Здравейте, Всички говорят за върхове и дъна, но лично моето мнение е че в повечето случай дъната и върховете са непредсказуеми и всъщност повече губя опитваики се да ги целя, отколкото печеля. Чета тук разни стратегии за 44% годишна доходност че това било страхотно. Миналата година беше подходящ момент да се направи годишна печалба от 300-500% без да си мръднеш пръста и без да имаш никакъв опит. И малките деца знаеха че долара ще продължи да пада през цялата година. Някой направил ли си е труда да да пресметне ако миналата година Януари беше отворил позиция с 10000 EUR/USD и не я беше затварял докрая на годината, колко пари щеше да има в сметката си? Ами ако прибавим и положителния лихвен суап който не е за пренебрегване и също тъка да допълва позицията си с разумните 10% когато му се увеличи капитала. Лично аз смятам че има голяма вероятност и тази година курса да продължи надолу, макар не така стръмно като досега. Ето ви една стратегия как да печелим докато дадена икономика е в рецесия(спад), без да разбираме от анализ върхове и дъна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kiril123за мен от тук поне фигура две надолу . даже мноо повече . заложил съм позиция вече стопа е на 1.5869 . таргета е отворен за тест на 1.50 по принцип е нацелена . залагам на двоен връх формация .
долара е подценен спрямо предишния връх .
поздрави .
са намаляли с 40-50 000--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123за мен от тук поне фигура две надолу . даже мноо повече . заложил съм позиция вече стопа е на 1.5869 . таргета е отворен за тест на 1.50 по принцип е нацелена . залагам на двоен връх формация .
долара е подценен спрямо предишния връх .
поздрави .
Коментар
-
Хане този връх 1.5904 е един шиш при отварянето на пазара.Това не е връх,както се разбира от техниката и за това не можеш да търсиш на 5904 двоен връх.Ако трябваше да става това щеше да става по телата на свещите..а ние ги подминахме тези нива вече.Още утре ще сме над 1.5904 според мен.
П.С. Ако ще прави 2-ен връх 1.5864 е нивото,където трябва да спре :-)
Аз си чакам фалшив пробив на върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от anon6706Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от anon6706Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Можем да се натряскаме до козирката ,
ако вземем да го хванем та движение
от близо 1,60 до 1.30 с мнооого пари.
Пък като изтрезнеем може и да изоставим
форекса щото ще бъдем достатъчно богати
..........Еххххх мечти--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulЗдравейте инвеститори! ....
Моето предложение е от тези нива дългосрочна инвестиция по свапа, тоест шорт на долар-йена. Хмм хмм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от anon6706Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Обаче искам горе долу да знам къде да ги
затворя тез дългите.
Щото може да стане като ония ден с
късите, да ми ги затвори с много дълги
стопове през ноща, защото очаквах още доста
движение надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Обаче искам горе долу да знам къде да ги
затворя тез дългите.
Щото може да стане като ония ден с
късите, да ми ги затвори с много дълги
стопове през ноща, защото очаквах още доста
движение надоле--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Що се мъчите да хващате труден връх при еврото?! Ако искате да скъсявате спрямо долара има къде по-уязвими валути: ози, киви, паунд. Намерете си хубава техническа точка за влизане и действайте. Ясно е, че еврото засега се крепи на Трише и не на последно място - немската икономика. Гледайте какво ИФО изкараха. Дали с Русия и бившите републики търгуват или с някой друг, немската икономика върви и това дава извинения на ЕЦБ да се измъква за лихвите. След час ще излезе търговския баланс на Нова Зеландия. При лоши данни - ще има удобен момент за късо киви. Въпреки, че аз предпочитам да го направя с йената, а не с долара. Поздрави и успех!
Коментар
-
!000
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от bgg_redА какво ще кажите за следния сценарии:
Хамериканската борса си пада.
Петрола си върви до 120-120$ и нагоре.
Златото си върви до 1100 и нагоре.
И кое може да спре еврото?????
Лихви ли ще променят що ли??????
петрол 80-85$
Злато 780-850$
Евро -1,30-1,33
И като за капак борсата им 30% нагоре преди изборите(много важно), няма да има рецесия преди избори, разберете го
доста отдавна рецесията в САЩ е
вече обявена официално !!!!1
Мисля за 1.60 .
Просто бие със 100 пипона предния връх!!!
Има логика нали???
1.6006 излиза,като цел :-)
Коментар
Коментар