IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Точни прогнози и резултати!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде добра вечер!Ам нема никой да направи градивна критика и да види тая "греда" 1.3870/както и да е/.За утре нема промяна обещал съм ви сто пипса /нагоре/от 1,3792 и ще ги имате аз културно си сложих лимита на 1,3927.Хайде и още малко фъндък,ако утре цената поживо-поздраво подмине 1,3949 ще подмине и 1,4079/в рамките на следващите 24 часа/считано от момента на писанието/.Хайде лека!
    Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...

Коментар

• Добро утро! Кое не е ясно и днес ви заработих по 100 пипса.Ако ти подам и още по-точен резултат ще трябва да ви взема пари/за сега е free/.За утре нагоре от 1.3782-92 и от там нагоре подчертава за всички 100 пипса/останалото сам ще си го играя-за сега/.

п.п:Лека вечер и нема кво да висите пред компа,той пазара и без нас си работи

Коментар

• Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнение
        Добра вечер на всички!Както обещах днес е сряда и пак сме на линия.За утре EUR/USD с посока нагоре/купувате/около 1.3725/в момента е 1.3740 и от там плануваното 1,3930/после по-нагоре/.За GBP/NZD нагоре до 2.05/със сигурност и повече/влязъл съм/купил/ при спускането на 1,99/.Не ви съветвам за утре EUR/CAD ще прави некви чупки нагоре надолу.

п.п:Лека вечер.
        Ако искаш твоите думи да значат нещо повече от коментар (поне за мен)

1. Казвай реалистични нива на влизане ( купете 0.15 под сегашният курс не е реалистично). Или купуваш 1.374 или чакаш да стане 1.3725 и тогава постваш.

2. Казвай риск - нямаш стоп. Никоя система не е безпогрешна, кажи кога ще се откажеш от нея.

3. Таргети ти имаш, така че засега си добре тук.

Коментар

Добра вечер на всички!Както обещах днес е сряда и пак сме на линия.За утре EUR/USD с посока нагоре/купувате/около 1.3725/в момента е 1.3740 и от там плануваното 1,3930/после по-нагоре/.За GBP/NZD нагоре до 2.05/със сигурност и повече/влязъл съм/купил/ при спускането на 1,99/.Не ви съветвам за утре EUR/CAD ще прави некви чупки нагоре надолу.

човече 7.15 е а вече си в грешка.

Коментар

Добра вечер на всички!Както обещах днес е сряда и пак сме на линия.За утре EUR/USD с посока нагоре/купувате/около 1.3725/в момента е 1.3740 и от там плануваното 1,3930/после по-нагоре/.

Добра вечер и на теб
            Моята прогноза е утре, по това време, да е стигнало вече 1.34, пък ти си продавай/купувай откъдето искаш

Коментар

• Добра вечер на всички!Както обещах днес е сряда и пак сме на линия.За утре EUR/USD с посока нагоре/купувате/около 1.3725/в момента е 1.3740 и от там плануваното 1,3930/после по-нагоре/.За GBP/NZD нагоре до 2.05/със сигурност и повече/влязъл съм/купил/ при спускането на 1,99/.Не ви съветвам за утре EUR/CAD ще прави некви чупки нагоре надолу.

Коментар

• Гледано по-глобално, нищо не задържа евро/долар над 1,4, поради тази причина съвсем скоро ще видим 1,38-1,39.

Коментар

• Добра вечер на всички!Първо да се извиня на Alan10 GBP/NZD е моя грешка/недоглеждане/все пак настройвам ситемата/за останалите валутни двойки трябва да сте доволни/.Колкото до утре EUR/USD потъва слиза надолу/продавате/1,4151 и от там 1,4046:EUR/CAD нагоре директно/цел 1,4267/в момента във който пиша е 1,4030:GBP/NZD си е за нагоре 1,9615 след като подмине 1,9799,следва 1,9895.Пропускам GBP/JPY пропускам умишлено защото няма промяна/посоката надолу/,JPY си дърпа долара нагоре и още предния път си мислех,че някой ще коментира/но нейсе"/.

п.п:на 31ви и 1ви няма да пиша и в сряда пак налиния.Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10
                    Аз ще погледна на твоята система по-сериозно ако

1) Има реалистични нива за откриване на позиция ( не вчерашни цени)
                    2) Ясни таргети
                    3) Още по-ясни стопове

Да коментира може всеки, ако твоите прогнози не са свързани с реални ( и реалистични) действия, това не са прогнози, а просто приказки. Всичко добро.

Коментар

• Добра вечер!За колегата Alan10/тъй като е пръв/ по ред на посочване EUR/USD следва леко спускане 1,4124 след което поската като селдва е непроменена нагоре 1,4260/тъй като ще има таква чупка-надолу нагоре следите ,4260/когато подмине си купувате за 1,4324.GBP/JPY си е директно за надолу/двойката ще подмине днешното дъно/121,09/.GBP/NZD-директно надолу тук всичко сложено преди 6 бг време /ще ви докара 100пипа.EUR/CAD -директно надолу двойката ще подмине 1,39222/тук следите1,3861/като подмине продъжаваме към 1,3762/.

п.п:до момента в който пиша системата вече е отворила сделки с посочените валутни двойки.Всики цифри написани се случват за следващите 24 час.Ако някой се интересува ще пращам на лични линк с речултатите ми от другият форум.Лека!

Коментар

• xboyrc, чакаме
                        В другия форум си се представил много добре.
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Ами аз съм доста скептичен към такава система.... Просто повечето пазари са непредвидими през повечето дни. А, това че системата ти може да се пригоди към всякакви двойки, значи няма много "специфични" inputs, е доста съмнително.

Или се открил Holly Grail, или си прекалено "оптимистичен" към резултатите.

Коментар

Здравейте на всички!Току що си направих регистарация във форума.Целта е събиране на мнения и предложения по направена от мен разработка.В продължение на 10 дни ще подавам точни резултати за една валутна двойка например /EUR/USD/.Цифрите ще поствам,след 23 часа бг време.До момента на друг български сайт съм направил подобен сондаж с точните резултати за предходните 10 дни/с резултати и за друга ваутна двойка-по предложение/.Резултатите ще са за 100 "пипа" движение за дадената двойка в рамките на деня.

п.п:ще се радвам на коментари и предложения да експериментирам с други инструменти-валутни двойки/деривати.Да донастроим ситемата.
                            Опитай с GBP/JPY , GBP/NZD, EUR/CAD & EUR/AUD

Коментар

• Точни прогнози и резултати!

Здравейте на всички!Току що си направих регистарация във форума.Целта е събиране на мнения и предложения по направена от мен разработка.В продължение на 10 дни ще подавам точни резултати за една валутна двойка например /EUR/USD/.Цифрите ще поствам,след 23 часа бг време.До момента на друг български сайт съм направил подобен сондаж с точните резултати за предходните 10 дни/с резултати и за друга ваутна двойка-по предложение/.Резултатите ще са за 100 "пипа" движение за дадената двойка в рамките на деня.

п.п:ще се радвам на коментари и предложения да експериментирам с други инструменти-валутни двойки/деривати.Да донастроим ситемата.
                            Working...
                            X