Първоначално изпратено от xboyrc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Точни прогнози и резултати!
Collapse
X
-
Не "друже",аз за разлика от тебе си вярвам.Ако си готов да сложим пари,твоите прогнози срещу моите!
п.п:преди да постнете нещо помислете,бройте до 10.Няма таен форум,но нали е конкурентен-което ще направя зада ви затворя устите.Преди всички да ме нападнете-първо вашата прогноза срещу моята и то поне 5 час преди да се случи/вашето/.Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеНовата прогноза е постната в другият сайт.Продължаваме надолу/както споменах по рано/Лека!
п.п:Nekaduren Astrolog няма случайни неща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнениеСпоред вас ще се вдигне ли цената на GBP/USD. Или ще падне .. Нов съм,но имам амбицията да стана отличен играч. Според моя анализ валутата трябва да поскъпне. Ако греша , ако може ми обяснете защо,! Анализа го направих на 4 часова графика...
Дай първо да се разберем коя валута ще поскъпва????!!!!
Щото в двойката GBP/USD все една от двете валути ще поскъпне спрямо другата......
То бива да сте нови, ама чак пък толкова.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xboyrc Разгледай мнениеДобра вечер,на всички!След леко техническо прекъсване,EUR/USD влизам/продавам/ на 1,3436 и от там посока надолу спускам до 1,3212.
п.п:в момента в който пиша цената е 1,3427.От утре ще помествам информация в нов форум,за подробности питайте "Nekaduren Astrolog ".Станах потребител там по покана/за което благодаря/.Информацията ще се побликува между 22 и 23 час БГ време.Лека вечер!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение...........
виж ако се е помъчил да се научи няколко години , то тогава би имал некви шансове с едномесечно 'държане на ръчичката'
.........скалпер не ме направи, но пък ми изясни доста неща и ми даде насоките за работа следващите 2 години
Коментар
-
Добра вечер,на всички!След леко техническо прекъсване,EUR/USD влизам/продавам/ на 1,3436 и от там посока надолу спускам до 1,3212.
п.п:в момента в който пиша цената е 1,3427.От утре ще помествам информация в нов форум,за подробности питайте "Nekaduren Astrolog ".Станах потребител там по покана/за което благодаря/.Информацията ще се побликува между 22 и 23 час БГ време.Лека вечер!Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба или парите са малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнениеДа шефе веднага отговарям.Гледам 4 часова графика . Според мен са се оформили рамо и глава и започва другото рамо тоест ще пада известно време след това ще качи.
Тази фигура я имаше преди седмица , но изпълнението така се размаза , че не знам дали и тези които са удължили не са затворили предварително
http://www.prikachi.com/images/186/4109186K.gif
Все пак си изпълни целта на 80% с общите усилия на 7-8 централни банки.
Сега къде я видя - не знам. Има някаква абстракция, но да знаеш занапред - фигурите на са това , което бяха !!
От друга страна тази седмица е фрашкана с новини и не съм сигурен , че всички са в + за паунда. Най-малко , ако еврото тръгне да се потапя , то и паунда ще го последва но по-бавно
Мога да пиша още , но може да ти дойде повече информацията
Преди време беше достатъчно да четеш форума и да научиш много неща - различни стратегий , сайтове за анализ и новини и др. Сега не става така или ако се пусне интересен линк трябва да си по-бърз от модераторите.
А ако те засмуче Комарджито да знаеш - КАКТО ВСЕКИ ЗАНАЯТ И ТОЗИ НЕ СЕ УЧИ - ТОЙ СЕ КРАДЕ !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениезахлеби .... абе ако може направо да го обезкостя, най-добре ще е .... празниците идат - ей ги
гледах, че си писал тука и си викам "я дай да видя дали майната ще се хване да ме закача. иначе на ЛС щях да му пиша на чиляка.
Добре Руки , аз да питам. Да внесем яснота.
Знаеш ли, даскал дето те държи за ръката докато цъкаш - колко струва това? 10 К-15К Евро на калпак - за групи 20-30% дискаунт, аз там ги виждам цифрите. за около месец. иначе няма проблем човек да покаже безплатно два-три фокуса, ама насаме файдата ще бъде нулева - обеден съм в това.
то и при тия цени и за месец, файдата пак нулева ще е за пълните новаци
виж ако се е помъчил да се научи няколко години , то тогава би имал некви шансове с едномесечно 'държане на ръчичката'
конкретно на въпроса. курсовете в щатите са между 5 и 10 к за 20-30 часа.крайният резултат нямам идея какъв е. аз лично платих през 2004 1к за курс по скалпиране 5 астрономически часа.скалпер не ме направи, но пък ми изясни доста неща и ми даде насоките за работа следващите 2 годиниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепак захлебиииииии
жената требе кат прахосмукачка да харчи , щом не ти стигат десетките пипове дневно от търговия
гледах, че си писал тука и си викам "я дай да видя дали майната ще се хване да ме закача. иначе на ЛС щях да му пиша на чиляка.
Добре Руки , аз да питам. Да внесем яснота.
Знаеш ли, даскал дето те държи за ръката докато цъкаш - колко струва това? 10 К-15К Евро на калпак - за групи 20-30% дискаунт, аз там ги виждам цифрите. за около месец. иначе няма проблем човек да покаже безплатно два-три фокуса, ама насаме файдата ще бъде нулева - обеден съм в това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеа каква цифра ти се върти в главата, за една такава услуга....
жената требе кат прахосмукачка да харчи , щом не ти стигат десетките пипове дневно от търговияТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнениеИ аз така си мислех да направя.А дали някои познава такъв човек от Варна??Благодаря за съвета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rotax Разгледай мнениеДа шефе веднага отговарям.Гледам 4 часова графика . Според мен са се оформили рамо и глава и започва другото рамо тоест ще пада известно време след това ще качи.
Коментар
Коментар