сега внимателно на 1.5795 щото там е тренд линията на спада . ако бием сме споко ако не бием при слизане надолу стоповете на 0 и пей сърце
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.26
Collapse
Заключена.
X
X
-
Kъсите дори да продължат 1.5660 е максимума
http://images24.snimka.bg/005378658.jpg
.............
.............http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от kiril123не го приемайте за убеждаване , но 100 пипа под предишен връх при възможност за 1-2-3 си е добра идея за сел ако нямате нищо друго оторено . нали стоп над върха е удачен .
имаме си петрол 106 долара , злато 950 . малко е подценен долара спрямо предичното това ниво . ДИВЕРГЕНЦИЯ ЛИ е това или се бъркам .
поздрави и успех
просто искаше ми се ,но това какво искам аз не е това което става на пазара . Трабва ли да държа позиция назад заради нещо което съм мислил вчра . + Това казах 100 пипа мисля че ги видяхме .
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redАмиииии излезна по-малък от очакването.
Верно май сме занагоре с еврото.много бързо си мениш мнението а пазара слабо реагира...явно...нещо куца...каква е вероятността нашите виждания да са проблемните? нали си по вероятностите...
като мине над 1.58 ще сложа стоп на 0 и това ми е
Аз като мина 1.5750 отворих дълги--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123не го приемайте за убеждаване , но 100 пипа под предишен връх при възможност за 1-2-3 си е добра идея за сел ако нямате нищо друго оторено . нали стоп над върха е удачен .
имаме си петрол 106 долара , злато 950 . малко е подценен долара спрямо предичното това ниво . ДИВЕРГЕНЦИЯ ЛИ е това или се бъркам .
поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redАмиииии излезна по-малък от очакването.
Верно май сме занагоре с еврото.
Бе де да знам все пак.
Май нагоре е?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redАмиииии излезна по-малък от очакването.
Верно май сме занагоре с еврото.много бързо си мениш мнението а пазара слабо реагира...явно...нещо куца...каква е вероятността нашите виждания да са проблемните? нали си по вероятностите...
като мине над 1.58 ще сложа стоп на 0 и това ми еForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redАмиииии излезна по-малък от очакването.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redАмиииии излезна по-малък от очакването.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redkiril123 има голяма вероятност за 1.5660
11:00 Италия Търговски баланс със страните извън Еврозоната
Хи хи хи
Ще излезнат по-лоши заради силното евро и малко
ще мръдне назаде то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redkiril123 има голяма вероятност за 1.5660
Хи хи хи
ще мръдне назаде то.
ДНЕС ЩЕ ВИДИМ 1.6090Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от bgg_redkiril123 има голяма вероятност за 1.5660
Хи хи хи
ще мръдне назаде то.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар