворих дългите.
                    Чудя се за къси.
                    Трябва много да се внимава , че
                    инак лошо

Коментар

• Привет! На 4ч еврото дава сигнал че ще пада.Мечо -поглъщане и пробив на минимума.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
                        Здравейте, Всички говорят за върхове и дъна, но лично моето мнение е че в повечето случай дъната и върховете са непредсказуеми и всъщност повече губя опитваики се да ги целя, отколкото печеля. Чета тук разни стратегии за 44% годишна доходност че това било страхотно. Миналата година беше подходящ момент да се направи годишна печалба от 300-500% без да си мръднеш пръста и без да имаш никакъв опит. И малките деца знаеха че долара ще продължи да пада през цялата година. Някой направил ли си е труда да да пресметне ако миналата година Януари беше отворил позиция с 10000 EUR/USD и не я беше затварял докрая на годината, колко пари щеше да има в сметката си? Ами ако прибавим и положителния лихвен суап който не е за пренебрегване и също тъка да допълва позицията си с разумните 10% когато му се увеличи капитала. Лично аз смятам че има голяма вероятност и тази година курса да продължи надолу, макар не така стръмно като досега. Ето ви една стратегия как да печелим докато дадена икономика е в рецесия(спад), без да разбираме от анализ върхове и дъна
                        всичко изглежда много лесно нали, както и да караш колело на 2 гуми ти изглежда лесно преди да си се научил...или пък да си министър председател - това май е най-лесното за пенсионерите пред блока, а да си треньор на футболен отбор май и за мен е мега лесно...странно защо не съм...

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                          Днес или утре ще има тест на върха, тъй ми се струва
                          не ми се вярва, поради няколко причини: първо върхът бе постигнат от доста негативна новина, 2ро - ускерението, постигането на върха и резкия спад са привични за образуването на върхове ( тва май често го повтарям), 3то имам сериозни дивергенции по някой индикатори...приближи ли 1.5850/70 е много добра възможност за селл с очакване на образуване на 1-2-3 модела, стоп над върха т.е. 50-60 пипса и потенциал за развитие като начало 1.55-1.54-1.50 според зависи

Коментар

• Добро утро
                            Струва ми се , че доста дълбоко обраха
                            преди малко стоповете под 1.57 и
                            сега якоооо нагоре ще се надръвчи :

Успешен ден на всички!!!

Коментар

• Днес или утре ще има тест на върха, тъй ми се струва
                              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                Еврото мисля,че приключи напъна нагоре.Въпросът сега е дали това покачване е с корективен характер ( B от A-B-C ) или представлява 1-ва от 5-та.Ако последва сега спад и се ограничи около 1.5550/1.5600 и започне нова фаза на покачване в 5-ца значи влизаме в 3-та от 5-та и 1.5343 ще остане дъно.Тогава вече на масата излиза нивото 1.66,което за мен е цел на финалната 5-та вълна.
                                Добро утро
                                Вчера и аз си мислех за В-то, но тази сутрин вече май не . (добре че не търгувам вълни) Това движение от 5340 въобще не прилича на корективно, а задължителните а-в-с въобще пък не се виждат. Единствения вариант чисто технически е, това да е а-то на в-то, но чак пък толкова грозно да го направят, не вярвам И така, колкото и да не ми се връзва, май ще трябва да се ориентираме към импулс Всичко това са само разсъждения, за подсещане - не ги приемайте на сериозно
                                Някой беше споменал, че за корекция сме минали всички фибота - В-то по принцип може да ходи докъдето си иска - само да не мине началото на А-то (ако е превилно В естествено). Така че фиботата при В-тата не вършат работа
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X